kolego a nie może być diesel ?
Printable View
kolego a nie może być diesel ?
jak jest zadbany to moze bym sie skusil.
oczywiście nie mój :) bo swojej za nic nie oddam :) nawet ze względu na to ze w styczniu ją kupiłem , ale moim zdaniem na dieslu lepiej się wyjdzie niz na benzynie i mniej problemów
takie pytanie ile spali 1.9 JTD miasto i trasa?
miasto 6-6.5-max , trasa z 5.5 do 120km/h
sorry za off top ale do jasnej cholery przestan juz spamowac, bo 3 tematy i tylko jeden wątek...poza tym ten dział nie sluzy do zamieszczania tego typu ogloszen.
poza tym nikt o zdrowych zmyslach nie zamieni ALFY na Izke...no chyba ze szukasz tylko auta na wy....e to kup se audi 80 albo golfa III
dziekuje za uwage i pozdrawiam !
nie bede komentowal jak nie jestes zainteresowany to sie nie udzielaj. Forum jest spore poszukaj sobie ciekawszych tematow jak ten Ci nie odpowiada. Tyle mam do powiedzenia.
a masz wogole jakiekolwiek pojecie o tej marce?
bo widzac twoje posty- myslisz monotematycznie...
i bede sie udzielac, tego mi nie zabronisz...bo mysle ze nie tylko mnie drazni to twoje pier....e o szopenie
ps. poczytaj sobie co mam w profilu...bo mimo ze jestem baba to mam wieksze jaja i charakter niz ty !
Haha nie wiem jak mozna miec wiekszy charakter ale dobra. Nie bede reagowal na prymitywne zaczepki.
i czytanie ze zrozumieniem by sie przydalo....albo nauka gramatyki...
no coz...
jednak Alfa jest jak Media Markt....
hahahah ostatni wers koleżanki super :D
Wybacz pytanie, ale O CO CI CHODZI ? ? ?
Chłopak chce jeździć Alfą. Ma Seata, którego chce sprzedać, bądź zamienić właśnie na Alfę. Być może nie stać go, by jeździć 'gołą' benzyną - i to w dodatku 2,5litra - jak np. Ty.
Masz się za kogoś lepszego, że masz Alfę, a ktoś nie ? Że Ty masz V'kę, a ktoś chce np. TS'a z gazem ? Wytłumacz mi to proszę (tylko bez 'szaleństw', bo pytam grzecznie :))
Pozdrawiam,
Wojtek
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
Krzywdę Ci kolega zrobił :) ?
Czy mianem samochodu określa się tylko Alfy od 'kobiety z mega jajami' :) ?
---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Przystopuj troszkę : )
---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:40 ----------
SORRY ZA OT :offtopic:
chodzi o to ze nie ma potrzeby zakladania az 3 tematow o jednej tematyce, ktos tego powinien pilnowac, i nie- nie uwazam sie za kogos lepszego...to kwestia indywidualna...nikomu nie bronie kupowania TS, mam to gdzies, to sa tylko inspiracje innych ludzi, a ja takze mam swoje wlasne i to wszystko. dziekuje i tyle mojej grzecznej odpowiedzi :)
W mieście poniżej 7 normalni jeżdżac nie zejdziesz trasa 5,8 6,4 JTD 77 KW
i jak? aktualne jeszcze?
HAHAHAHA Kurkson nie osłabiaj mnie :P temat był dwa lata temu :P
o grubo, nie spojrzalem na daty
...ja pier..le ...załamałem sie...:// przeczytałem 6 stron tego tematu ale ostatnie 2 posty zwaliły mnie z nóg Ghehahaa
Ten temat to miazga :D
Mówcie co chcecie, a nawet zrównajcie mnie z ziemią, ale dzisiaj jakbym miał kupować auto z salonu, to zdecydowanie wolałbym Leona niż Julkę.
śmiejcie się dalej ze mnie :) akurat mam taka sytuacje ze chętnie bym się zamienił na tańszy samochód, i akurat przeglądając forum w podobnych wątkach wyświetlił się ten temat, spojrzałem na dzień i miesiąc a na rok już nie :D
Nie bierztego personalnie. Nie zauwazyles i luz. Teraz jak zwykle na forum trwa jalowa dyskusja o niczym:p
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka