Ciekawe ile będzie kosztować oklejenie dwóch lusterek . . .
Printable View
Ciekawe ile będzie kosztować oklejenie dwóch lusterek . . .
mysle ze z kolega tomkiem sie dogadamy co do ceny
Mam prośbę do kolegi Pfourul żebyś zrobił mi na Alfie te flagi na lusterkach. Chce zobaczyć jak to będzie mniej więcej wyglądać. Z góry dziękuję.
Załącznik 47391
Generalnie też mogę się tym zająć jeżeli Tomek nie wyrobiłby się z wszystkim. Grupowo wyjdzie na pewno taniej. A i jeszcze zależy czy ktoś chce naklejkę w całości czy podzieloną na 3 paski.
kolego CarFashion napewno cała naklejka była by dużo lepsza:) powiedz mi jakie koszty za takie flagi?
No generalnie i mnie osobiście i Wam wszystkim opłacałoby się to zrobić na prawdę hurtowo jedno za drugim.
Jeżeli to ma być cała naklejka to trzeba ustalić:
1. Szerokość BIANCO, żeby mniej więcej na każdym rodzaju lusterka pasowało.
2. Wymiary naklejki, powód ten sam co wyżej.
Do tych obu rzeczy będzie na pewno potrzebny wymiar najmniejszego i największego lusterka w Alfach.
Gdy będę mieć te 2 rzeczy to mogę podać dokładną cenę folii na jedno lusterko, a potem dogadamy się grupowo jeżeli chodzi o wykonanie.
ale tak orientacyjnie nie jesteś w stanie podać ceny
Kurdę no i chyba nie będzie pasować ;/ paski mi zostają i schromować lusterka. Bo takie całe to się kupy za cholerę nie trzyma :(
---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 12:04 ----------
A i dziękuję za wizualizacje :)
Orientacyjnie powiedzmy, że koszt folii na jedno lusterko wyniósłby 20-30zł
to ze tak powiem cena bardzo atrakcyjna :) jesteś w stanie kolego się podjąć takiego wyzwania na moich lusterkach??
Myślałem, żeby zebrać więcej osób, bo będzie się opłacało wszystkim
a tak tylko dla mnie sie nie podejmiesz??
No dobra w sumie niech będzie, ale najpierw przygotuję taką folię i będę wiedział ile dokładnie będzie kosztować.
kolego wysłałem PW
tylko czemu na tej wizualizacji są dwie różne flagi? ;)
dokładnie kolego bobryt zauważyłem że mamy dwie rożne flagi a mnie interesują dwie flagi włoch a nie jedna a druga nie wiadomo jakiego państwa jak wógołe jest taka flaga:D
hmm, drugie to chyba barwy legii :D ?
Bo ktoś coś tam wcześniej pisał, żeby lusterka symetryczne, a flaga była po stronie kierowcy :)
to mogą i być flagi legi:D ale nie o takie barwy nam chodzi prawda??
zebrać listę chętnych i działać! ;)
Dokładnie
Jak umieścicie dwie takie same flagi to nie będzie symetrycznie i będzie wyglądać jak uj wie co. Popatrzcie sobie na znaczek nike na butach .... ma być zachowana symetria i już.
ja też uważam że kolorów nie powinniśmy odwracać... ale czy to dobrze będzie wyglądać hmmm
---------- Post added at 23:01 ---------- Previous post was at 22:43 ----------
trzeba może poszukać jakiś zdjęć fiata 500 lub grande punto bo wydaje mi się że była możliwości takich lusterek przy zakupie samochodu. I by sie problem wyjaśnił jak zrobić lusterka:)
Chyba problem rozwiązany ;)
http://img713.imageshack.us/img713/3...t500tuning.jpg
I kto miał rację :D ??? Ehh wystarczy zlukać paski na 4C i wszystko yasne.
na lewym lusterku mamy flagę Włoch a na prawy coś innego... więc problem rozwiązany
Jutro będę znał cenę za folię i podam kwotę za oklejenie 2 lusterek dla każdego z Was. Już teraz mogę napisać, że może to być cena w granicach 100zł-130zł + koszty wysyłki ok 20zł w obie strony.
Kto z Was się pisze na taką usługę? Prosiłbym o wysłanie wiadomości na priv
Flaga Italii to zielono-biało-czerwony, koniec kropka.
Dyskusję kolorów zakończyłem :D
YYYY - flagi Włoch nie znacie?
Załącznik 47971
EEEE... jeśli patrzysz od przodu AR 4C to prawe lusterko dla Ciebie to tak naprawdę lewe samochodu więc wszystko jest ok.
Coś wam się kolory i strony mylą. Ogólnie jeśli ma to jakoś wygądać to prawe lusterko auta nie będzie miało flagi Włoch i dlatego np. Matejko z AC ma flagę tylko na lewym.
http://img510.imageshack.us/img510/5338/obraz036g.jpg
samochód ma jedno prawe i jedno lewe lusterko, tak samo jedna prawa strona i jedna lewa, przód i tył ;) to nie jest wytłumaczenie
sprzedam Ci prawe lusterko, ciekawe czy będziesz zadowolony z zakupu, przecież wszystko jest ok, tak patrzyłem na auto, to było prawe :rolleyes: hehe
Jutro kolega CarFashion ma przedstawić konkretna ofertę wiec czekamy do jutra, jeszcze zobaczymy co kolega tomek zaoferuje
CarFashion masz już jakąś ostateczną wycenę oklejenia lusterek??