Na chwilę obecną będzie jakieś całe:D 10 sztuk!:P.....
Printable View
Ja jak nie popiję w sobotę na urodzinach swojej dziewczyny to postaram się być o 9. Być będę ale nie obiecuję że o 9.00 :D
A gdzie ta zbiórka na 9.00 ??
ja to sie zastanawiałem tam na tej prostej przy lotnisku na samym końcu są garaże i żeby tam się ustawić :) w szeregu :)
jedzie może ktoś z ochoty albo okolic ??
Witam,
Bardzo chętnie przyłącze się do "zamieszania":cool:
Potrzebuje jakieś rady czy w moją Belle warto jeszcze coś inwestować:eek:
coś mi się zdaje że pogoda może nie dopisać ale najwyżej poedziemy na parking piętrowy obok carefoura na pogawędki :)
Ja co prawda zupełnie nie wiem gdzie się zamierzacie spotkać, w tamtym roku byłem na Bemowie i wydaje mi się, że kojarzę te garaże o których jeden z kolegów wspomniał ale ręki sobie nie dam za to ..... :)
Jestem ze Zgierza koło Łodzi także wyruszyć muszę w okolicach godziny 6 rano.
Wybieram się swoją 166 - ustalcie konkretnie, o której w którym miejscu, postaram się Was znaleźć, na Bemowie jestem na 100% - jeśli rano wstanę i nie będzie padało :)
Tak szczerze to zależy mi na wjechaniu na teren Bemowa bo chciałbym popatrzeć na zawody,
a Wy jak to widzicie ?
Spot rozumiem - start o godz. 9.00 na stacji lub przy garażach, a o której zamierzacie wjechać na teren aby popatrzeć na furki ?
Godzina 9 na statoilu zbiórka,przy powstańców śl.;),jak na razie mówią że ma mocno nie padać:P
To może i Ja się przytoczę:o,poznać młodzież jeżdżącą Alfa Romeo:D
Czasy młodzieży w moim przypadku już dawno mineły, niestety :)
Ech to były czasy :)
Ja w przypadku nie pewnej pogody nie ruszam się z domu.
ja będę z pogodą czy bez proponuje zbiórkę od 8.30 do 9 o 9.10 ruszamy paradą i odrazu na plac niewiem ile to płatne ale się zobaczy :) , z racji tego że muszę położyć swoją alfę to proszę o pozostawienie równego miejsca :) pozdrawiam i do zobaczenia na spocie :)
VIVA ITALIA:P:P;):D:o
Dales ja też będę trochę wcześniej
postaram się być o 8.30 jak wyczyszczę auto. :P
Postaram sie moze i ja pojawic przed 9:00, mieszkam akurat na Bemowie... jesli sobotni wieczor cos mi nie namiesza ;)
Ok ja tez bede na 8.30 jedzie ktos z ochoty albo przez raszyn ??
ja jadę przez gołabki i na s8 :)
ARTAŚ wbji mapkę na wszelki wypadek :) z miejscem spotkania :)
Ja odpadam, w Wawie będę po południu.
mapka bo Arka coś nie widać :P
http://mapa.targeo.pl/Statoil%20-%20...,630495,488642
"niewiem ile to płatne ale się zobaczy"
35 Zł od osoby nie wazne ile samochodów wjazd tylko liczony od osoby
Ja wiem gdzie ten Statoil jest, mieszkam ok. 1km od niego ;) Miejmy nadzieje tylko ze pogoda dopisze, bo zapowiadali deszcze :/
Wiciu dzięki;) we fabryce tyrałem i do kompa nie mogłem nawet na chwilę usiąść.
35 zeta od osoby z autem lub bez,z roku na rok ceny coraz wyższe:mad:
Grzybek masz przerąbane!!!ha,ha!:D
Jak nie będzie lało z rana to też jestem o 8.30 na Statoilu :)
oj tak foty jak najbardziej :)
Dziękówa wszystkim za spotkanie!było oczywiście przesympatycznie i wesoło:P;),no i czekam(y) na fotorelację:P;):D:o
również dzięki za spotkanie , fotki postaram sie wrzucić niebawem , p.s. Przepływomierz naprawiony , - oderwało klapkę od strzału gazu Ehhhh
WOW jeden strzela, drugi ma fontannę pod maską. dobrze że wszyscy cali i zdrowi :D dziękówa za spotkanie i do miłego:)
moje najlepsze ;) fotki:
Załącznik 53665Załącznik 53666Załącznik 53667
wito,dziewczyny z Wami wracały?:oha,ha!strzały,fontanny,awarie samo życie Alfa Maniaka;)
na browarnej też było super!nasze Alfa Romeo stanowiły ciekawą atrakcję,szczególnie 155 Dalesa:P
Co trzeba więcej na takiej imprezie motoryzacyjnej fontanny paliwa były- były, dziewczyny były - a były :D Również dziękuję za spotkanie wszystkim obecnym. Podobnie jak Wito będę czekał na info o spocie emerytów :D Oczywiście foty będą jak się ogarnę :)
Mnie niestety nie było :( A pochwalcie się o co chodzi z fontanną paliwa? :)