Pfourul - będziesz w dwóch osobach czy jak? :P
widze ze frekwencja lepsza niż na SCP. Jak tak będzie do końca, to zapowiada się dobra zabawa :P
Printable View
o O Kto mnie dopisał drugi raz :D
Chopy i dziouchy jak by jednak ciepało to na przodku jest restauracja Wodnik. Śląski LanciaKlubPolska się tam pomieścił i parking przed restauracją też jest.
Witam.
Z uwagi na to że jestem z Jaworzna więc dołoże wszelkich starań aby dołączyć do szanownego grona (99%), chyba że mój szef uzna że moja nieobecność w pracy doprowadzi do upadku firmę :)
Zabiorę ze sobą kanapki, bo martwe mięso osmalone dymem mnie jakoś nie kręci :)
Pozdrawiam
Kurde dawno mnie tu nie było :D Skoro marcin.sc już mnie wywołał to nie mam wyjścia :p
Bociek ten Twój Tyskacz dalej się chłodzi...
1.Bugaj_90 + dziewczyna
2.ConSpir + narzeczona
3. Izane + lizanowa Katka
4. Pfourul
5. Adam$
6. Bocian którego i tak jak zawsze nie będzie
7. Sayla
8. Ujek
9. Gopcio ?
10. marcin.sc
11. Dejot
12. Gucio87
13. Krolik
14. dżordżu
15. Acrow
16. Pfourul
17. Preston (od 16.00 )
18. wind
19. drobiazdzek
20. KamilDG
21. Aniucha
22. Miłosz
23. Lotek + ,moja Frau tak na 90%
24. gpjaw
25. drago256
właśnie panowie, a może będzie ktoś miał ramki przy sobie do sprzedania ? Chętnie kupie.
Dziś popołudniu podpisuje cyrograf na Alfe 156 SW więc też pewnie się zjawie- wszystko zależne od terminów w pracy. Na ramki też jestem chętny- @bocian? da radę ogarnąć 2 komplety?
Pzdr
jak ktos chce zdjęcia z SCP (dużo...) to niech weźmie pendriva, bede miał laptopa, to nagram :)
Zmiana planów w niedziele mam wolne tak wiec bede normalnie na 13:00 tak jak w temacie :)
Chyba ze bede musiał czekac na Lotka bo nie wiem na ktora on sie tam wybiera :P
Tak wiec Izane mozesz zmazac to godz. 16:00 obok mojego nicka :)
Pozdro.
noi mój przyjazd jest pod znakiem zapytania, aktualnie siedzę w Holandii i nie wiem czy zdołam wrócić :/
Preston Ty leniu jeden wstrętny:p już wolne żeby tylko na spota:D ja chyba jadę normalnie na 13, może zdążę wstać:D
ketoL to mozemy razem jechac na ta Sosine jak cos tylko teraz Ty cwaniaku prowadzisz i teraz ja bede grymasi tak jak Ty mi jak na SCP jechalismy :P:P:P ze zle jedziemy i bładzimy lub cos innego :P:P:P
Jak duże to ognisko wam się marzy? Bo nie wiem ile tego opału zabrać ze sobą...
Będzie miał ktoś ze sobą kompa?
Dobrze mistrzu:p pojedziemy razem i ja mogę prowadzić:p z tym że dojedziemy do Mc'Donalda i stop:P bo nie wiem jak tam dojechać:D ale ktoś najwyżej po nas wyjedzie czy coś:P
@bocian, masz full FES ? wykasujesz mi serwis ?;)
A mi bład EGRa :D:D
Ok zobaczymy jak sie podłaczy :) juz kasuje chyba 4 raz u innej osoby i cały czas pokazuje mi sie bład a on jest tylko zaslepiony a kontrolka zaraz sie pojawia spowrotem a to mnie troszku denerwuje :D:D
Yo
Na 99% będziemy na grilu/ognisku. Może nawet na 2 Alfy:)
Ja też może wpadnę w końcu poznać niektóre mordki i mordeczki, tyle, że troche przypał bo mam połamane kołpaki i wgnieciony prawy tył, a tristarki czekają na wiosne dopiero na nowe oponki i nie wiem czy będę pasować do tych wszystkich ładnych wypolerowanych i o-aluso-felgowanych alfiątek ;<
no to ja też sie pisze na skan alfy :) zobaczymy co pokaże... miejmy tylko nadzieje ze bateria w lapku wytrzyma i że pogoda dopisze.
a co do ogniska to raczej duże, żeby nam ciepło było :)
ja jak się dowlekę bo moja ostatnio ma fochy z akumulatorem to jak co to bez kabli rozruchowych się nie ruszam :D
wygląda na to że mam większość czego potrzebujecie: kable rozruchowe mam zawsze w bagażniku, zasilacz samochodowy do lapków (pasuje do większości), lapka z FESem i kabelkiem też mogę wziąć (ale serwisu nie da rady bo to na ELMie się robi, może dam rade pożyczyć od ziomka), drzewko na ognicho biorę (nie wiem ile zmieszcze po spakowaniu reszty) już mam 8 widełek, mały stolik i pare siodeł... ale pogode to Wy zamówcie :D
Panowie pytanie do znajacych sie. Czy ten kabelek dobrze spisuje sie z Alfa ? http://allegro.pl/interfejs-diagnost...805600711.html
I czy pokasuje nim bledy silnikowe takie jak przeplywka, egr, wtryski ? Chcialbym go jutro kupic, ale wole sie wczesniej upewnic. Chyba ze polecacie cos innego z okolicy ?
Jeśli ktoś nie zna dobrze jaworzna to nie polecam spotykania sie pod McDonaldem ... bo na osiedlu stałym jest ogromny remont drogi... korki , zakazy i inne cuda... moge podjechać pod fashiona o 12 i potem byscie mogli jechać za mną...
Chetnie sie pojawie :)
Nie bylem tam nigdy - i teraz pytanie do osob z okolic. Zbieramy sie jakos w Zabrzu tak jak to mialo miejsce wczesniej, na innych spotach? Moze juz poruszaliscie ten temat, a ja nie doczytalem - wiec prosze o informacje :D
Jestem nowy na forum, więc nie wiem czy przysługuje mi możliwość przybycia na takowy zlot :)
Wydaje mi się że jeśli jeździsz alfą romeo, nie ważne czy rozbita i naprawiana 500 razy, na kołpakach itd, to MUSISZ przyjechać bo nie tak bardzo liczą się nasze auta, i to ile kosztowały ani jak długo nimi jeździmy, jak ludzie którzy nimi się przemieszczają...
Prawda …. ?
Bugaj bardzo dobrze mówisz:P a poza tym widać że mądry z Ciebie Alfista bo mój rocznik jestes:D
P.S ja już na 99% będę, jeśli tylko dostane wypłatę w piątek:P
I tak powstał Chocapic :D:D
9 Październik to chyba Niedziela :)
FUCK, rzeczywiście hehe