tez mi sie wydaje, że były wcześniej przecież sama płyta powstała chyba w 88 roku
@Marek
nie, co najwyzej się wycierają ale to dopiero od 300kkm wzwyż
Printable View
tez mi sie wydaje, że były wcześniej przecież sama płyta powstała chyba w 88 roku
@Marek
nie, co najwyzej się wycierają ale to dopiero od 300kkm wzwyż
Moje pierścienie się trzymają:)
Twoje się nie liczą, bo Ty już wszystko w silniku wymieniłeś. Chyba tylko blok został z oryginału ;-)
---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Ja nie wiem czy pękł, czy się wytarł. To się okaże dopiero po rozebraniu silnika...
a dlaczego uważasz, że akurat na 2 padł?
Po zdemontowaniu aluminiowej osłony kolektora widać, że druga rurka od lewej jest cała uwalona w oleju.
Marek, ja u siebie tylko głowicę zregenerowałem celem odświeżenia silnika:P Głębiej wszystko jest tak jak było:P
Przestańmy już offtopować. Zaraz założę nowy temat
No Artek w końcu zdjęcia ze spotu zapodałeś.Brawo:)[/QUOT
A ty kiedy zapodasz swoje?u ciebie spot to jak wszystko z garage wystawisz!;):D!
Jutro jadę na Koszalin więc zrobię fotkę.
Łukasz się nie spieszy, bo czeka aż drogowcy skończą wszystkie autostrady :D
... dłużej... bo aż w oczy kole.
Dawaj!!;),u mnie w chacie dym!Q4,albo delta integrale.dla mnie wybór prosty!:P!
Choroba nie uleczalna!:o
To kiedy kupujesz Q4?:P
o kurde to może zróbmy ogólnopolski zlot 155 !?
tyle ze 15 5 jest we wtorek więc trzeba wziąść wolne żeby sie spotkać np w wawie lub Łodzi żeby każdy miał podobna odległość do przybycia - co wy na To ? albo w weekend poprzedzający ? 12-13 maja ?
Dobry pomysł! Ogólnopolski spot Alfa Romeo 155 : 12 lub 13 maj - ja się piszę :)
pasi polecam tomaszów mazowiecki - borki :) byłem tam sejem na zlotach i było super
ja się piszę :)
Ja pewnie tradycyjnie będę miał zajęcia:)
Eee tam, jak na spocie mnie nie będzie to się świat nie zawali;)
Jasne:D
chętnie was ugoszczę w Łodzi:) wogóle to 164 ma 25 lecie można by to połaczyć;)
Ja proponuje koniecznie z torem wyścigowym w końcu 155 to legenda DTM itp ;)
ja moge zorganizować to w Bydgoszczy na kartodromie - jakies tanie noclegi + żarcie + zlot na starym rynku - centrum Bydgoszczy, jakaś prasa telewizja, na pewno załatwił bym udział Bydgoskiego dealera w imprezie więc jakies flagi reklamy i moge zorganizowac rajd turystyczny po okolicach.... MOGE JESLI ZDECYDUJEMY SIE NA BYDGOSZCZ :)
a dla takiego spotu to moge wziąść wolne na żądanie ! :)
jak nie to może Poznań ? :) - koniecznie coś z torem !! i sporo atrakcji ! jakies naklejki upamiętniające ten zlot zdjęia grupowe do wywołania i powieszenia na ściane !
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
i jeszcze żeby was zmotywować
http://www.youtube.com/watch?v=SMLtD...eature=related
:D :D :D
Mnie zwyczajowo nie będzie ;-)
A tak poważnie to nie wiem, czy uda mi się swoją na nogi do tego czasu postawić... I przede wszystkim jeszcze nie wiadomo czy będę ją robił (choć na pewno bardzo bym chciał).
ja się piszę ale proponuję jakis póżniejszy spot tzn pod koniec maja poczatek czerwca :)
Ja gdybym chciał to i tak nie dam rady a chętnie bym pojechał zobaczyć same 155:P
No dajcie spokój. Macie fajne, niebanalne sprawne 155 a tak się wymigujecie ;)
Standard,nikt nie daje rady!wszyscy zarobieni!:mad:,a potem będą patrzeć na zdjęcia i mówić;kurde było fajnie!mogłem jechać!:Dha,ha!
Jeżeli już to pod jakąś większą imprezę trzeba się podpinać inaczej nic z tego pewnie nie wyjdzie.
Ale kilka 155 w kolumnie na torze to bym z chęcią zobaczył!:P
Oj tam, ja jestem nadal chętny. Przyjadę gdzie trzeba, sam we Wrocku nic nie zorganizuję, bo od niedawna tu mieszkam i jestem nie obyty.
Chociaż w zasadzie można byłoby się po prostu spotkać na jakimś parkingu, pogadać, cyknąć fotkę i już :D
to Łódź i Bydgoszcz nene?
Skoro tak marudzicie to ze swojej strony mogę dodać tyle że jak będę znał plan zajęć na następny semestr to będę mógł się na 100% określić czyli dopiero za miesiac.
a czego to rocznica ?
bo chyba nie alfy ?
bo te prawdziwe to się skończyły .................bla bla bla :lol:
jako rzecze jedyny prawdziwy
( grzybek - ty wiesz :lol: )