I bardzo dobrze,że grono zadowolonych klientów jest coraz liczniejsze bo jeśli ktoś dba o klienta to bedzie go miec. :)
Printable View
Dzisiaj byłem i polecam!
Obsługa super! Jeszcze nie zdążyłem wysiąść z samochodu a miły Pan podszedł i zapytał czym może służyć ;)
Wszystko załatwione maksymalnie szybko i fachowo w bardzo atrakcyjnej cenie.
Nawet za szybko bo moja dziewczyna narzekała, że nawet nie zdążyła obejrzeć całego odcinka Hausa w bardzo fajnej poczekalni ;p
Ja dziś byłem na zmianie kapci i felg na zimowe i kolejny raz zostałem solidnie obsłużony i oczywiście bez kolejki :)
Zostawiłem również alu na prostowanie, bo niestety są w mało zadowalającym stanie, ale Wojtek zna się na rzeczy i wierzę, że doprowadzi je do świetnego stanu. Jutro pewnie zawitam na myjkę :)
Dzis odstawilem na mycie w srodku:) jesli bedzie tak samo wypucowany jak byl na myjni recznej:) to zawartosc bagaznika przy gasnicy idzie dla chlopakow, ktorzy go czyscili:)
Trzymam kciuki :P
Ja tam zawsze jakiś czteropak woże w aucie. A za solidna robote po piwku się należy.
No to musze znowu pochwalic zaloge myjni:)... Samochodzik w srodku doszorowany i udalo im sie doczyscic (w 1 dzien) to co na 2 innych myjniach nie byli w stanie zrobic przez tydzien:) .
Dodatkowo wysprzatane w kazdym kaciku. I co mnie zdziwilo to zaplacilem o okolo 40% mniej niz u konkurencji...
ps. klucz-> mam nadzieje ze kierowniczka przekazala "gratis" dla chlopakow, bo spisali sie super.
A zeby nie bylo kolorowo i malinowo to dodam:) ze niestety nie udalo sie wysuszyc autka do konca :) - tak wiem i jestem tego swiadomy ze to nierealne w pare godzin, ale pomarudzic trzeba;p
pozdro
Dołączyłem i ja do grona zadowolonych klientów. Z czystym sumieniem polecam Wojtka;)
p.s. widać że świeża firma dba o klienta, jeśli tak pozostanie to i ja pozostanę stałym klientem;)
Forumowiecze! Zapraszamy serdecznie na grudniowe promocje! W tym miesiącu oprócz stałych rabatów (15% na myjnię i 20% na wulkanizację) proponujemy kawę i konserwację uszczelek GRATIS.
Zapraszamy serdecznie,
W-SPA
ul. Banderii 2A
u zbiegu ulic Płockiej i Obozowej.
Co jest z wami chłopaki? Wszyscy już na zimowych oponkach?
Z radością spieszę poinformować, iż nasza Myjnia Ręczna i Serwis Opon od dnia 12.12.2011 rozpoczęły prace w trybie24h./7dni.
Teraz możesz zadbać o czystość swojego auta jak i o wymianę czy naprawę opon w dzień i w nocy! Już się nie wykręcisz tymi tekstami ze „było zamknięte i nie zdążyłem umyć ”
Przypominam ze Myjnia i Serwis opon W-spa nie jest tylko punktem usługowym,
ale także miejscem gdzie możesz się zrelaksować przed telewizorem,
korzystać z sieci WI-FI ,napić się gorących napojów podczas gdy
twoje autko bierze kąpiel lub korzysta z gabinetów odnowy czy masaży miękkimi irchami .
Zapraszam do W-SPA 24h/7dni!
Warszawa, Wola
ul. Banderii 2A
u zbiegu ulic Płockiej i Obozowej
Tel. 22 836 20 99
kom. 601 322 722
www.w-spa.com.pl
" Już się nie wykręcisz tymi tekstami ze „było zamknięte i nie zdążyłem umyć ”
teraz to już nikt z Warszawy się nie wykręci od mycia :)
Ja standardowo będę jakoś koło piątku/soboty na kąpiel.
Bardzo dobry pomysł z 24h, będę przyganiał do Was znajomych Wojtku, żebyście nie mogli w nocy spać :)
I zapomniałem się wypowiedzieć nt. prostowania felg... felgi elegancko wyprostowane. Mam nadzieję, że piwko smakowało :)
Witam,chciałbym wpaść w piątek na wymianę opon ( alu 16'' ) i myjnię...czy trzeba się wcześniej umawiać? Dalej są zniżki dla klubowiczów?
Pozdrawiam
Tak,śmiało możesz wpadać w piątek pracujemy do 14.00 postaram się byś nie czekał w kolejce;) zniżka dla was cały czas obowiązuje (jak widać po godzinie dodania mojego posta) 24h na dobe
No to pewnie możecie liczyć w niedługim czasie na jakąś nocną wizytę na mycie :D
Sorry chłopaki w piątek pracujemy normalnie...myślałem ze to juz wigilia ;) w sobote do 14.00
Byłem :D Panowie ogarniają temat wzorowo w 100% godni polecenia.
Chlopaki z myjni znowu nie zawiedli:)
ps. jak zrobicie jeszcze minibar z hotdogami, to bede codziennie:)
A mi wstyd. Tak się spieszyłem, wyjeżdżałem szybko z myjki, bo gnałem w trasę i obtarłem nadkole :(
No to znów wtrącę swoje 2 grosze.
Całą sytuację przeanalizowałem po powrocie do domu i co następuje:
Byłem dziś i wrażenie już nie takie do końca fajne jak na początku. Pierwsze co mnie trochę zdzwiło to to, że nie oznakowano mi kół( przód-tył).
Powinienem był powiedzieć, że akurat macie to zrobić:confused: No to sorry panowie ale albo, albo.
Jak byłem pierwszy raz to wszystko ładnie oznakowane było,więc nie zaprzątam sobie tym głowy, a teraz nagle nie znakujecie, jesli się nie poprosi?
A druga kwestia to kwestia zniżki.
Sorry ale to że mam alfę i powołuję się na klub to nie znaczy, że nie mogę posiadać również innego samochodu.
Tymczasem szef mówi do mnie, że jak przyjadę alfą to dostanę rabat tym samym zarzucono mi , że jeżdżę kolegom fury serwisować, powołując się na klubową zniżkę.
Więc Sami się zdecydujcie, jak to ma działać. Albo się oferujecie, albo nie. Klubowa zniżka to zniżka, więc nie róbcie wątów, jak podjadę nie alfą.
To ja tez swoje zale wyleje... "ps. jak zrobicie jeszcze minibar z hotdogami, to bede codziennie" - kiedy beda hotdogi, bo Orlen jest kawalek drogi (200m) i trzeba tam sie stolowac;)
A i reklamacja na mycie, samochod sie upackal po 2 tygodniach;p
Cześć,
Jakies promocje na pranie tapicerki i woskowanie auta?
Pozdrawiam