a ja dzis widziałem znów tą srebrną strzałe.. AR 75 :twisted: ten dzwięk tego silnika powala na kolana.. nie machałem bo leciałem ciężarówką wiec i tak by mnie nie widział a tak szybko leciałem ze nikt mnie nie widział by heee :mrgreen:
Printable View
a ja dzis widziałem znów tą srebrną strzałe.. AR 75 :twisted: ten dzwięk tego silnika powala na kolana.. nie machałem bo leciałem ciężarówką wiec i tak by mnie nie widział a tak szybko leciałem ze nikt mnie nie widział by heee :mrgreen:
Jezzzzzzu ile sie tych Alfetek namnożyło w Szczecinie- normalnie w szoku byłem dzisiaj. Wiekszość jednak niekumata :|
Tak czy inaczej: pozdrawiam kierownika ślicznej ciemno niebieskiej 156 na rejstracjach PO...... pomachane i odmachane :mrgreen: moze gdzieś się ukrywa na forum :P
Potem w drodze powrotnej przed Gryfinem wymiana pozdrowień z AR 156 SW na blachach ZGR....
Czyżby coraz więcej zarażonych wirusem??
PS: Który z was przyznać sie posiada czerwoną 156 z przednim zderzakiem od GTA? No przyznać się :D . Widziałem, goniłem, ale skręcił nie po mojej myśli i się rozjechaliśmy...
To prawda po szczecinie jeździ tyle AR że niemożna się kijem odgonić a na forum jest nas garstka, ale walczymy z tą znieczulicą - poprostu ulotkujemy je, ale niestety niewiadomo czemu mało kto się odzywa :(
A mi sie wydaje że jechałem w sobote za marcina80 alfą od turzynu do wyjazdu na słoneczne :wink: Nie znam niestety osobiście więc tylko przypuszczam bo przeczytałem na naklejce :P . Pora wybrać sie na jakiegoś spota!
wizytowki trafiaja... ktos dotarl na arkonskim do mojej wisniowo-rozowej 155 ...;)
Hmmmm prosze kto sie nam tu odzywa. :P
na podleśnej?? :D
andrzew jechałeś dokładnie za mną i mijaliśmy ładniusią spajderkę na estakadzie, jadąc tak przed tobą zastanawiałem się czy ten ktoś jest na forum i już wiem że jest. No to mam nadzieję że na następnym spociku się pojawisz :D
dokladnie na podlesnej..;)
ktos tam w poblizu sie kreci...?;)
Marcin80 dokałdnie tak i ten spiderek byl chyba z Gorzowa bo tez na nia zwróciłem uwage :D
na spajderkę czy kierowcę spajderki :?: Bo to też ważne :twisted:Cytat:
Napisał andrzew
Przed 7:00 jechałem ul. Sikorskiego - przy zlikwidowanej stacji... stoi czerwona AR 155 z flaga polski... czyżby to alfa KULKI... :?:
Masz rację Marcin, kierowca to b. ważny element... np. moją uwagę przykuwają panie w F. Barchetta... jeżdzą takie dwie sztuki po Szczecinie... :mrgreen:Cytat:
Napisał marcin80
NA auto czy kierowce? NA jedno i drugie :twisted:
No nie, tym razem znowu nie moja, ale kręgi wokół mojej Alfy się zacieśniają :wink:Cytat:
Napisał adamo
Podpowiem - moja nie ma flagi :mrgreen:
BTW - mam wrażenie, że w Szczecinie w ostatnim czasie przybyło kierowniczek Alf Romeo - większość tych pięknych samochodów, które mijam, ma panie za kierownicą. O pozdrowieniu się na drodze nie ma mowy - za blisko głowa lusterka :mrgreen: :mrgreen:
a ja dziś widziałem piękną 155 czerwoną na trasie Szczecin-Gorzów. Pozdrowilem, ale w ostatnim momencie, wiec nie wiem czy zostałem zauważony :D
:lol: Jadąc z pracy spotkałem AR166 ciemnozieloną ZS...., 156 srebrną ZSD ,macham i mrugam światłami a oni patrzą jak na wariata. :?
:cry: Bo jeżdże jeszcze nissanem :cry:
ja wczoraj scigałem sie z ciemną 156 1.6 TS.. Pozdrawiam Pana.... dziwne ze zgasły mu swiatla nagle.. :P
czerwoną 155 widziałem ona jest do sprzedania na pyrzyckich blachach...
Ta ciemna 156 to moja. Również pozdrawiam. Co do świateł to widze problem powrócił. Chyba gdzieś musza kable niestykac bo kiedys tak juz mialem ale potem wszystko wróciło do normy ale widze że znówe to samo. Musze sie tym zająć. Dzięki za info.Cytat:
Napisał KUBAS
Ps. Sciganie to raczej nie było. Kulturalna jazda po mieście raczej. Poza tym w prawdziwym ściganiu szans bym nie miał :wink:
Hehehehehe andrzew Ty nawet nie wiedziałeś że Kubas się z Tobą ścigał, Ty jechałeś delikatnie, a on cisnął swojego muła :P
Kubas wyreguluj ją bo chce się z Tobą pościgać :!:Mój szef tam mieszka, w domku naprzeciwko Twojej Belli :wink:Cytat:
Napisał zwiezu
No wiedziałem Rosik że ty zaprzęgasz całe swoje bióro do pomocy :D i teraz wyszło szydło z worka że nawet Twój szef ma nasze ulotki i je rozdaje. My chcemy robić to osobiście z satysfakcją a ty idziesz na łatwiznę ;//
andrzew to fakt ze sciganie to nie było :P ale wsumie troszku cisnelismy ..w dodatku jak na taką pogode hehe to troszku ryzykowna ta jazda :mrgreen:
ja myslałem ze Ty mi pomrygałes i Ci przypadkiem zgasły hee a tu jednak taki zonkal..
No troszke lecieliśmy. Mrygnąłem Ci światłami i mi zdechły wszystkie
:twisted:
tak myslałem hehe.. a moja mi mówi Ty oni się usmiechali ...
a ja sobie mówie jasne :P
no domysliłem sie ze mi mrygłes i Ci zgasły.. ale myslałem ze polecsz dalej w strone słonka a tu patrze swiatła zgasły a po chwili Ciebie nie ma.. :roll:
Dzisiaj o 21.45 parking Berti na 1-go Maja.... stała czerwona 155 jeśli dobrze pamiętam numery to ZS 5xxxE :?: Ktoś z forum... :?: :>>>
wczoraj widziałem ciemna 156 koło komisarjatu niedaleko Wałów godzina hmm koło 21 8) ...
Rosik nie ładnie :roll: :roll: Widzę , że wynająłeś pracowników , a w domku siedzisz i pijesz piwko :P :P Tak to jest jak są jakieś mistrzostwa piłki nożnej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał marcin80
Ja Wam dam łatwiznę! Wiecie ile teraz taki ulotkarz chce pensji? :mrgreen: Ja tu wykosztowuję się na nasz klub :P
Rosik, a ja czekam na tę ulotkę za wycieraczką mojej czerwonej strzały i ... nic. A piwko jak czeka, tak czeka :wink: :mrgreen:
Pogoń pracowników, niech szukają :D
hmmm a czy jak wcisnę dwie to oznacza dwa piwa :?: :mrgreen:
Nie, Rosik, to nie oznacza dwóch, bo gdybym tylko przytaknęła, znalazłabym pewnie skrzynkę ulotek :mrgreen:
Rosik zdaje się, że dziś widziałem Twoją bestie :twisted: zaparkowaną na shellu (ul. energetyków?), na tej uliczce stała też niebieska 156 1.9jtd.... :D
A obok kogo to ja dzisiaj jechałem na Wojska Polskiego :?: od jednostki wojskowej w stronę centrum. Srebrna 156 sedan na nr ZS....J a ja jechałem granatową 146 no przyznawać się kto to :!:
hehehe tak to ja :) zostawiam ją tam żeby się benzynki nawąchała, to wtedy apetyt mniejszy ma :PCytat:
Napisał adamo
Dzisiaj w korku ujrzałem Ufty'iego na wysokości Radisson Birkenau/ZUSu (jak mawia pewien Pan)........ :wink: leciałem z naprzeciwka i nie było szans zaczepienia... :(
Dzien jak codzien znów widziałem dwie Alfinki u mnie pod robotą tj. przy 12 Brygadzie Zmechanizowanej na Wojska Polskiego. Czarna 155 na Polickich numerach i 156 tyle że niepamiętam koloru i numerów, były już przezemnie ulotkowane ale bez odzewu będę musiał jeszcze raz to zrobić może kogoś wkońcu sumienie ugryzie i się odezwie 8)
ja wczoraj widziłem w radziszewoie chyba srebrną...(bo wsumie tak mi przemkla szybko )147 na rejestracjach ZO MARTA...
Wczoraj u nas na Gryfinie kręciła się ładna i zadbana czerwoniutka 75 tka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Niestety tablic nie zauważyłem,bo była za daleko :evil: :evil: Kręciła się dość długo , bo ze cztery razy ją widziałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wyglądało tak jakby ktoś nabył nowy nabytek , albo po prostu ktoś miasto zwiedzał :P :P :P
Już wiem, że to nie Kulka...Cytat:
Napisał adamo
Dziś zaczepiłem tego Pana kiedy parkował pod bramą główną CC... Zapisał mój nr kom i ma się odezwać... :D Zauważyłem błysk w jego oku kiedy wypowiedziałem hasło Alfa Romeo... :wink:
Wykazał duże zainteresowanie - jestem przekonany o tym, że pojawi się na sobotnim spociku... :D :wink:
widziana srebrna 156 siema rozumiec Awangarda na Łukasinskiego godzinka była gdzies 14.30 i jak dobrze widziałem bo było juz ciemno koło godz 22.30 srebrna 155 na podjuchach...
wczoraj puznym wieczorem widziana na wlocie do szczecina czarna Brera nie widziałem rejestracji...
dzis pare sztuk 156 ...i czarnego Spiderka na wielgowie stał na posesji prezy starym szlaku...