Przecież to nie jest totalny :offtopic:tylko jedno ma związek z drugim :)
Printable View
i co macie zamiar wybazgrac tu z 15 stron o tym??
Dylemat między 5 a 9. Poszło na 9!!! Najbardziej do Grudnia właśnie pasuje mi dziewiątka.
saroo a wygrala w ktoryms miesiacu juz jakas AR 159??No ja sam namawialem kolege ktory zrobil zdjecie nr.9 do wziecia udzialu w konkursie ale bardzo spodobalo mi sie zdjecie nr.2 i nie zaglosowalem na 9
a mozna gdzies tu jeszcze zobaczyc to zdjecie??W listopadzie nie wygrala czasem czerwona brera??
oooooooooo jak moja:).dzieki saroo
Poszło na 9.
Głosuje na zdjęcie nr.2.Miało być odniesienie do grudniowej aury to jest...zimowo:)
tyle glosow na 1 zdjecie a jak dla mnie ktos za bardzo przesadzil z "tiuningiem" i wyszla straszna lipa... zdjecie nr jest chyba najlepsze ... naturalne i zimowe :)
Widzę zaczyna iśc w dobrym kierunku w końcu sa głosowania na fotki zgodne z miesiącami szkoda ze w listopadzie tak nie było :D
Jedynka fenomenalne ale,że to Grudzień więc 2. bezapelacyjnie
Zdecydowanie nr. 9 Piękne zdjęcie i do tego na temat, czego nie można powiedzieć o innych...
Pozdrawiam.
- Rafał
jak dla mnie nr. 5
Zdecydowanie 2! Do kalendarza będzie pasować idealnie.
Trzeba je tylko troszkę obrobić ;)
Tyle zdjęć że aż ciężko podjąć decyzję - choinka i 156'ki przechyliły szalę na numer 5 ;)
alces ja wiem czy zdecydowanie??To ze mam 159 nie znaczy ze nie doceniam innego dobrego zdjecia.Wedlug mnie 2 jest lepsza...super ujecie
Wybieram fote nr 2
dwójka by wymiatała gdyby nie była ucięta...i tym sposobem poszło na 5...mimo reklamy:P
zdjęcie nr 3 wygląda znajomo:)LOL
jakby ktoś jeszcze sie martwił moim podpisem na zdj nr 5 to informuje że jak bedzie trzeba wyśle bez podpisu bo z przyzwyczajenia dałem z podpisem :P
obróbka i obróbka, tak nie ma fotografii bez światła jak nie ma zdjęcia bez postprocessingu i tyle.
Każdy ma inny gust i każdy postprocessing jest indywidualnym podejściem osoby jaka go wykonuje. I nie ma co się spierać zdjęcie bez postprocessingu nie istnieje.
pozdrawiam mimo tego że udziału w konkursie nie biorę ;) a głosowałem na 1 bo to najładniejsze foto w tym konkursie, a że mało zimowe, no cóż zimy nie ma na zewnątrz to i ciężko by była na zdjęciu.
Jak dla mnie niektóre zbyt mocno obrobione,ale wszystko sprawa gustu. Głos oddany :)
te ostatnie zdjęcia to na prawdę nie wiem co tu robią. jak można dawać zdjęcia do konkursu z datą z aparatu? rozumiem że liczy się pomysł, ale chociaż jakościowo też jakieś minimum powinniście od siebie dać.
głosuję na 1. bo na prawdę ładny HDR wyszedł, tylko polerowanie Alfie by się przydało heheh
aaaa i 9. jest świetne. no sceneria bajeczna. tylko czegoś tam brakuje. może jasnego nie ba, może jakiejś ciekawszej perspektywy. ale na prawdę fotka ma wielki potencjał! zazdroszcze widoku
5, 7, 12 najlepsze, ale jednak głos na... ;)
poszło na 5, najlepsze prezenty pod choinkę :D brawo za pomysł
dla mnie 3eczka :) pozdrawiam
9. choć, aż się prosi, by bagażnik dachowy był "umiejscowiony" lub też "wypadał" pomiędzy szczytami - w przełęczy - czyli z leksza w prawo :)
Poszło na piąteczkę :)
poszło na 2 :D ale gdzie ten śnieg? patrze za okno i nie ma :)
stawiam na 2 gdyz widzialem to na zywo i nie jest po obrobce :)
Poszło na 2 :)
Autorze zdjęcia nr 1 to jest hdr czy zabawa suwakami ?