Cytat:
Napisał bija22
sie rozumie :P .... czyli zbieramy Alfiki :wink:
hehehe...dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał grzelutek
Printable View
Cytat:
Napisał bija22
sie rozumie :P .... czyli zbieramy Alfiki :wink:
hehehe...dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał grzelutek
5.Alfa ja i moja żoneczka (marceltarnów) - jesteśmy na 100%Cytat:
Napisał rafal_n5
1, Sylwik
2. Grzelutek
3. bija22
4. rafal_n5
5. marceltarnow
przybywa nas....powoli ale regularnie :mrgreen:
aha kolega pisal co bierzemy poza autami? tzn czy jakies jedzonko i picko...
Jesteśmy ale nie każdy zagląda do tego działu.Ja naprzykładdopiero wczoraj zauważyłem ze jest taki temat na forumCytat:
Napisał grzelutek
Trochę odświeżam temat,bo coś mało chętnych ;//
grzelutek...cos to nasze towarzystwo niegramotne...kilku chetnych na 100% i kiszka poza tym...ludziska piszcie cos...chyba ogloszenie do radia rzuce... :mrgreen:
6.daroo (nie na 100%). Ale umieściliście temat że za chiny nie mogłem go znaleźć. dobrze ze na priv ktoś mi podrzucił wiadomość. no ja już 2razy w rzeszowie robiłem mikro-zlot i udało sie spotkać więc powiadomie tych co znam ze 13go mają być nad soliną. Aha, temat też ogłosiłem na alfaclubie. No to do spotkanka :DCytat:
Napisał marceltarnow
Może się Koleżanki i Koledzy wstydzą,że Alfami jeżdżą :DDDCytat:
Napisał bija22
Ja już to zrobiłem w niedzielę.Cytat:
Napisał daroo
Jest nas sześciu,moze liczba dobije do 10 to niebedzie tak zle.Jeszcze pogadam z bratem to moze swoja 156 przyjedzie.
Faktycznie cieżko znalezc ten temat,ja trafiłem tu przypadkiemCytat:
Napisał daroo
Uaktualniona lista:
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
musze sie chyba narazic i gdzie indziej linka wrzucic...a ostrzezenie zniknie po miesiacu...aha gdzies tam do zetki dedykacje dla alfistow wrzucilam,nie wiem czy bedzie na antenie ale miejmy nadzieje ze tak...
hej . Ja też jestem chętny . Tylko jest jeden problem . Moja alfa jest u mechanika i nie wiem czy ją naprawi . Jeśli tak to jade na 100% . W jaśle jest mase alf tylko jak tych ludzi zebrać ?
Napisałem wiadomość na naszej klasie do profilu alfa romeo jasło z brata konta (ja nie posiadam:)
tak trzymac dziewczyno :wink:Cytat:
Napisał bija22
ja sie tez postaram i zeby ksiadz na kazaniu luknął gdzie sie 13 lipca wszystkie Alfy soptykaja :lol: :lol: :lol:
a powaznie , werbuje jeszcze dwie Alfiki i moze sasiada , przywloke ( w kajdankach :mrgreen: )
czyli mamy coś kolo tego ???
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz :?:
8.
może by do gazety Nowiny wrzucił.Jest tam napisane ze jak organizujemy jakas impreze to nalezy ich powiadomić
Ja właśnie wróciłem do domu i niestety nie pojadę z wami na zlot :( no cóż tak wyszło miejmy nadzieję,że się spotkamy innym razem,ale za to namawiam i informuję innych posiadaczy żeby wpadli....Pozdrawiam i udanej zabawy:)
namawiajcie kochani namawiajcie... bo frekwencja taka slaba ze az wstyd!!! jak nie przyjedziecie to chociaz podajcie wiadomosc dalej... :mrgreen:
Cytat:
Napisał ENZO
No za bardzo nie ma w czym przebierać, niestety.
Pozdrawiam
Wstępnie też sie piszę
Chętnie bym się z Wami spotkał bo akurat na urlop z rodzinką zjeżdzam do Bóbrki ale będe tam dopiero 13-go pod wieczór wcześniej nie dam rady się tam dokulać (prawie 1000 km mam drogi) :cry: Jako, że w tamtej okolicy będę bawił do 18-go to może uda się z kimś z Was spotkać w któryś inny dzień.
jasne ze jakos sie spotkamy wiec nic straconego ufty...pozdrawiam serdecznie :mrgreen:
na allegro tez cos tam popisalam...moje konto zostanie zablokowane...aha kochani zawzietosci mi nie brakuje bo do rmf tez pisalam...
witam . ja mam taki plan . Wydrukuje kartki z zaproszeniem i adresem tego wątku , a następnie będę wkładał za wycieraczki alf . Może jeszcze przydałby się numer gg organizatorki żeby ewentualni chętni mogli się dowiedzieć szczegółów ?!
byloby super bo u mnie taki plan nie przejdzie bo widze dziennie 3 alfy na krzyz i to w ruchu...ale pomysl masz super oto moje gg 7232469 pisac smialo mozna...
No kiepska ta frekwencja. Róbmy coś. Ja już powiadomiłem 3 alfiarzy więc może się zjawią(+ ja). Pomysł z wkładaniem ulotek za wycieraczki alf wg mnie trafiony. Tylko jakiś namiar zostawcie, bo sam będe pytał na dzień przed czy zlot aktualny.Ps. nie zgadzam się że poza soliną nie ma ciekawych miejsc na podkarpaciu.
teraz tylko zbierac kase na paliwo i juz mozna sie szykowac na bieszczadzkie drogi...jest nas juz wiecej??? :mrgreen:
poszukajcie duzego placu na Solinie albo polanczyku zeby miejsca dla nas starczylo i zeby nikt nas nie przegonil... :DDD okolice znacie napewno lepiej jak ja wiec licze na was calkowicie
Nie wiem czy dalej jest jak było,bo dawno do Polańczyka nie zaglądałem,ale był taki duży parking na dole,na "końcu" uzdrowiska.Tam napewno można by się było spotkać.
Jeśli chodzi o Solinę to w radyjku mówią,że już jest kupa ludzi,a że będzie to niedziela to dobiją jeszcze "tubylcy" z rodzinami na "łikend". ;//
ok,to sie zobaczy a jak bedzie lipa to mozna gdzies na Zjawe odpalic nad zalew,tylko nie wiem jak tam z parkingiem...bo jak sie tubylcy na Soline zjada to nawet rowerem sie trudno bedzie zmiescic... :mrgreen:
kolega w ten weekend spedza nad solina takze jak wróci to napisze czy jest duzo ludzi
no to jak nasza lista obecnosci wyglada??
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
8. kubatron (mam nadzieje)
odezwij sie przyjacielu :DDD
no to jak nasza lista obecnosci wyglada??
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
odezwij sie przyjacielu
9. żuczek ( bez ciebie nie jade ;// kto mnie scholuje w razie czego :wink:
bija widzialam ze jest wiecej chetnych, tylko tak szukaja :shock: zbieramy sie panowie ,zabieramy dziewczyny,zony, matki, kochanki ,tesciowe...a nie te nie bierzemy ;//
pakujemy do autek i w niedziele robimy rodzinna fotke Alfinek nad Solina :wink:
to tez zauwazylam,ze jest nas wiecej,ale temat jest tak zakopany ze ciezko go znalezc..robilam juz wszystko...a ile sie PW nawysylalam ze ho ho...nawet na allegro sie wystawilam :mrgreen: Sylwik kombinuj jeszcze cos...
rafal_n5 jak tam Kolega,który był na Solinie :?:
Pogodę zapowiadają fajną,tylko ta ilość zapisanych :evil:
Ludziska - nikt nie ma chęci,ani ochoty na spotkanie w BARDZO MIŁYM GRONIE :?: :?: :?:
ludzi było dosc sporo,nawet kilka alfek widział
Chłopaki a co sądzicie o czymś takim jak jakieś plakaty w miastach naszych o spotkaniu alfistów i tam wszytkie informacje podane itp?:)
bardzo dobry pomysl z tymi plakatami...a ja jeszcze postaram sie troche namieszac w necie i w okolicy...moze cos mi sie uda...pozdrawiam :mrgreen:
Może i ENZO się przytoczy swoją bestią :?: :!:
zapraszam serdecznie ENZO i twoja piekielna maszyne...coraz wiecej nas sie zbiera...super...liste trzeba uaktualnic... :mrgreen:
hehe.....dziewczyno spoczko :shock: daj na luz, takie poswiecenie :mrgreen:Cytat:
Napisał bija22
tia kombinuj :lol: .....ciekawe co ???? :roll: ja i tak w robocie latam na wysokich obrotach ;// .... i tu tez mam kombinowac ;//
bija SZEFOWO :lol: liste uaktualniaj :wink:
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
odezwij sie przyjacielu
9. żuczek ( bez ciebie nie jade kto mnie scholuje w razie czego
10. ENZO
no dalej ludzie bo czasu braknie do niedzieli
ja tez bede :D
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
odezwij sie przyjacielu
9. żuczek ( bez ciebie nie jade kto mnie scholuje w razie czego
10. ENZO
11. galczas
dzisiaj miałem zmienianą część po której alfa miała chodzić i nie jest dalej dobrze . Nie mam czym jechać na zlot:(