-
Moim zdaniem jesli podlokietnik masz czerwony to powinno byc ok:)mnie tez sie coraz bardziej podoba,pasuje do podsufitki,pomysle jeszcze nad jasnymi wycieraczkami,ale tylko na suche dni:)jeszcze tylko boczki,a to najbardziej uciazliwy temat,sa przyklejane:)
no i oczywiscie czyszczenie:)
-
szkoda, że nie możesz zrobić dwukolorowej deski to wtedy już byłoby pieknie...
-
Pozwole sie podpiąc do tematu z moim problemem, zakupiłem fotele ze skóry do mojej Ar wczoraj je zamontowałem do swojej alfy, oczywiście klema z aku była zdjęta jednak po zamontowaniu i podłączeniue foteli wyskoczyła mi kontrolka poduszki, niestety nie mialem juz czas podpiąć komputera ale problem nie daje mi spokoju, czy pomoze skasowanie błędu albo cos nie tak powazniejszego? Z góry dzieki za pomoc
-
Może brakuje poduszki w fotelu lub uszkodzona mata. Bez komputera się nie obędzie.
Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2
-
Problem rozwiązany nie wytrzymałem musiałem polecieć z komputerem sprawdzić, w sumie sam na to nie wpadlem auto z którego kupiłem fotele było lekko puknięte z przodu, poduszki w fotelach nie naruszone ale napinacz co za tym idzie tak, wiec muszę przełożyć ze swoich foteli i bedzie ok.
Dzięki radzik