jaki model :-) ?pokaz foto :-) spot musi byc
Wysyłane z mojego A500 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
jaki model :-) ?pokaz foto :-) spot musi byc
Wysyłane z mojego A500 za pomocą Tapatalk 2
O taki :cool:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tive_mask.html
Mask, wpadnij kiedyś na spota ;)
Alf na przybywało w Grudziądzu widzę :D
Mask, Alfka robi wrażenie - moje przyszłe marzenie dorwać 2,4JTD. Jak Ci się fura znudzi daj znać... :cool: Faktycznie, ostatnio rośnie w nas siła na Grudziądzkiej arenie! ;)
Witam nowego kolegę z okolic Grudziądza :)
już miałem alfę nagraną pojechałem do komisu a laptopem a Pan mówi że auta już ni ma...
no nic to... szukam następnej 156 kombi w dieslu :P
Lepiej nie. Słyszałem już dziwne historie z tego komisu. prawie żadne auto sprowadzone nie było w takim stanie jak jest teraz.
Wysłano za pomocą myśli z SGS2
Fakt, tyłka nie urywały... GT cała podrapana, 159 z rozerwanym mieszkiem i takie tam mankamenty tych innych. Ale pytałeś, więc próbowałem pomóc ;)
Ja nie pytałem :-P A chodziło mi o bezwypadkowosc.
Wysłano za pomocą myśli z SGS2
Witam, jestem nowy na forum i mieszkam w Grudziądzu, ale jeżdżę na NILach:-) Pozdrawiam.
Zapraszamy na spoty :) Chyba już gdzieś widziałem Twoje auto na mieście :P
166 jeszcze na spocie nie było, więc zapraszamy :) obowiązkowa obecność ;)
z pewnością byłeś kiedyś tankować na LUKOILU, co nie? :)
Na lukoilu mam znajoma, a właściwie pracuje tam żona dobrego kumpla. Ogólnie to się tankkuje na shellu. Ogólnie 166 w Grudziądzu jest mało. Ostatnio zauważyłem nową na taksówce. Goniłem złotówę przez pół miasta, żeby z gościem pogadać, ale koleś nie czuje klimatu. Głównie chciałem się dowiedzieć, gdzie robi swoją alfinkę.
A tak w ogóle to są jakieś konkretne plany odnośnie potencjalnego spotu?
- - - Updated - - -
Sorki za błędy, pisałem z telefonu:-)
No właśnie ten taksówkarz nie jeździ 156 (tego też widziałem, ale akurat jego nie goniłem) tylko 166 i to też 2.4jtd. Alfinka jest koloru czarnego. Ale tylko przez święta go widziałem. Dał mi numer swojego mechanika, ale było widać po nim, że sam nie miał do niego zaufania. Ja swoją alfinkę z reguły robię z sąsiadem, sąsiad ma warsztat i mnie wpuszcza czasem. Tylko, że ja pochodzę z Kisielic i tam też mój sąsiad pozostał:-)
I jak dobrze pamiętam następną koncepcją był tor gokartowy w Toruniu... :P
Ostatnio na Rzadzu 166 widziałem na 69 blachach jak do Borysa podjeżdałem i jakieś typy już tam rzucały się :P
Spoko, jeszcze nadciągnę. Trochę mi się plany pokrzyżowały ale jeszcze tej zimy coś zorganizujemy :)
sporo klubowiczow w grudziadzu sie zrobilo. Pamietam ze jeszcze 2-3 -4 lata temu zobaczyc alfe w grudziadzu bylo ciezko a w ogole z klubowiczem na pokladzie. sporo sie zmienilo przez ostatnie lata i widze ze duzo mnie ominelo.
to co, spot na za 2 tygodnie? Sporo czasu na organizację i mam pomysł. Można by pozwiedzać zamek w Świeciu, a następnie kręgle :) organizujemy i... ciśniemy temat? :D
Ja, jak zawsze, jestem na TAK :)
Za dwa tygodnie nie wiem czy mi się uda, ale za 3...
... ale za 3 ja mam zjazd :P Semiri, może coś wymyślisz? :P
dowiem się w tygodniu co z tym zwiedzaniem zamku poza "sezonem" i jak to wygląda i będę wrzucał wiadomość :)
Ja również jestem absolutnie na TAK! Aczkolwiek w weekend za 2 tygodnie pracuje - ale wszystko jest do ogarnięcia.. :)
Ja weekendy wolne mam więc jestem ZA :)
Dobra panowie, to plan jest taki... zwiedzanie zamku w Świeciu + kulig (10 km od Świecia) + ognicho z kiełbachami :D wszystko jest w trakcie ustaleń, koszty naprawdę minimalne (zamek ok 3 zł- kiedyś tak było), kulig + ognisko (z jedną kiełbaską)- 20 zł. uważam, że to nie jest dużo, ale z własnym "jedzeniem", tzn kiełbachami zjedziemy pewnie trochę z ceny za kulig :) jak tylko poznamy z Tusią147 szczegóły, bo razem to organizujemy, to wrzucimy w nowy temat i poprosimy o zapisy. Fucel, ogarniaj już wolne i nawet się nie waż zrezygnować! :D
Pisząc "kulig" to co masz na myśli? Sprecyzuj, czy chodzi o ciągnięcie sanek Alfą, czy może sanie i konie? :D
I cały czas mowa o weekendzie 26-27 stycznia? (preferuję jednak niedzielę)
Jak potrzebujecie pomocy w zorganizowaniu czegokolwiek to msg me ;)
kulig saniami (kunie chyba też :P) szczegóły będę miał najprawdopodobniej jutro. Ciągnięcie sanek Alfą nie wchodzi w grę :P tak, robilibyśmy spot 27 w niedzielę. Myślę, ok godzin południowych, żeby ognicho zaliczyć jak już się ściemni chociaż trochę. Ale nie za późno, aby ewentualni przyjezdni (liczymy na obecność Państwa Szałków i Semprefedelów :P) mogli spokojnie wrócić do domów w przyzwoitych porach. Sobota raczej nie ma sensu, bo więcej osób pracuje w sobotę. Jak dowiemy się więcej to polecą Priwy :)
Dzień do bry...
Sporo do Was zaglądałem, tak sobie poczytać. w końcu postanowiłem się zalogować :D
Większość z Was mnie zna lub kojarzy, a kto nie to nic nie stracił :)
No żartowałem, będzie okazja nie raz pewnie na jakimś spocie/kawie na maku.
Pozdrawiam
może nie na maku, ale zapraszamy serdecznie, tym razem do Świecia. Z Grudziądza jedzie mała grupka :D link do imprezy tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/zach...mku_kulig.html
Lesiu wbijaj na wypad, może i Ty przemyślisz zakup Alfy :D hehe
Kuba, spoko. Ja za Alfą jestem dłużej niż Ci się wydaje, na chleb beb mówiłeś a na księdza zorro jak ja się alfami interesowałem :)
A GT to i tak sobie kiedyś kupię :P
A Ty nie w pracy? Wydaje mnie się, że widziałem 147 przed godziną w "kołchozie" :D