A może 25 bo 26 i 27 mam roboczo do 22:00
---------- Post dodany o godzinie 13:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:42 ----------
pozDro
Printable View
---------- Post dodany o godzinie 13:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:42 ----------
pozDro
ja też mogę się pisać na jakiegoś grilla tylko w jakimś ciekawym dobrym terminie:D
Witam, Was chlopaki..., coś się zaczyna tu dziać czy mi się zdaje... fajnie, czekam na ustalenia, piszę się na spocika.
Witam!
Też się chętnie spotkam ale 25-28 jestem w Milano na 100 leciu.Moz po przyjeździe to jakieś wrażenia przekazę.
Widze drodzy ziomale, że kolejny temat zdechł.
No to kolejny czas zacząć. Kto z ziomali wybiera się na zlot do Wrocka w sierpniu? Może uzbiera się jakiś mały konwój?
Witam!
No chyba się zdecydowałem>
Widze GODZINEK, ze jestes chyba tu jedyna osoba co zaglada na forum. Mysle, ze powinnismy sie spotkac przed zlotem zapoznac sie i ustalic szczegoly bo reszta ziomali wymiekla!!!
witam robicie moze jakiegos spota w sierpniu bo bd w olkuszu od 8 do 14 i chetnie bym poznal alfacholikow z olkusza.
Pozdrawiam Tomek
daj znać jak będziesz, ja z miłą chęcią się spotkam, nie wypowiadam się za resztę ale prawie nikogo tu nie ma chociaż alf na Olkuszu zatrzęsienie.
Ale widze kolego, że w Pszczynie masz podobny problem...
no w pszczynie tez ale niedaleko sa tychy a w droga strone bielsko wiec na spoty jezdze.
to sie jeszcze spiszemy:) dozoba i szerokosci
Tak się spytam czy ktoś z klubowiczów jeżdzących srebrną 146 paracuje na Olewinie i parkuje na parkingu IMI?
he,he... uważaj, żeby Ci ktoś nie odpowiedział..., hihihi
zima tu panuje..., tacy ludzie...
To ja na przekor odpowiem iż nie wszyscy, ja jestem otwarty na spot w okolicy
Hmm. Ja będę w Olkuszu w ten weekend i może wtedy by się spotkać? Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni ale będę tam cały weekend więc mogę znaleźć czas na jakieś spotkanie. Jeśli są inni chętni wtedy proszę o info na PW. Pozdrawiam.
cześć tuner, a do wrocka czasem nie jedziesz?
---------- Post dodany o godzinie 06:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:52 ----------
fajnie, ale który weekend? wczoraj znaczy czy za tydzień? bo za tydzień to do wrocka lecę!:D
Witam Panowie :):)
Jestemco prawda z JAworzna ale chętnie poznam kolegów z olkusza :):) gdyby jakiś spocik u was był we wrzesniu to wpadne chętnie :):) ( do 2 wrzesnia jestem w Juracie w pracy wiec nie da rady :D:D)
ja póki co mam autko na warsztacie(naprawa bezgotówkowa) więc póki nie oddadzą to nie mam jak jeździć, a o tą alfę się pytam bo widuję ją czasem na tym parkingu myślałem że to ktoś od nas;]
Witam!
No niestety ale sprawy ważniejsze zatrzymały mnie na weekend w Łodzi i nie dotrę do Wrocka.
A tak przy okazji wszystkich którzy oprócz koni mechanicznych preferują też te żywe zapraszam w dniach 17-19 września do Zbrosławic.
www.myslacokoniu.pl
[QUOTE=drobiazdzek;367641]cześć tuner, a do wrocka czasem nie jedziesz?[COLOR=Silver]
nie nie wybieram się mam imprezke rodzinna w weekend
ale podtrzymuje chęć przybycia na stacjonarny spot
ps jak by ktoś potrzebował podpiac alfinke do kompa bez kasowania poduszki i abs to dajcie znać oczywiście w ramach pomocy klubowej :)
Witam, zatem ruszajmy do boju, sa jeszcze wakacje i myślę, że małego spota możemy zorganizować. Widze to tak, że spotykamy się w Olkuszu i jedziemy np. na kobylice, gdzie otwieramy grilla i cos jeszcze, hihi. Miejsce super na spotkanko nawet mecze mozna zrobic. Możemy też kogoś zaprosić, Wprasza się śląsk, gorole i krakuski, miejsca jest dość nawet na 100 aut.
Problem to termin, czekam na propozycje ja mam czas i sie dostosuję, moze 27 albo 28 sierpień???
no co ty ? zaraz po urodzinach to nie dam rady meczyka znowu
miałem zakwasy po sobotnim meczu na zlocie
a na zlocie zebrałem ludzików i zagraliśmy sobie :-)
ale Boćku, ty i reszta wiary w moje okolice pewnie przyjechałbyś na grilla, może jakieś zwiedzanko typu Pieskowa Skała, Ojców itp.!?!?!?!
Ja również bardzo bardzo bardzo chciałbym jechać na jakiegoś spota, do Olkusza mam 15km, problem tylko w tym czy będę wtedy w Polsce i w tym że... nie mam Alfy XD
Byłby ktoś tak miły i zabrał mnie w razie czego na tylne siedzenie? :)
POZDRO :D
wstępnie tak się umówmy, młody alfisto!!! czekamy na resztę olkuskich alfisti, może w końcu cos z tego bedzie...
też bym się pisał ale nie wiem gdzie są te kobylice
Na 85% 27-28 sierpnia będę w Polsce.
Myślę że nie zbyt dużo osób przegląda ten temat, więc może popisać do osób z okolic na PW i dać im znać?
Tylko trzeba się dogadać i trochę zorganizować co i jak.
Grill?
Przejazd alfami konwojem przez Olkusz?
Może pozwiedzać jakieś ciekawe miejsca w okolicy?
Pod zamkiem w Rabsztynie można by pocykać trochę ciekawych fotek wieczorem lub przy zachodzie słońca :)
jeśli dojdzie do spotkania to pojedziemy tam razem, jest to spore dzikie, aczkolwiek znane miejsce, wielka polana nad rzeczka, w lesie przed Kolbarkiem.
---------- Post dodany o godzinie 22:31 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:27 ----------
myślę, że to wszystko jest do ustalenia i zależne od tego czy będą sami miejscowi, czy będą też goście, którym mozemy to i owo pokazać. a jeśli chodzi o privy to jak ktos nie zaglada na forum to i priva odpusci, sam nie wiem jak tu ludzi sciagnac,...
ja jednak bym spróbował, to nic nie kosztuje :)
Jutro będę pisał, zobaczymy czy ktoś odpisze ;)
Pozdrawiam, Sebuś :)
pewnie że próbuj, ja nie mam tyle czasu, ale jeśli możesz to pisz...
Witam!
fajna inicjatywa ale wtedy sędziuję MP w Rzeszowie
Witam!
No jak ktoś ma ochotę to zapraszam.
http://www.plwir.pl/wwr.php?aid=749
fajno, widzę, że jest tu nas więcej w powiecie ale sporo obserwatorow, ludzie ujawniajcie się i pokażcie, poznajmy się i integrujmy!!!