Widać, ze furtek przybyło. Moje miało tylko 2...
Załącznik 91263 Załącznik 91264 Załącznik 91265
Printable View
Widać, ze furtek przybyło. Moje miało tylko 2...
Załącznik 91263 Załącznik 91264 Załącznik 91265
Może zrobią tak jak z Lancią - przykleją znaczki AR do jakiś amerykańskich pasztetów.
Nie tylko z lancią tak zrobili. Fiat freemont jest całkiem niezły. A wersja v6 z automatem, 4x4 i gazem całkiem przyzwoita cenowo. Moim zdaniem przebija on wszystkie inne oferty. A żeby przekleić znaczek alfy to już chyba aut zbrakło więc marka do Ży... to znaczy do Niemca ;)
Alfa Romeo będzie włoskie i już.
Za 5 tysi montują. I taki fiacur jest o kilka tysięcy tańszy od 1.9 jtd. A 3.6 to nie 1.9! Nawet z gazem :)
raczej 2.0 jtd
Może i tak. Ale z perspektywy tego co napisałem to chyba bez znaczenia.
Więcej zdjęć Ghibli :) http://www.autoblog.it/galleria/mase...eAX49lvw9Bu9Rw
Tu już mniej do Julki podobna...
http://www.autocar.co.uk/car-news/sh...hibli-revealed
Brak mi słów... i pieniędzy :)
I znowu ten tył z Audi... :( Reszta smaczna :D.
Z którego Audi tył jest skopiowany? Pytam z ciekawości bo nawet o tym nie wiedziałem.
Nie wiem, Q5 chyba? Tylne lampy od razu się rzucają w oczy...
a mi kojarzą się z lexusem is 200,ale auto fajne
I po co taka krowe ulepili? Stare Ghibli mialo wielkosc 147, tu wyszla stodola porownywalna do QP i podobnie jak QP nie za piekne. Nie rozumiem drogi, w jaka zmierza maserati. I jeszcze plany tego SUV'a. Szkoda, ze Aston nie wypusci kombi albo coupe cabrio z gruźlikiem pod maską. Swiat sie konczy :)
no aż o 5 cm
Fucktycznie, z tylnymi lampami się nie popisali.
Nowe 166 ma być bliźniacze z Ghibli może tam wyjdzie jeszcze piękniej. Trzymam kciuki.
Doczytałem, ze będzie miało diesla przeszczepionego z Jeepa :P Jeśli chodzi o benzynę to będzie to 3.0 V6 Bi turbo a więc zupełnie przyzwoicie.
Mnie się to auto nawet podoba tylko irytują mnie przełączniki i pokrętła żywcem z Chryslera.
Tylne lampy z Audi beznadziejne ...
Nie dość, że V6 (330 i 410) to jeszcze mają V8 wsadzać! :D
Co w tym niezwykłego jeśli chodzi o Maserati ?
Bardziej zaskakujące, że właśnie zaczynają już od V6 ...
Ma być diesel opracowany przez inżyniera Ferrari - jakkolwiek dziwnie to nie brzmi...
Doczytałem, że diesel ma być ten sam który jest stosowany w Lancia Thema / Jeep Cherokee czyli 3.0 V6 opracowany przez VM Motori.
Nie wiem na ile precyzyjne są to informacje ale wydają się bardziej prawdopodobne niż wtykanie palca przez Ferrari (do diesla).
Pewnie w tym przypadku jest tak samo jak z Mercedesem który wymyślał cuda wianki byle nie przyznać się do tego, ze w nowej A-klasie jest francuski silnik :)
1.6 diesel?
No tak ... najpierw księgowi coś postanowią a potem marketingowcy muszą to ubrać w historię ... życie.
A auta schodzą na psy.
Ghibli wygląda zaj*^*cie (z 10 pkt można odjąć 1-2 za tylne lampy z papudrackiego Audi, które w Maserati nie przystoją) i z V8 będzie nadal świetnym autem marzeń - z V6 Turbo juz trochę mniej ale gnojaka (diesla) im nie wybaczę.
Tym bardziej jeśli nie będzie dedykowany tylko zaszczepiony z jakiś JeepoLancii.
on nie będzie zaszczepiony z jeepa bo jeep nie ma swojego diesla. Tylko silnik vm motori,włoski zresztą w połowie należący do fiata a w połowie do hamburgerów