brzmi interesująco :)
Printable View
brzmi interesująco :)
No to czekamy !!!;)
Nadal czekamy :)
Dziś dostałem już wycenę, zapewne dziś góra jutro ruszymy z zapisami lub zamówie je do sklepu żeby były w stałej ofercie - tego właśnie jeszcze nie ma ustalonego
ale jak już znasz ofertę to możesz rzucić jakimiś zdjęciami i kwotami :P
http://img850.imageshack.us/img850/7351/kubekc.jpg
Kubek wg opisu /a nie wszystkie miały taką adnotację w opisie/ oraz zapewnień producenta jest 100% szczelny
Również wg zapewnień producenta do jego obsługi wystarczy jedna ręka więc można pić podczas jazdy :)
Wykończenie w środku jak i na zewnątrz ze stali nierdzewnej
Logo będzie prawdopodobnie grawerowane
Cena około 55 zł już wraz z wysyłką
Z tym że musicie się jeszcze uzbroić w parę dni cierpliwości bo z racji tego że jest to nowy producent agencja reklamowa u której będziemy te kubki zamawiać chce najpierw jeden zamówić na próbę żeby go przetestować, zatem jeszcze parę dni czekania nim ruszymy z zapisami :) nie pytajcie mnie ile bo dokładnie nie wiem ale z tydzień na pewno
Chciałbym poza tym najpierw zakończyć sprawę z zawieszkami
Kubeczek z wyglądu pierwsza klasa, fajnie będzie go mieć ;)
no i jest taki fajny ze znowu kolejny gadzet trzeba bedzie kupic :)
Też się piszę na kubek, jeżeli będzie szczelny tak, jak pisze producent ;) Dziewczyna dojeżdża pociągami do pracy, to będzie miała w sam raz. Szkoda tylko, że tak późno, gdy praktycznie końcówka zimy
W lecie wlejesz cos zimnego i tez sie przyda :)
Taki chętnie nabędę :D
Ale moja wrodzona ciekawość karze mi zapytać o ten kubek z apteczką.. co to za diabelstwo? jak wygląda? i ile by ew kosztowało? :D
Według mnie rewelacja, biorę;)
Ja też się piszę na kubek
No i znowu wydatki :) Też się piszę :D
Ja też się piszę. A jak wygląda ten z apteczką?
http://img189.imageshack.us/img189/456/14904377.jpg
tak by wyglądał i kosztowałby około 80 - 85zł
z tym że w tym wypadku nie ma żadnego słowa o szczelnym zamknięciu i obsłudze jedną ręką
materiał wewnątrz to tworzywo więc to też raczej wada a nie zaleta
mi osobiście zależy na szczelnym ;)
tu chciałem zobaczy co to za gadżet :) - moim zdaniem jest to trochę bez sensu :P
sam ten kubek z tym krzyzykiem kojarzy mi sie z wiaderkiem :)
Ja z apteczką nie wezmę ;) Zależy mi również tylko na szczelności
Piszę sie na kubek bez apteczki:)również zależy mi na szczelności
no tego z apteczką to nie będzie w ofercie, wrzuciłem tylko tak żeby pokazać bo pytaliście z ciekawości :)
będzie ten poprzedni czerwony, aktualnie z tego co wiem została zamówiona jedna sztuka celem sprawdzenia jakości żeby nie było lipy więc... czekamy :D
głos mogę oddać 1.. a kubki (jeśli szczelne) to wezmę dwa :)
ten z apteczką nieco bez sensu.. się zapomni z domu.. niby apteczka nie jest obowiązkowym wyposażeniem.. ale nigdy nie wiadomo kiedy się może przydać :P
To kubek będzie na wyposażeniu sklepu i będzie można go kupić w wybranym momencie czy będą zapisy? bo była już taka i taka wersja z tego co czytałem regularnie :P kurde teraz to już dostałem od Lubej kubek termiczny, no cóż, będzie musiał być drugi typowo do auta :P
Jeszcze nie jest przesądzone czy będą w stałej ofercie czy na zapisy :)
Znaczy na pewno ruszymy w formie zapisów ale prawdopodobnie zamówimy parę sztuk więcej tak by były też i w sklepie dostępne :)
To kiedy zaczynamy zapisy?
To jak z tymi brelokami bo chętnie bym przygarnął taki ;]
breloki na razie stoją w miejscu, ten temat na razie zostaje wstrzymany, za małe zainteresowanie ale jeszcze do niego wrócimy
Cena trochę wyższa niż planowane, ale kubek wygląda rewelacyjnie. Szkoda, że w mojej 156 nie ma żadnego uchwytu na kubek... Kubek niby szczelny, ale co jak się go położy na płasko w czasie jazdy np. na siedzeniu pasażera? Czy na prawdę jest aż tak szczelny?
(Po przeczytaniu mojego posta stwierdzam, że jest trochę bezsensowny, ale liczę że w miarę zrozumiały :))
Cena wyższa ale i jakość jej w pełni dorównuje :) kubek jest 100% szczelny, nalałem wody pod korek i obracałem, wstrząsałem do góry nogami i nic nie cieknie :)
to ja mam pytanie za 100 pkt.. :D
60zł z wysyłką.. a jak zapragnę 2 sztuki to jaki koszt?
2 x 60 :) tutaj nie ma różnicy bo te kubki są pakowane w oryginalne takie ładne czarne pudełka wprost od producenta i my płacimy za koszt pakowania każdego z osobna bo pakowaniem i wysyłaniem zajmuje sie firma u której zamawiamy. także 120zł w przypadku 2 sztuk :)
no spoko ;]
wolałem zapytać.. bo to różnie bywa.. jak np z czapkami/rękawiczkami :)
Szkoda że zima się juz skończyła bo taki kubek chciałem mieć na zimę a teraz to się waham.
Kubek zamówiony. Tylko 1 szt. bo w 156 nie ma uchwytu, na szczęście w mojej drugiej belli - GTV - poprzedni właściciel zamontował rozsuwany podłokietnik z uchwytem w środku :)
Kubek zamówiony :) Będzie do czego nalać ciepłej kawki na spot i nie tylko ;)
Ale ważne jest też to, że część dochodu będzie przeznaczona na cele forum :)
Coś dużo jest tych chętnych na kubki...