Pod salę weselną już orszak nie wjeżdza?;) Pytam z ciekawości... bo nikt Ci się na wesele pchał nie będzie ;d
Printable View
Pod salę weselną już orszak nie wjeżdza?;) Pytam z ciekawości... bo nikt Ci się na wesele pchał nie będzie ;d
;) nie ma w sumie potrzeby pod sale , bo tam dośc ciasno jest, mało miejsca pod hotelem.....to panowie kto się pisze na 100%?:)
Ja!Tak jak obiecałem wcześniej;)Do kompletu mam na 99% Alfahiloka ze swoja 156 i on też może popyta wśród swoich kumpli, z którymi ja kontaktu nie mam...
Więc dwie Belle masz na pewno;)
Pozdr!
No to super Panowie!!! Dzieki za zainteresowanie;) Ktos jeszcze chetny???:D
- - - Updated - - -
Moja 166 Brat bedzie jechal to juz jest kolejna haha :D
ja moze podjade do Sosnowca tylko nie wiem czy sie wyrobie bo pracuje do 14 :/
Moze Ci sie uda zalapac w Sosnowcu i pod kosciol:)
99% ;)
kwachu tylko sie nie zgob ;) hahahhaha nie wypuszczaj sie :P jak u damiana
Ja na 99% będę :) Ale mamy was do kościoła odprowadzić i tyle ? ;p Kościoły mnie stresują.. :D
micorl jak cuś to pojedziemy razem tzn na 2 auta ;p
K@rdi4N innej wresji nie brałem pod uwagę...:PMam nadzieję, że te 99% tak naprawdę oznaczają 100%:)Miejsce zbiórki jeszcze sobie ustalimy:)
Niestety 99%, a nie 100% ;p mam nadzieję, że z wolnym nie będzie problemu ... ;/
Super Panowie :D tak o 12.40 zebyscie byli pod moim domem:) Podaje moj nr w razie czego dzwonic :) 514-120 431. To ile bedzie Belii w koncu?:)
Ja jednak przepraszam, mnie nie będzie... będę u Prestona. Jedynym powodem jest... godzina. Z Kielc będę mógł wyjechac najwcześniej 11.30... więc do Prestona na 13.30 nie będzie łatwo zdążyc... a co dopiero na 12.40 ;/ ...tak czy inaczej, najlepszego kolego na nowej drodze życia!
Widzę, że towarzystwo się wykrusza:( Ja walczę żeby było nas jak najwięcej;) Jutro mój sąsiad przyprowadzi do siebie nowy nabytek w postaci czarnej 159 w sedanie i już mu "suszę" głowę, że ma się w sobotę z nami wybrać...Mam nadzieję, że uda mi się go przekonać i że zostanie alkoholikiem (alfaholikiem) :)
Micorl wielkie dzieki za starania!!! Mam nadzieje ze uda Ci sie wywalczyc jak najwiecej Belli:)
- - - Updated - - -
I prosil bym o liste kto bedzie na 100% bo juz jeden kolega odpadl;/
Jestem tu nowy ale na 80%..
Super super :) Wize ze cos sie ruszylo :D
podaj adres kosciola w sosnowcu to moze zdarze podjechac
my też dołączamy w końcu sąsiedzi z za miedzy, podaj tylko adres gdzie dokładnie mieszkasz w GS
No Seweryn widzę, że lubisz dotrzymywać danego słowa:) Tak trzymać!!!
No wiec na 12.40 musicie byc pod moim domem. Góra Siewierska ul.Górna 16B :) Reszte juz pisalem a wogole to pojedziemy calym orszakiem to sie nie zgubicie:) Pierwsza pojedzie Straz za nia ja ( jade alfa 156 GTA) no i za mna Alfaholicy i reszta gosci:) To Panowie ilu was bedzie????
- - - Updated - - -
Kosciol jest w Sosnowcu na ulicy radosnej,wjazd od ulicy jesiennej ze znakiem slepa uliczka
To lista obecności wygląda wg mnie następująco:
1. Matejko 156 GTA i Państwo Młodzi
2. K@rdi4n 156
3. Seweryn80 (i Pani Justyna:)) 147
4. Rob_146/1,6 T.S 146
5. Ja 147
i moze jeszcze ktoś się dołączy w trakcie...
Sąsiad tak jak pisałem ma już 159 ale jest chyba trochę "wystrachany" i musi ochłonąć po zakupie więc do końca nie wiadomo czy będzie, ale cały czas nad tym pracuję:)
Pozdr!
Super Micorl!!! dzieki za organizacje:) Pracuj nad tym sasiadem :) Alfy nie gryza:)
Chcielismy wam wszystkim goraco podziekowac za przybycie!! Bylo zajebiscie.A te blokowanie na trasie bylo hardkorowe:D Jeszcze raz bardzo Wam dziekujemy! Jak bedziemy miec jakies fotki to wrzucimy,i Wy tez wrzucajcie jak macie;_) Pozdrawiamy!!