chetnie wezme taka naklejke
Printable View
chetnie wezme taka naklejke
też jestem jak najbardziej za ;)
Kontaktowałem się w sobotę z firmą EMIDAS:
http://www.emidas.pl/
Wysłałem im poglądowe zdjęcie flagi (pierwszy post) i oto co odpisali:
"Witam serdecznie,
Możemy wykonać za:
- 50szt. - 2,50zł netto za szt.
- 100szt. - 1,80zł netto za szt.
W razie pytań, proszę o kontakt"
Co sądzicie o cenie?
drogo jak za coś co możesz sobie sam zrobić.
W weekend widziałem te naklejki:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/02/126.jpg
W rzeczywistości prezentują się całkiem fajnie.
Taki komplet jest fajny bo można byłoby te mniejsze wrzucić pod kierunkowskazy.
Na stronie ich naklejki 3D prezentują się przyzwoicie.
na zdjęciu na 1 stronie jest to zwykła płaska naklejka więc skąd miałem wiedzieć, że pytałeś o 3D ?
Widzę, że jest wielu chętnych na organizację tego więc odpuszczam bawcie się sami.
Mój producent spuścił mi lekko z ceny i miało być 3.50 za komplet przy zamówieniu 100szt.
Bawcie się sami.. Jak tacy chętni jesteście.
Trochę w piątek wieczorem siedziałem przy kompie i oni jakoś najbardziej przypadli mi do gustu. Zaraz napiszę do nich czy zrobiliby jedną próbną naklejkę. Mam nadzieję, że nie zedrą ze mnie za tą 1 sztukę jak w poście wyżej 30 złotych. Jak będę wiedział coś więcej dam znać co i jak.
Ktoś pisał, że najlepiej zrobić ją w wymiarach 15mm x 105mm. Ja chyba wydłużyłbym ją do 120mm, ale żeby nie okazało się, że jest za długa. Jak myślicie?
Spokojnie, można popytać rożnych producentów i wybrać najkorzystniejszą ofertę.
W sklepie o którym była mowa na początku ten komplet ma wymiary:
1x approx. 105 x 15 mm (4.13" x 0.59")
2x approx. 50 x 7 mm (1.97" x 0.28")
I moim zdaniem wyglądają ok.
Widzisz, ale jak widać że zajmuje się tym jedna osoba i szuka to po co inne się pchają ?
Tego nie wiesz...
Rzeczywiście nie napisałem tego, ale w temacie cały czas dyskutujemy o 3D...
Te które wynalazłeś są fajne, cena też spoko i jak dojdzie do zapisów to komplecik wezmę
Chyba dobrze, że ludzie się angażują. To chyba nie powód żeby się obrażać i odpuszczać. Przecież ja nikomu nie każę kupować w tej czy innej firmie.
Jak w firmie z którą się kontaktowałem nie krzykną sobie kosmicznej ceny za jedną przykładową sztukę to zamówię, żeby pokazać na forum ich wyrób, który akurat może okazać się gorszy o znalezionej przez Ciebie firmy, ale może także okazać się lepszy, a zapewne wolałbyś mieć produkt najlepszej jakości w najniższej cenie:rolleyes: Więc się nie obrażajmy na siebie tylko działajmy
---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:43 ----------
Kolega jak widzę wstał lewą nogą.
O.K. skoro tak ambicjonalnie podchodzisz do naklejki za 3.50 PLN to ja odpuszczam. Pozdrawiam
A ja już takie mam :P nawet wczoraj drift-r je oglądał :D miałem je na aucie od momentu jak je kupiłem i nawet nie wiedziałem, że to się tak wszystkim podoba ;)
Widzisz - moje wprawne oko wypatrzy każdą modyfikację ;).
Jak już trafiłeś na temat to fotki możesz wrzucić tutaj.
OK. to zaraz zejdę, zmierzę i wrzucę fotki ;)
nie, po prostu są ludzie którzy nie lubią jak się inni w coś im wypier*** i ja do takich należę za co bardzo przepraszam.
Właśnie odbyłem rozmowę telefoniczną z innym producentem.
Oto efekt:
Rozmiar 105x15mm:
dla 100 szt. - 1,36zł
dla 200 szt. - 1,28zł
dla 500 szt. - 1,20zł
Rozmiar 50x7mm
dla 100 szt. - 0,73zł
dla 200 szt. - 0,52zł
dla 500 szt. - 0,45zł
Co daje nam komplet za ok 3zł
Aczykowiek miałem styczność z ich produktami i nie są zbyt ładnie wykonane. Zdjęc niestety nie posiadam
Wymiary tej większej na tylnej szybie to :
10,5 cm x1,5cm
tej mniejszej na lusterku wstecznym:
5cm x 0,7 cm
Tak się to prezentuje... Oczywiście nie muszę chyba dodawać, że naklejki są 3D ;)
Załącznik 49089Załącznik 49090Załącznik 49091Załącznik 49092
To czy będzie kosztował taki komplet 3 czy 6 zł zasadniczo nie ma znaczenia bo są to małe koszta i wysyłka też parę złotych będzie kosztowała dlatego też rozsądniej zamówić jak najlepszy jakościowo produkt.
Czyli masz takie jak ze sklepu od którego się zaczęło - ja to mam oko ;).
A ja zwróciłem uwagę na inną naklejkę;)
Załącznik 49094
Hehheheheheheheheeh
Pokaż cycki dam ci ciastko ;)
100/200 sztuk to nie jest aż tak dużo, ale organizować wysyłkę, przelewy itp to znowu dużo roboty dla kogoś kto to ogarnia ...
według mnie fajnie by było załatwić takie coś z firma co jest na allegro, wchodzisz, kupujesz, ona wysyła i po sprawie, nawet gdyby było to 10/12 zł zamiast 5/6 zł - bez przesady nikt z nas raczej nie zubożeje od razu od tego, a komuś oszczędzimy dużo problemu.
oczywiście to tylko moje skromne zdanie, ale na kilka sztuk się piszę minimum ;]
no tak a dla jednej osoby trochę kłopot żeby latać co chwila na pocztę, ale tak jak mówiłem dzisiaj miałem mieć wieści co do naklejki z drukarni która miała się tym zając lecz nadal na maila mi nie odpisali ja zaproponowałem tam 15mm x 130mm
Dziwi mnie tylko jedno ...
Podrzuciłem Wam link do strony na allegro, ten producent jest w Poznaniu więc Maru gdybyś tylko oczywiście tylko mógł i chciał mógłbyś do nich zajrzeć osobiście, oblookac jakość itp nie rozumiem po co komplikować sobie życie z załatwianiem czegoś przez internet skoro można tego dotknąć itp ?
Oczywiście nic nie narzucam i nie mam zamiaru nikogo ustawiać - tak tylko chciałem pomóc
http://allegro.pl/naklejki-wypukle-3...095547431.html
aha i oczywiście nie mam udziałów w tej firmie, żeby nie było że tak naganiam ;p
http://moto.allegro.pl/nakleji-emble...185802373.html
może tu zamówimy ?
za 140 zł ? ;)
no czemu nie xD hahahaha
to wole chyba jednak bez naklejki jak tą za 140 xD
Tak konkretnie to może by dać ogłoszenie w sklepie żeby więcej osób się zainteresowało?
pracuję nad tym i czekam na odpowiedź od 2 producentów polecanych mi na innych forach.
A no to ok ;)
Myślisz o tej jednej naklejce czy o komplecie 3 szt? Ta druga opcja byłaby ciekawa bo można by sobie pod kierunki strzelić coś takiego.
Chociaż ostatnio zastanawiałem się jakby wyglądały takie naklejki (te większe) na lusterkach - coś na styl tych w 4C.
żeby to wyglądało tak jak w 4c to musiałbyś mieć fajne przetłoczenie w tym lusterku zrobione..
Wiem, wiem ;)
Panowie tak walczyliście i temat ucichł ... ?
czekam na modów teraz
Jak wyglądają koszty wysyłki przy zamówieniu więcej niż 1 kompletu ?
podejrzewam że do 10 kompletów nic się nie zmieni. wszystko pójdzie poleconym priorytetowymi do 50g
no to do kompletu brakuje jeszcze tylko naklejek 3D zielonej, czterolistnej koniczynki w białym trójkącie :D Z flagami pięknie by się komponowały na błotnikach ;)
u mnie w garażu koniczynki od MiTo już czekają aż dobrze umyję po zimie samochód ;)