No ja czekam na propozycje jakby cos :)
Printable View
No ja czekam na propozycje jakby cos :)
Kuźwa maglownica mnie padła:/
I co kiedy się widzimy??
Może piątek?
No to jutro się widzimy. reszta chopów niech się odezwie!!!
I co jedziemy na Zlot Blazejewko 14-15 kwietnia 2012r.??
Bo trza się już zapisywać.
---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
Aaaaaa i jeszcze jedna rzecz chopaki http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ym_chetni.html Jeśli ma ktoś oryginalne radyjko to świetna sprawa:)
ja raczej z blazejkowa odpadam ;] zalezy jak auto ogarne. w sumie za 250 to bym zafundowal sobie jakas polerke albo zderzak pomalowal bo mam takie dziurki od tych co sola sypia :/
Dziurki to i ja mam a polerka kosztuje 20pln tyle co dwie tubki "Tempo" szmatka i trochę pary w łapach. A z tym twoim autem to się musimy umówić i coś pokombinujemy:)
u mnie chyba tempo nie da rady :P mam pelno tych dziurek do bialego.
Wlodzmin, gdzie kupiles ten egr cleaner? ;]
Zamówiłem w sklepie motoryzacyjnym na przyjaźni. To sklep mojego znajomego. Powiedz co chcesz zamówić i na jutro będziesz miał. Ja płaciłem chyba 26pln.
A te dziurki to norma nawet najświeższe auta je mają. A jak spolerujesz nawet Tempo to będą praktycznie niezauważalne bo świecący lakier je przysłoni:)Ja na dniach jadę z tempo i będzie pełen połysk:)
dzis jak dam rade to pojezdze po motoryzacyjnych w policach.
ja planuje na swieta jakis wiekszy zakup kosmetykow (cos do polerki recznej tez) i bede w przerwie swiatecznej dzialal ;]
myslalem, tez o polerce mechanicznej, ale do niej bez ponad 500 chyba nie ma co podchodzic, a nie chce czegos czym sobie jeszcze pogorsze :D
masz jakis zaufany warsztat od alf? bo nie chce sie bawic z tym piszczeniem sam, dam jakims specjalista i niech badaja. Tym bardziej, ze jesli to faktycznie sprzeglo alternatora to zabawa spora z wyciagnieciem tego :P
Zaufanego warsztatu nie mam bo sam nie ufam mechanikom. Są to prywatne zakłady które mają na celu zarobienia jak największych pieniędzy a nie chęci pomocy i likwidacji usterki oczywiście odpłatnie.
Co do tego piszczenia to trza zwalić pasek i pokręcić każdym kółkiem i wszystko będzie jasne.
Daj cyne czy jednak będziesz jechał do poznania.
nie znalazlem egr cleanera, ale gosc w sklepie polecil mi bolla czy jakos tak do gaznikow, ale mowil, ze sie spokojnie nada ;]
ustawiamy sie jutro jakos? ;]
co do poznania to z zona jeszcze pogadam
Witam
Pozdrowionka dla dla wszystkich maniaków z Polic i okolic .
Ja mam już drugą 146 i stwierdziłem że to chyba choroba.
Spotkanie niezły pomysł tylko kiepsko z czasem.
Murek
Nie wiem jak ze 156 z JTD ale w 146 z TS trzeba trochę cierpliwości ,opuścić motor i po problemie.
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Ze Stargardem to mam nawet miłe wspomnienia, zresztą czasami tam bywam u moich znajomych .
A co do spotkania to naprawdę ciężko mi znaleźć czas ,taka robota ale może coś się uda
scyzorsw a która to twoja 145 bo nie wiem komu mrugać. Kiedyś każdemu mrugałem ale kiepsko z odzewem:/
A 1.04 do Stargardu obowiązkowo trza jechać i to zgraną grupą, grile itp.
No jasne, że w moich:)
murek najpierw zlot w Stargardzie a potem polana i ognicho:) Ale wydaje mi się, że to już najlepiej po świętach.
I na zlocie w Stargardzie obecność obowiązkowa.
a to w Stargadzie to zlot wszystkiego? nie tylko Alf? ;]
Jak tak to nie wiem czy mam ochote jechac ogladac vw, bmki, itp :D
Oczywiście, że masz ochotę:) Będzie nas tyle, że nikomu się nie będzie chciało patrzeć na bmki itp.
Nawet nie gadaj, że nie jedziesz bo od razu opier... będzie.
Masz rację Wlodzmin :)
Nie możemy się zupełnie odseparować od użytkowników samochodów innych marek :)
Takie zachowania typu nie chce mi się patrzeć na BMW czy VW nie są na miejscu - uważam :)
Jak ktoś nie chce, to niech nie patrzy ;) Ale nie zamykajmy się w ścisłej grupce, bo to świadczy tylko o Nas Alfistach- niech zobaczą inni ze też stanowimy jakąś porządną grupę ;)
Tak jest!!! Nawet myślałem żeby porobić takie flagi na auta Załącznik 50618ale nie wiem czy to już nie za późno.
No dokładnie jutro podzwonię do drukarni, zamówię kilkanaście sztuk, pójdą jak wierze bułeczki:)
Siemanko właśnie zamówiłem na próbę dwie flagi takie zakładane na szybę. Zobaczymy jak wyjdą i się zrobi zakup grupowy:)
No ja zaglądam. Nie ma to jak odkopać temacik :P
Siemanko a którą to śmigasz koleszko??
- - - Updated - - -
O już wiem ta z czerwonymi skórkami, stoi często pod przedszkolem (nie będę pisał jakim).
Ano to ta :) Ku memu zdziwieniu, sporo jest Belli w Policach.
No parę sztuk jest ale większość to alfiści z przypadku:)
Też widziałem w Policach dużo Alf.Któregoś dnia jak byłem to zaczepiłem nawet jednego kierownika bo miał nasze ramki:)
Chyba cztery auta na rameczkach śmigają jedna 166 a reszta 156.
No i to była ciemna 156:) ale więcej nie pamiętam.Aa i prawdopodobnie było to na Wróblewskiego:)
Jeśli myślę o tej samej to niestety, miała ona kolizję i jest w trakcie napraw blacharskich:/
Oj szkoda.Ja ją widziałem jakieś dwa tygodnie temu.Ostatnio dzień w dzień woziłem się po Policach i co chwila wypatrywałem Alfunie.Powiem więcej.Jak niosłem paczkę do jednego z mieszkań to trafiłem na żonę byłego Alfaholika:)
A skoro dwa tygodnie temu to była inna ciemna 156 niż ta co myślałem, ale też znam:)