W bagażniku bym Go nie zmieścił,przeszedł spokojnie i szedł chłopina wśród łąk i pól aż straciłem Go z oczu.Fakt że zabudowania były jakieś dziwne ,takie jak na zapadłej ruskiej wśi.Yes,yes,teraz się odezwał cały i zdrowy.
Printable View
W bagażniku bym Go nie zmieścił,przeszedł spokojnie i szedł chłopina wśród łąk i pól aż straciłem Go z oczu.Fakt że zabudowania były jakieś dziwne ,takie jak na zapadłej ruskiej wśi.Yes,yes,teraz się odezwał cały i zdrowy.
( i Kasia ) było SUPER !!!!!! Najlepszy sylwester na jakim byliśmy. Już nie możemy się doczekać następnego zlotu i takiej świetnej imprezy najlepiej w jeszcze większym gronie :D
pozdrowienia dla Alfaholików :wink: i do zobaczenia
Podziekowania ode mnie, Ewy i reszty z klubu robalowego :D za wspaniałą zabawe. Było naprawde super.
Dzięki za wspaniałą organizacje.
Wrzuciłem zdjecia.
Do zobaczyska
Witamy.Podzękowania dla organizatorów i oczywiście uczestników sylwestra prawdziwych alfaholików.Oczywiście zabawa jak zwykle na calego z ''atrakcjami''.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników !!! :D
Jeśli chodzi o Piotra celnicy pytali się czy KTOS jeszce jedzie z nami.Zaglądali mi przez ramię.Slużby celne czuwały........jedno trzeba przyznać chlopak do życia potrzebuje dużej dawki adrenaliny. 8)
Witam wkońcu dotarłem do neta do domu jechaliśmy 2 godzinki (znaleźliśmy z Bunią muzeum wojska przed ostrawą..ale jak zwykle było ZAVARTE :mrgreen: )
Co do imprezy chiałem podziękować wszystkim za naprawde ekstra atmosfere
Pierwszego dnia niestety poległem w boju alfaholikow ale przez nastepne dni trzymałem sie zwarty i gotowy............poprostu brak mi słów by to skomentowac
Pozdrawiam wszystkich szczególnie loże szyderców :mrgreen:
emigrant powrócił , miałem bardzo długi spacer bo dałem dziewczyną mają niunie i cała kase... dobrze ze po mnie wróciły :)
Dziękuje wszystkim za wspaniałą zabawe,
padam bo zrobiłem dzisiaj ponad 600 KM ,
odezwe sie jutro ,
moze jakiś mały spocik na piwku w Czechach :)) ??
SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW SYLWESTRA :)
Panowie,bez urazy,ale Wasze Panie urodą przyćmiły Wasze Alfy i nie tylko Alfy.
(Marzena)
Maniek duży buziak dla Ciebie, jeden za organizację a drugi za ten tekst powyżej :) :oops: :)
(PAula)
Również tak jak Marzena przesylam wielkiego gorącego buziaka ;) za tekst i za organizację...Tomek również dziekuje(Korczu)
(Kasia) Przyłączam się do podziękowań i buziaków :wink: :D
(Ewa)
Mam nadzieje, ze bede miala okazje przeprowadzic z Toba nocne rozmowy przy piffku i przy buteleczce. Przesylam buziaka, cmok (kurcze nie wiem czy Wanda nie bedzie zla) :D.
Serdecznie pozdrawiam Ciebie, Wande i reszte uczestnikow zlotu w imieniu swoim i reszty dziewczyn ze stajni robala. :D
(Bunia)
Kocham was wszystkich i dziękuje równiez :mrgreen:
I chyba o to chodziło.Cytat:
Napisał radek155
(Paula) Rodzina Alfistów:)
Tylko ze Ci Alfaschizole potrafia się bawić,dobrze zachowac,pić w spokoju piwko i sliwowicę i prowadzic długie dyskusje do rana i nie sa szkodliwi jak inne sekty,hahaCytat:
Napisał radek155
Bo MY jestesmy wyjatkowi :)
sie wie prawda?
Ale Sobie tu wszyscy nawzajem słodzimy!!! hmmm... niczyn odcinki serialu "pierwsza Miłosc"
ale i tak jest fajnie i nie zamienilbym tego na nic innego WY i moja ALFA to jest moja Pasja a raczej siła pasji...!!!
pozdrówki dla wszystkich:-)
Moje Miłe Panie,serdeczne dzięki za buziaki,nie ukrywam że wolałbym je dostać gdzieś lub kiedyś na zlocie(jestem odważny bo żona poszła spać,co?)haha.Moja pora tak jak kiedyś pisałem wycofać się i nie robić obciachu radkowi155(codziennie to słyszę).Jeżeli kiedyś będzie potrzeba to również służę pomocą w organizacji jakiegoś zlotu.Ale jest sporo WŁADZY,jakis administratorów,moderatorów,adminów,dozorców itd. i chyba sobie dadzą radę.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego i dużo sukcesów a miłym Paniom żeby wiedziały jak poskromić wożnicę nad swoimi końmi.
(PAula) jeżeli mi sie uda to poskromię Tego ogiera!! Chociaz nie zawsze jest to możliwe....jak jest sie bykiem:)
(Marzena) Maniek zostajesz z nami! Radkiem się nie martw Gosia się nim zajmie :)
(Dagmara) Maniek należą Ci się wielkie buziaki za całość organizacji i wspólną zabawę i ja je przesyłam :wink:
(Paweł) Dzięki wszystkim za wspaniałą zabawę :mrgreen:
Mam nadzieję że przy następnym spotkaniu będziemy bawili się conajmniej tak dobrze jak w Albrechticach :D
PS. Zdjęcia wkrótce dorzucę do Albumu.
Wysłałem dzisiaj fotki "naszego rodzinnego" zdjęcia przed hotelem do burmistrza Albrechtic.Myślę ze autor zdjęcia nie poda mnie do sądu ze zrobiłem to bez jego zgody.
... Przepraszam ze dopiero teraz, ale jakby chcial sobie ktoś ściągnąć zdjecia z mojego aparatu ( parę uroczych ujęć Korcza i nie tylko:P), to wrzuciłam je na serwer .
Można je oglądać na www.anglosas.com.pl/zlot.
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkiich..:0 Dawno tak nie mialam ze mnie dobry humor trzymał przez tydzień po imprezie:)))
:D
ta :(
:D
No no juz widze :)
Dziewczyny i chłopaki :!:
Oglądałem przed chwilą zdjęcia z Albumu i widze, że zabawa była przednia. Szczerze gratuluje zabawy i organizacji.
Szkoda, że nie mogłem być Wami, ale moja imprezka też była pełna wrażeń, choć byłem jedynym Alfistą w gronie.
Ale na jakimś zlociku nadrobię zaległości integracyjne 8)
No mamy nadzieje.. Moja Bella sie ucieszy ze nie bedize praktycznie sama :P