to koledzy jaki jest plan na sobote ??:> moja bella juz zrobiona tylko czekam na przeplywke jeszcze ;) hura !!!!!!!!!!!!
Printable View
to koledzy jaki jest plan na sobote ??:> moja bella juz zrobiona tylko czekam na przeplywke jeszcze ;) hura !!!!!!!!!!!!
Kurde szkoda to jak ja naprawiłes to spota nie robimy.
Ok a tak na serio to o ktorej sie spotykamy o 17:00 czy pozniej ??? Pod Maxem czy gdzies indziej??
Pisac jak komu pasi i kto bedzie :)
Ja bede :P
1.Preston
2.
może lepiej wieczorem koło 20??? tak to będzie cały parking pod maxem zawalony. albo pod starostwem?
Może być 20, mi pasuje tak od ok 18 w górę.
P.S we wczorajszym poście zapomniałem wkleić linka, chodziło mi czy jedziemy tam --> http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ie_sezonu.html
bo ja na 90% pojadę.
Czyli o 20:00 ok moze sie pojawie.
Co do tego grilla mnie raczej nie bedzie bo mam na nocke.
czyli o 20 pod maxem?
Tomuś z łaski swojej jak już będzie wiadomo konkrety to napisz mi smska gdzie i o której ten spocik dziś żebym wiedział gdzie podjechać i o której bo już na forum dziś nie zajrze.
to widzimy sie o 20:00 pod maksem.
Krolowa jest tylko jedna :)
No to dozo o 20:P
Miało byc na rozowo i duzymi literami :D:D: o tak :D:D
Ok do 20:00 pod Maxiorem
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
I po Spocie :D:D Nawet fajnie bylo :)
Tylko musimy zmienic to miejsce i spoty robic pod starostwem bo pod maxem za duzo gapiow jest :D:D i Lotek lubi nawiazywac znajomosci z przechodniami :D:D
Ale wyprułem z pod starostwa nie :D:D ma sie te 120km pod macha :D:D
Dzieki za tak liczne przybycie :P:P
Pozdro.
Spocik bardzo fajniutki :P co do Lotka to nikt nie nie nawiazuje znajomosci jak on :P
Co do starastwa to napewno przejechales na czerwonym a teraz sie popisujesz koniami turbinami :P ho ho ho ho ze Lotka kobieta powiedziala ze za rok bedzie w Policji to myslisz ze wszystko ci juz wolno. :)
Pozdrawiam i do nastepnego spocika a moze wielkiego SPOTA :p
Co ja co ja, to nie moja wina że ja taki ładny jestem i przyciągam spojrzenia i nie tylko:P A tak serio to jeb..y ped.ł cham i łotr z tego kogoś:D całe szczęście że nie wpadło mu do tego głupiego łba rzucić butelka w auta.
Dzięki za spota i byle do następnego, może już za tydzień w Chorzowie.
ja również dziękuję:) jak nie macie nic przeciw to co raz bym wpadał tym moim Fiatem :P byliście potem jeszcze pod starostwem?
Jak pojechałeś to my się przenieśliśmy pod starostwo i byliśmy tam jakoś do 22 albo chwile krócej. A możesz wpadać tym Fiaciorem, jakoś to wytrzymamy.:P
Witam Wszystkich jak tam samopoczucia Alfoholików w te piękne dni. co do grila to ja nie dam rady jechać do Chorzowa :( a może wcześniej niż Chorzów dało by się coś wymyśleć z grilem ?? :P
Pozdrawiam ALL.
Witam wszystkich Alfistów mam prośbę a więc potrzebuje podpiąć swoją AR 166 pod kompa czy ma ktoś moze interfejsa pod AR ?? Pozdrawiam i z góry dzięki.
aha to wielkie dzięki . Pozdrawiam
Witam znajdz u mnie w znajomch Matt on ma kompa i ostatnio podpinal moja wloszke do kompa bylo torszke kombinacji ale wszystko bylo ok. A co kolego ci sie dzieje ??
Witam . Mam problem z obrotami a mianowicie chodzi jak traktor i przenosi drgania na kabinę . I teraz nie wiem czy mam problem z cewkami czy z rozrządem czy coś innego.
przeplywomierz to jest pierwsze co mi sie wydaje. odpenij i zobacz jak auto bedzie chodzic. ale wydaje mi sie ze to jest problem. jak cos to mozemy sie spotkac i zobaczymy co jest nie tak.
Witam Dchedogi no ostatnio odpinałem przepływomierz no i jak dla mnie bez zmian oprócz tego że marchewka się zaświeciła ale mam też stary przepływomierz co gościu wymieniał i powiem Ci że jak podmieniłem to troszkę tak jak by lepiej na tej starej co gość miał a spotkać no to możemy się chętnie może coś Ci przyjdzie do głowy jak zerkniesz . To kiedy masz czas żeby się umówić ?? Pozdrawiam.
widze chłopaki ze działacie:),mnie tez dawno tu nie było,Dchedogi,czy to ty byłeś pod bankomatem ing w niedziele,zatrybiłem po czerwonej 166:D
Odrazu spota ze zrobcie :D:D LOtek pierdpoło mam dla Ciebie wizytówki od Kamila bo ja bylem na spocie w Chorzowie a nie to co inni wola sie po kinach wozic zamiast na spoty wielcy alfaholicy :P:P:P
bo tak a jak sie cos dzieje to Preston niby pracuje na nocki :P a do Chorzowa to jezdzisz :P na jakies grile :P a tak to nie masz czasu .:P
ten bankomat coś bardzo mnie nie lubi ostatnio ,karty wciąga ,kasy nie daje...
Preston cisza ma być:D co to za krzyczenie mi tu na forum:P wiem że masz bo wiem że byłeś. Przy najbliższej okazji sobie odbiorę i ureguluje $$$:P a na następnego większego spota też jadę:D
Witam Dchedogi . sory że nie odpisałem wczoraj ale miałem sporo roboty w pracy i nawet nie dałem rady wejść na forum. Jak by co to daj znać kiedy znow miał byś chwile czasu .Albo napisz mi esa 792540696. Pozdrawiam.
A co z wasza sobota robicie u siebie spota???
Wpadł bym do was ale mam na popołudnie Bałahahah
Strasznie mi przykro z tego momentu ojojojoj
Widze ze duzo ludzi tu zagdala i pisze co i jak :D:D
Ja napisze tak dzis ide do roboty ale jutro mam wolne jak by pasowało wszystkim to moze jutro by spota zrobic :P:P
W grudniu mam weekendy wolne bo robie od pon. do piatku tak wiec juz w te soboty bede na spotach jak wszyscy :D:D
Tak wiec pisac czy dzis sie widzicie czy mozna bedzie jutro czy wcale :D:D
Wiam ja w poniedzialek bede mial wolne a moze jakiegos spota sie zorganizuje i w tedy sie spotkamy :P ??
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
Ohh preston w Grudniu po południu nie dam rady chyba :P hahahhaahhaha :P
Dajcie znac bo milo bylo by sie znow spotkac :P moze tym razem bez zadnych pajacow co beda lazic po parkingu :P
pozdrawiam
No to dawać pomysła i jedziemy jutro się spocić:P i tym razem na tych pajaców to się przygotuje:D
P.S wczoraj dostałem pierwszy mandat w karierze:P a to wszystko przez to że przez kilka dni jeździłem Omegą taty i wczoraj wsiadłem do Alfy i wyszło 70 na 40:P
To co dziewczeta jakies propozycje??? Mozna cos dzis pomyslec,chyba ze standard pod starostwem i pozniej sie pomysli czy gdzies moze podjedziemy na pizze czy cos innego?
Tylko Dchedogi z nami nie idzie bo zabardzo sie wymadrza i zgrywa cwaniaka a takich nie lubimy tutaj :D:D
Reszta bandy moze isc :D:D
Tylko jeszcze jak dzis to na ktora ja cały dzien mam do dyspozycji :)
No to chłopaki jak się coś wyklaruje to proszę o smska bo na forum już dziś raczej nie zajrzę:P
Jakos w tygodniu poznym popoludniem moge wpasc na spota (daleko nie mam :P ). Weekendy niestety odpadaja :(
Widze ze raczej nic sie dzis nie odbedzie :D:D
Ale pisac jak cos.
Ja zabardzo tez nie jestem cały czas na forum :)
Szybka decycja i spota robimy:P
Jak ktos bedzie wogule:D
ja dzisiaj z Markus91,podpinany kompa pod starostwem o 18.00:P,przynajmniej wstepnie jesteśmy umówieni,wiec jak ktoś chce niech wpada
Witam no ja Culio będę na 100 % pod starostwem . Pozdrawiam
Coz ja jestem własnie w pracy do 22:00 tak wiec odpada ze bede pod starostwem ale moze inni jak Dchedogi czy Lotek powinni byc wkoncu to starzy bywalce spotów i zawsze na nie chetni o kazdej godzinie i dniu :P:P