Jaki jest plan? cały czas kopać w oponki czy idziemy na kawe?
Jaki jest plan? cały czas kopać w oponki czy idziemy na kawe?
Kolego, wpadaj, zapraszamy serdecznie:) jestem pewna, że nie będziesz miał problemu, żeby nas poznać:):) atmosfera jest super:)
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
Jeśli ja się pojawię, to niewątpliwie zarządzę pójście na kawę lub inne co nie co:) trzeba obczaić jakąś miejscówkę dla Alfisti:):) jeśli natomiast mnie nie będzie, to za kolegów nie odpowiadam:):)
od roku wybieram sie i wybieram...ale albo praca albo czasowo nie tak, w niedziele bylem na Cargo na chwile i zlokalizowalem tylko kogos 156, chwile pobylem i pojechalem... :)
Wpadaj, będzie druga 147 ;)
czasowo jutro ok,wiec mysle, ze nie bede mial lroblemow :)
Jola ale masz szatańską liczbę postów :evil:
Trzeba tez brac pod uwage ze na obecna chwile po 19stej to juz sie sciemnia , w KEN bylo dobre oswietlenie a tu slabiej.
Ale na szczescie chyba za tydzien jest zmiana czasu i bedzie godzine pozniej ciemno
Michał, to moja ulubiona liczba:) odzwierciedla moją szatańską duszę:evil: ale pisząc tego posta, właśnie ją tracę ;)
---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:15 ----------
Ania, niedługo będzie jaśniej, a poza tym jak się spot przedłuży, to będzie romantyczny klimat przy blasku księżyca;)
Anka gorny parking Gal Mok jest oswietlony wiec powinno byc ok, kawiarni tam masa. Jola moglbym Ciebie prosic o twoj tel na priv ? na wszelki wypadek jakbyscie gdzies znikneli na kawe bo w galerii to nie idzie sie tak latwo odnalezc - ja bede prosto z trasy jechal i nie wiem na ktora dojade, raczej kolo 20 jesli sie wyrobie.
Z tym RCW - przynajmniej ja jestem za cyklicznymi ustalonymi spotkaniami w jednym miejscu (jak np przypasuje wszystkim Gal Mok to moze byc jak najbardziej). Nie wszyscy sa maniakami kartow. Zawsze na wiekszym spocie mozna obgadac co i jak i wtedy zrobic mini spotkanie dla zainteresowanej grupy w konkretnym miejscu, albo zgadac sie przez forum (grupy kartowe dzialaja preznie). Jendak glowny spot niech bedzie dla utrwalenia w jednym miejscu.
Michał wzorowy Alfa spotowicz - nic tylko brac przykład.
Mi sie średnia troche popsuła.
@szewi, jak zwykle głos rozsądku:) już Ci wysyłam tel.:)
Ja też się niestety spóźnię, powinienem być między 20 a 21, chyba bliżej 21 niestety :(
Dziś sobie przypomniałem, że o 19 muszę być w koneserze :)
Ojojoj grube zmiany się porobiły :D A do Ken miałem tak blisko a teraz co do galerii muszę jechać noo ale jak mus to mus :D Postaram się być ale nie obiecuje bo nie mam paliwa :D hhahaha XD Życie studenta XD
Ja jednak dzisiaj do Was dotrę trochę po 19.00. Muszę sprawdzić nową miejscówkę ;)
Przyjmuję zakłady kiedy ten temat wyprzedzi w odpowiedziach poprzedni :cool:
Nie chce wróżyć ( mimo że jestem Cyganka ) ale obawiam sie ze zbiera sie na deszcz
Jonasz, chyba nie tak szybko;) sądziłam, że to będzie info, a my będziemy kontynuowali nasze :offtopic: na starym, ale skoro spontanicznie przenieslismy się tutaj to fajnie:):) spontan przede wszystkim :cool:
Najprawdopodobniej wpadnę do Was dzisiaj z nowiutkim garniturem hamulcowym i oczywiscie na jedynie słusznych kołach:):):)
Nie będzie ;)
http://meteo.icm.edu.pl/um/php/meteo...cname=Warszawa
ja się postaram zajrzeć, ale jutro 2 kolosy i laborka, więc szaleństwa nie będzie :/
zanosi się na niezłą frekwencję w nowej lokalizacji:)
Uwaga będę dzisiaj polował na czyste Alfy na spocie :P
Ooo to może i ja zabiorę nikona ze statywem :)
cholera, nie zdążę umyć auta...:)
a ja mam kupe na drzwiach :D