????????????????nie spac wpisywać sie
Printable View
????????????????nie spac wpisywać sie
no to dopiszcie mnie z żonką i córą (9lat).........ale i tak dalej czekam na konkrety
1. maciek_czer
2. fr33
3. slip83
4. waldi
5. ANN
6. QBA
7. Adam$72
8. Kolaś
9. Hannah
10. Tośka
11.Pietia
12. ola_czer
13. Aneta (edpol) + 1 dz.
14. Kaśka (edpol) + 1 dz.
15. Kuba (edpol)
16. Mariusz (edpol)
17. Digit (Maciek)
18. Gajowy
19. marcin.sc
20. żona marcina.sc + 1dz
21. Ty????
UWAGA!!! W celu zapobiegawczym (przykre doświadczenia z poprzednich speleo imprez) startujemy z zaliczkami.
Dzisiaj zacznę rozsyłać wiadomości z danymi do przelewu zaliczki.
W tytule przelewu proszę wpisać tylko i wyłącznie nick z forum.
Orientacyjny koszt imprezy to okolice + - 130 zł za osobe (może być mniej może być więcej to już zależy od finalnej ilości osób).
EDIT:
Porozsyłałem wiadomości do wszstkich zainteresowanych z forum (prawie wszystkich).
Jakoś nie moge znaleść użytkownika/użytkowniczki kryjącego się/kryjącej się pod pseudonimem Tośka ;)
Ktoś ma z nią/z nim jaki kolwiek kontakt :D
Tak piszę z pewną niepewnością ale po nicku podchodzi mi pod kobiete :P
Dodam, że dzieci do lat 10 gratis...
Czyli mały edit:
1. maciek_czer
2. fr33
3. slip83
4. waldi
5. ANN
6. QBA
7. Adam$72
8. Kolaś
9. Hannah + 1 dz (Tośka)
10. Pietia
11. ola_czer
12. Aneta (edpol) + 1 dz.
13. Kaśka (edpol) + 1 dz.
14. Kuba (edpol)
15. Mariusz (edpol)
16. Digit (Maciek)
17. Gajowy
18. marcin.sc
19. żona marcina.sc + 1dz
20. Ty????
Pogoda pod namiot rewelka nie ma co :((
http://www.twojapogoda.pl/polska/sla...chowa/16dniowa
pogoda będzie - już zamówiona w episkopacie ;)
bo mało czasu zostało - może by ktoś jeszcze chciał :)
atrakcje pewne na 100% :
Tyrolka 100 m
kilka stanowisk wspinaczkowych,
most linowy,
jaskinie poziome (kilka sztuk)
prawdopodobnie koszta imprezy pójdą delikatnie w dół .. ale nie chciał bym zapeszać ..
Do ubezpieczenia (sporty ekstremalne) - koszt - około 9 zł - będzie na miejscu możliwość wykupienia lub każdy we własnym zakresie wcześniej - ważne, żeby ubezpieczenie obejmowało sporty ekstremalne m.in. speleo i wspinaczkę ..
Imię, nazwisko, pesel i adres
Żeby nie było zamoty to wszyscy którzy chcą wykupic ubezpieczenie na miejscu prosze dane do mnie na priv.
daleko to od czewy ?
Zależy jak kto jezdzi :) a Olsztyn to chyba wiesz gdzie jest
Tylko dopisz który Olsztyn:confused:
Na pewno z Czestochowy nie będziemy jechać na Mazury :D
http://maps.google.com/maps?q=Kusi%C...oid=po-9908456
Dla ścisłości - impreza odbędzie się koło olsztyna a od granic Częstochowy jest tam mniej niż 10 km :)
A śledzia da sie tam wbić w te skały hmmm:)
na piknik jest tam zarąbista polanka z miejscem na ognisko w samym centrum tych skałek..
taki mój apel - aby każdy kto chce przyjechać dogadał się tak ze wszystkimi, żeby ograniczyć ilość samochodów ... postaramy się, żeby wjazd na polankę był w miarę dobry ale jak ktoś ma inne auto wyżej zawieszone to lepiej niech nim jedzie :)
tu w sumie na alfach nam tak nie zależy, żeby pokazywać :D
hmmm jakaś aluzja ;);)<żartuję>
Jeśli chodzi o osoby zapisane z forum ahfaholików to zaliczki wpłacili.
Pietia
Kolaś
Hannah
Adam$72 + 1
W miare możliwości prosił bym reszte o określenie się ;)
A grill też jakiś się znajdzie czy tylko ognisko?
wezniemy grilla więc będzie na miejscu :) węgiel też się znajdzie :)
a że tak zapytam, z namiotem ktoś więcej ? czy tylko ja i Kolaś (...dwóch wariatów) ?
i tak dla pewności, zbiórka tutaj ?
http://mapy.google.pl/maps?q=Olsztyn...2328,19.278045
Na to wychodzi he heheh
Większość ekipy speleo zostaje pod namiotami...
To swietnie nie bydymy sami :D
Tak, tutaj!Cytat:
Szczegóły:
Spotykamy się o godz. 9.00 pod restauracją Spichlerz (droga wylotowa z Olsztyna na Jędrzejów, Kielce). Po zbiórce przejeżdżamy na miejsce imprezy. Impreza ma charakter piknikowy więc nie będzie potrzeby dzielenia się na grupy jak poprzednio. Większość atrakcji zgrupowana jest wokół miejsca biwaku także każdy może dotrzeć do wybranej atrakcji. Wyjątkiem będzie zwiedzanie jaskini W Zielonej Górze, tam będziemy przejeżdżać podstawionym autem w grupach 5 - 6 osobowych. Jaskinie są systemami o rozwinięciu poziomym jednakże lepiej żeby nikt samodzielnie do nich nie wchodził podczas trwania imprezy. Dla zgłodniałych planujemy uruchomienie grilla około godz. 13, ognisko będzie po zakończeniu zmagań.
Teraz parę obostrzeń :)
1. Samodzielnie (bez udziału opiekunów) nie wchodzimy na żadne instalacje linowe!
2. W atrakcjach "linowych" biorą udział wyłącznie osoby trzeźwe!
3. W jaskiniach nie palimy tytoniu, nie zostawiamy śmieci, nie zabieramy żadnych nacieków itd.
4. Podczas zmagań wykonujemy polecenia opiekunów!
5. Wymagane jest ubezpieczenie NW jednodniowe (taternictwo jaskiniowe, wspinaczka)
6. Na terenie biwaku nie śmiecimy, nie niszczymy przyrody.
można prosić o jakiś numer tel. do kogoś z organizatorów na priv, tak w razie "W" ?
ja przyjadę po wszystkich pod Spichlerz, mój nr to 665 103 404
w razie pytań dzwonić :)
Ewentualnie moża też dzwonić do mnie 602 240 284
Bardzo dziękuje za suuuuuper spędzoną sobotę w przemiłym towarzystwie ,przepięknych widoczkach ,no a chłopakom za ogarnięcie całej imprezki :)
cały, zdrowy, zmęczony w domu :D
jak się ogarnę to wrzucę jakieś foto :)
kilka fotek :)
cała reszta będzie dostępna na naszej stronie www.jkar.org w dziale relacje
Ze swojej strony dziekuję raz jeszcze bo jest za co dziękować.Aha no i Opole jechało do domciu.
Dojechało :D
Również powtórne wielkie dzięki za ogarnięcie tej rozwydrzonej hołoty :D
Kolejna udana impreza pod hasłem Speleo JKAR. :)
Bawiłam się wyśmienicie, z Wami nie mogło być inaczej! Przepiękna miejscówka na wypad pod namioty.
Świetny sposób na spędzenie wolnego czasu, powalczenie z własnymi słabościami, przełamanie się, sprawdzenie w ekstremalnych sytuacjach.
Duże ukłony i podziękowania dla chłopaków ze SPELEO TEAM!
Panowie, świetna organizacja, profesjonalne zabezpieczanie uczestników, świetnie motywujecie tych co wymiękają i chcą zrezygnować z jakieś "atrakcji". Z mojej strony jestem pełna podziwu dla Was, jak powiedziałam do Maćka w jaskini: "zaraziliście żółtodziobów taternictwem jaskiniowym" :)
Pozdrawiam wszystkich - już za Wami tęsknię - jak już JKAR coś organizuję to konkretnie:D
Kilka fotek ode mnie:
https://picasaweb.google.com/1164186...L24kPac2ovt7gE
Proszę mnie już wpisać na listę obecności: Speleo JKAR IV :)
Dzięki za zajebisty weekend, za łyk adrenalinki i możliwość posmakowania Waszych pasji. Przyznam szczerze, że po raz pierwszy miałem możliwość poczołgać się w jaskini i po raz pierwszy wspinałem się na skałki (dzięki dla miśka za asekurację). Przez teleskop też pierwszy raz lookałem - Saturn zajebisty. Fajnie, że "żółtodzioby" mogły tego spróbować.
Weekend zaliczam do megaudanych. Pozdrawiam.
fotki jutro...
cieszymy się, że się podobało :) kolejna impreza na pewno będzie jeszcze fajniejsza :D