Printable View
hej,
spot aktualny ?
taaak aktualny :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/215.jpg
Wybiera się ktoś z podkarpacia ?? Ja chyba będe za niedlugo wyjeżdzał ;)
- - - Updated - - -
Dziękuję koleżankom i kolegom z LKAR za miło spędzonę niedzielne popołudnie szczególnie koleżance NIKA że wogólę poinformowała że taki spocik będzie ;) i jeszcze jednej koleżance za pomoc przy mojej małej piszczałce ;) (zapomniałem imienia) ;* Teraz ja się udziele i już z tego miejsca zapraszam na grila na podkarpacie już mi w glowie pomysł chodzi no ale o wszystkim poinformuję w osobnym temacie ;) Napewno miejsce to będzie AZALIA w Woli Żarczyckiej i termin 8-9 czerwiec
rowniez pozdrawiam kolege z podkarpacia jak i wszystkich obecnych bylo zaje fajnie.... a ta mala wariatka to Iza
od Belli:
to była czysta przyjemnośc zająć sie waszą małą pieszczotką. :)Pozdrawim
Podziękuj ode mnie IZIE ;) mam nadzieje że nie jest to nasze ostatnie spotkanie bo spoko jesteście ;)
napewno nie jest to ostatnie spotkanie,, juz ogladalem miejsce gdzie mam dojechac na grill,, rachunek za opiekie przyjdzie w terminie 14 dni w ojro!! :)
postaramy sie byc
O.K. przelew 30 dni proszę :)
Dziękuję Wam że przyjechaliście i bardzo miło było Was poznać :) Jesteście swoi ludzie, buźka :*
Co do czerwca, to niestety odpadam, bo już będę w Belgii, ale z chęcią na kolejny się pisze!!:)
no ja z rodzinka obrałem inny kierunek :( musieliśmy pojechać do Janowa do szpitala wiec bardzo żałuje ze nie mogłem się zapoznać :( ale do następnego wtedy już dam rade :)
Witam jako ze bardzo dawnoooo nic sie nie dzialo w Zamosciu wiec pomyslalem aby zrobic spocik w niedziele 17.11 o godzinie 14 zeby nie za ciemno bylo pod galeria Twierdza beda jacys chetni??
Jako że dawno się nie odzywałem... chętnie bym się wybrał na Niedziele do Zamościa...Na mnie możeci liczyć ;* Tylko nawet można by było wcześniej tak na 12 nawet ;)
zobaczymy jaki bedzie odzew bo narazie to ty + z lkar jedna osoba a to malo
Jak będę w Zamościu to podjadę te parę metrów ;P
Ja niestety pracuję, ale o 20 kończę, więc jak coś jeszcze będzie się działo to obecna :)
na 70% się już pisze :)
Również postaram się pojawić :D
to jak tylko tyle chetnych?? z lkar 2 osoby plus jedna sie moze zjawi...
i jak nikt więcej?
no niestety malo beedzie jakies mysle 6-8 osob ale ja jade a co zobaczymy jak wyjdzie
no i co, 10 bylo jak dobrze licze :P
Ale było i osobiście stwierdzam że było kozacko :D I na następnego też chętnie zawitam :D
no ja mysle ze bedziesz bo inczej nie widze :)
Dobrze było, ludzie git, atmosfera git, samochody git. Podsumowując - Alfami jeżdżą gity :cool:. Rzućcie jakieś foto, może być PM ;)
Dokładnie do mnie też jeśli można :D Ciekaw jestem jak wyszedłem ;D
Ja też poproszę zdjęcia ;>
Ciesze sie ze Wam spot wyszedl, szkoda ze pracowalam, ale Qki reprezentowal nas dwoje :p Juz niedlugo widzimy sie na wigilii w Zamosciu lub gdzies indziej, czekamy na propozycje ;)
Buziole
jak kto chce foteczki to prosze adresik podeslac i bede wysylac łoki...