o żesz.... żeby nie omen to bym się do Was w niedziele wybrał... nie wiem czemu ale cały czas byłem przekonany że mowa jest o niedzieli... ehhhh, w sobotę na 100% odpadamy, nie damy rady.... udanej imprezki, no i pogody :)
pozdrowionka
Printable View
o żesz.... żeby nie omen to bym się do Was w niedziele wybrał... nie wiem czemu ale cały czas byłem przekonany że mowa jest o niedzieli... ehhhh, w sobotę na 100% odpadamy, nie damy rady.... udanej imprezki, no i pogody :)
pozdrowionka
kto z olkuskich alfoholików chodził na skałke wiem że taki jest ! przyznać się:)
@marcin.sc aj szkoda liczyłem ze jednak wpadniecie.. przydały by sie twoje zdolności w rozpalaniu ogniska;/
zapominałem do listy dopisać sesil-la bo tez będzie... no jak na razie szykuje się dość sporo ludzików bardzo dobrze...
wreszcie sie coś ruszy w tym Olkuszu:)
Ze mną najprawdopodobniej przyjadą jeszcze: dwoje kumpli, koleżanka i może jeszcze wujek swoja gt, ale to tak na 49% bo rzadko ma czas ;)
a opał do grilla kto załatwia?
Jakby co to mam dużo drewna w domu :)
POZDRO
no to młody dawaj numer na pw a jak coś to wiesz gdzie mieszkam
ja drewko mam ale jak będzie więcej to większego fojera zrobimy
george11 pisał ze powinien sie pojawiać.. widze ze chyba będzie trzeba ze dwa ogniska rozpalić hehe:)
ja Wungiel będę miał na grila..
ajdacho a jak tam ten większy grill da rade? wyczarować?
ciężko będzie żebyśmy z george11 wpadli, mamy trochę roboty i raczej przed 16 nie skończymy..
Może wpadniemy na sam koniec zobaczymy jak to będzie
na sam koniec też zapraszamy z grillem to nie ma problemu.. ale ognisko trzeba zagasić :)
ej macie zamiar siedzieć ?
i dlaczego ten spot nie jest w niedziele ?
w niedziele idzie sie do kościoła:) a nie na grila:)
w sobote bo zrobiłem pod siebie.. troche..
w niedziele nie dał bym rady.. a wszystki weekendy do połowy maja mam zasrane bez dnia wolnego .... i tak to wyglada..
ah ta robota;/
do której jest zamiar tam siedzieć ?
zapowiadają ze będzie ciepło.. wiec sie pewnie troche posiedzi.. co prawda ja mam na noc do pracy wiec zerwę się wcześniej
ale weź numer od ajdacho.. przedzwonisz i sie dowiesz czy macie jeszcze po co jechać..
no można spać ale na obiad na 14 można chyba wstać:)
zdobyłem dzisiaj rabsztyn:) ajdacho tam te ognicho zaczynać na taj polance jest tam takie duze palenisko na przeciwko mostu?
dokładnie tam na przeciwko mostu a można by też bellami tam wjechać na tą polane poniżej paleniska
tak tak tam też dziś dojechałem do samego końca.. lecz mam nadzieje nie bedzie jakiś strasznie niskich AR bo.. może być problem ze wjazdem;/
ajdacho to może daj też M_A grilla odrazu.. to weżmiemy sie do rozpalania.. zeby nie czekać na ciebie..
następnym razem może pomyślicie coś w niedziele... mi i ekipie piekarskiej raczej niedziela bardziej pasi.... a jutro tak jak pisałem nie pasuje w ogóle, miłego spota życzę... ( a jak widełek potrzebujecie to podjechać jeden na kazimierz do sosnowca - pożyczę nie ma problema, czy po drodze komuś by było... jestem w domu do ok. 15:00, jak coś to gg w profilu )
koledzy przykro mi ja jednak nie dam rady mam jutro iść do pracy :( nagle wyskoczyło:( sorki
spoko następnego robimy w niedziele zobaczymy jaka będzie frekwencja :)
ze wstępnych szacunków wychodzi ze będzie około 10/15 belli:) wiec.. według mnie rewelka
Mnie Aronia tez niestety musisz odliczy :( wypadlo mi dzisiaj cos waznego i za cholere nie dam rady. zly jestem jak nie wiem. ale zycze milego spota. Pozdawiam wszystkich.
super chłopaki to ja lanczu w pracy nie jem zostawie sobie miejsce na waszą kiełbache:)
saint21 ramki też miałem dla ciebie no cóż...
---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
aaa jak ktoś mógłby zabrać siekiere bo nie pamiętam czy wczoraj spakowałem bo:beer:
Ja niestety nie mam patykow do kielbachy;/ Ale wezme kielbache pieczywo kocyk i jakies Piwka :D do zobaczenia
to ja na wstępie podziękuje Piterowi za info o spocie :)
dzięki wszystkim za fajną atmosferę :) z tego wszystkiego zgasła mi kontrolka z silnika :)
hehe.. na to wychodzi ze Olkusz zaczyna odżywać... i na spotach gratis kasujemy błędy kompa siłą woli:)
Ja również dziękuje wszystkim któryż dojechali do nas! i tym co mieli zamiar lecz nie mogli!!
Dziękuje chłopaką z Krakowa ekipie z Będzina dzięki aniucha05 za spontana dzieki omen,bocian!
ajdacho grill pierwsza klasa... i ekipie ze Srebrnego Olkusza oby więcej tak licznych i udanych wypadów!!
dzięki jeszcze raz!
i proszę o fotki:) sam jestem ciekawy jak wyszły.
My również dziekujemy za fajny zlocik, był to Nasz pierwszy i napewno nie ostatni, bo atmosfera była super;) jutro wrzuce fotki, bo teraz w koncu moge napic sie piwa z % ;) pozdrawia ekipa ze 166;)
Ja i moja cała ekipa z ktora byłem tez dziekujemy za spota ludzie fajni jak zawsze kiełbaski udane no i wiadomo dojazd z drogi głównej pod sam Zamek cos pieknego lepciejszej drogi nie widziałem pod żaden inny zamek :D:D ale spoko z gory bez bolesnie zjechałem bo sam :D:D
A tu parenascie fotek zebyscie nie płakali :P
https://picasaweb.google.com/1013469...mekWRabsztynie
oj tam z tymi drogami do euro zdążymy:P dzięki za spotkanko szkoda że boćka nie było bo autko sprzątał;););)ale dzięx
za browary ogólnie dzięki za liczne przybycie
no a teraz przyznać sie który z klubu był pod carefurem i gadał ze mną na CB?
i pare moichZałącznik 50977Załącznik 50978Załącznik 50979Załącznik 50980Załącznik 50981Załącznik 50982Załącznik 50983Załącznik 50984Załącznik 50985
To ja tez wrzucam to co udalo sie napstrykac i jeszcze raz dzieki calej ekipie za super atmosfere i oby wiecej takich slotow i oczywiscie jak najczesciej :)
Załącznik 51021Załącznik 51022Załącznik 51023Załącznik 51024Załącznik 51025Załącznik 51026Załącznik 51027Załącznik 51028Załącznik 51029Załącznik 51030Załącznik 51031Załącznik 51032Załącznik 51033Załącznik 51034
Również dzięki za spota i do następnego :) i pamiętajcie o charytatywnym w maju w krakowie :)
ja też zrobiłem zdjęcie:)
co prawda tylko jedno ale konkretne :)
Załącznik 51173
hehe aparat już nie wydolił za mało miejsca na planie:)