Hihihihi :D nie będę sam :D
GejQ będzie miał partnera :D GejSpeeda :D
Printable View
będzie ktoś na cb radiu jak bym nie mógł trafić chyba że ktoś poda nr.gsm na pw bo nie znam terenu
Pfourul. Dlaczego "GejSpeeda" ?
---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
Czaje :D Dobre :)
ej chłopiki.. bedzie ktoś z waś z jakimiś kobietami czy ogólny męski zjazd się odbędzie?
bo moja kobieta.. wyraziłą chęć przyjazdu jak bedzie miała jakieś towarzystwo pci swojej ?
Aroniaa.. ze wstępnych ustaleń wynika.. że Ja będę! :) więc zapraszam oczywiście z kobietą! :)
Jak dom rada to podjada....Mom nodzieja że łod soboty wytrzezwieja.....A moga na stalówkach podjechać??? hahahahahha
rozumiem ze jesteś tą ładniejsza stroną homosapca:)
to dobrze w takim razie przyjadę z żoną i małym alfomaniakiem.. on nie wie ze bedzie alfomaniakiem:) a ja juz wiem hehe
---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:22 ----------
oby tylko pogoda jakaś była bo jak narazie.. coś nas nie rozpieszcza..
by bocian twoja pogoda sie sprawdziłą bo ja mam gorsze informacje +2 i tak troche pochmurno z mniejszymi przejaśnieniami..
boćka prognozy PRAWIE zawsze się sprawdzają! ;)
Aroniaa... ładniejszą, ładniejszą :)
to dobrze będziemy około godziny 15. o ile dopisze pogoda bede z rodzinka
tak ze trafimy juz na rozpalonego grila
coś trzeba przywieść jakieś drewno, grila? bo rozumiem ze pokarm każdy swój przywozi?
Aroniaa tyż byda z kobitką jak coś :) więc wpadaj śmiało
Marcin.sc albo mi się wydaje albo za dużo rzech wczoraj wypił ale czyś ty "posadził" trocha auto bo na zdjeciu ( avatar ) to już nie wygląda jak crosscountry:)
Ja też się (chyba) pojawię ale koło 15-16 :)
A ile przewidujecie tam być ? bo ja Chyba muszę być na uczelni i w dodatku mam konwersatoria obecność obowiązkowa. Chyba dopiero koło 18 dojadę :/
ja bede na 100% lecz bez rodzinki.. doszliśmy do wniosku ze jednak troszke za zimno jeszcze dla rocznego bombla...
tak ze do zobaczenia do jutra
to ilu nas jutro bedzie??
1.george11
2. Aroniaa.. ale bez belli.
3. bocik
4. GoNiuS -ale to ino na trocha (choroba).
1. george11
2. Aroniaa.. ale bez belli.
3. bocik
4. GoNiuS -ale to ino na trocha (choroba).
5. Pfourul (przed 15 wyjeżdżam z Kato ;), więc będę przed 16 :) )
Tak się Panowie robi listę ;)
My tyż bydymy kajś koło 15-16 ,to do jutra:D
Bo on śmierdzi:-D i musi mieć lista:-D ja jeszcze nie wiem o której będę i jakim wozidlem:-P
jo byda po piłce :D
na 100% przyjade
jesli wiekszosc ma byc po 15 to zapraszam takze w okolicy godz 15.00
to na którą w końcu jedziem? bo właśnie miałem się zbierać....
wstępnie jest ugadane na 15
ja bede pewnie ciut po 15
Weźmie ktoś kompa i kabel?
Się sprawdzi Geja :)
Też będę- tak jak Hans pisał wpadniemy po meczyku.
PZdr
Jo byda pierszo :D my już downo w doma ,dziekujemy wszystkim za miłe i wesołe spotkanko ,Gordżykowi za rozpalenie ogniska i Marcinowi za pomoc w tym :D oraz dzięki za piwo ,pozdro i do następnego
Też już jestem :) No to pierwszy kopiec zaliczony :)
Mam to samo P4- pierwszy raz zaliczony:D Na pewno nie ostatni.
Pozzdrowienia dla obecnych.
Kopca to się nie zalicza tylko NA KOPCU SIĘ ZALICZA!
milo mi było Was wszystkich goscic, ogromne podziekowanie dla Marcina, jak zawsze niezawodny i wyposazaony,
pozdrawiam
My tez dziekujemy za spota ajdacho dzieki za zuberka oraz gordzu za jego rozdzielenie na koniec :D:D
A no i dla tych policjantek :D
P.S Jak to było z ta kiełbacha :D:D