W sumie idealny sposób do naciągnięcia regulaminu pod siebie ;) Nikt nie zabrania by fotograf nie mógł być współwłaścicielem konta. Nie do udowodnienia. No cóż - jeszcze pozostaje moralność...
Printable View
19 ;D ze względu na czystość Alfy ;D wygląda jakby na lawecie przyjechała ;D
1,12, 18 fajne. Ciekaw jestem autentycznośći 12 tzn. czy tu działał czas naświetlania czy jakiś program graficzny?
Glos oddaję na 9, choć nie wiem czy nie za duży kontrast.
moje poszło na 9 , fajna fotka
Jak dla mnie najlepsze fotki to 18 i 19 z naciskiem na 18 :P
9. nie wygląda na marcową fotkę :) Taka zieleń? Albo obróbka, albo zdjęcie z archiwum czyjegoś PC :)
12. ma świetny pomysł, sam tak z kumplem robiłem kiedyś, ale 30s naświetlania i lampka led wokoło obrysu auta i kół. Efekty są super :)
18,:)
Efekty wyszedł fajny! Patrząc za okno nie widzę jeszcze takiej wiosny... :(
P.S.
Piękna GTV!
6 to dowcip. Kilka zdjęć wygląda niczym z ogłoszenia, drastycznie obniżając poziom rywalizacji. Głos na 19 za całokształt. Bardzo ciekawa rejestracja. Miałem dylemat, ponieważ na 20 widać fragment mojego Spidera na starówce w Chełmnie :-)
12 bardzo pomysłowe.
1 i 18 mają bardzo fajny kadr, nie mają niepotrzebnego przesadzonego HDR, poziomy też są bardzo dobre - gratulacje dla autorów tych dwóch zdjęć. ;-)
ja puscilem tez na 19
Zawsze interesowałem się zdjęciami jak najmniej obrobionymi (liczy się pomysł a nie znajomość programów), ale industrialne połączenie z klasyką Alfy trafiło w me serce :) oddane na 1...
Fotka z targów !?! (data wykonania - marzec 2009) to w tym roku na naszym forum został ogłoszony konkurs na zdjęcie miesiąca .
To właśnie wtedy zainteresowanie poszły w kierunku ALFY. A ja jako jedyny polak we włoskiej ekipie miałem możliwość dbać o wizerunek wszystkich Alf ,Fiatów i Lancii . Pozdrawiam
wybór oczywisty :) 12
12! Autorowi gratki za pomysł:D
ja jeszcze nie zaglosowalem chyba ani razu na 159 chociaz powinienem chyba.Takie glosy dla mnie sa bez sensu.Oczywiscie glosuje na model ktorym sam jezdze pomimo ze inne zdjecia bylyby o wiele lepsze.Tu nie mowie bo zdjecie jest ciekawe i tez mialem na nie oddac glos ale jednak wybralem inne
dla mnie 1
Jakby nie ten krzywy zderzak... w takim wypadku głosuję na 9
12! zdecydowanie najciekawsza fota
yyy jak dla mnie to 11 :)
Głosuję na 1.
Mało jest starych AR w kalendarzach ;/
Ale piękna jest 166 na zdjęciu nr 10! Boska :D i ten Zender robi robotę ;)
Numer 19 świetne ujęcie :)
12! jest kilka fajnych zdjęć, ale jednak 12
Z tym krzywym zderzakiem Wy mówicie serio ? czy to tylko lakoniczna wypowiedz aby nie głosować na to zdjęcie... bo śmieszy mnie to strasznie. Nie mówię oczywiście które zdjęcie jest ładniejsze/fajniejsze, bo jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje:)
Sądzę, że nikt tu nie musi szukać usprawiedliwienia dla swojego głosu. Ja, choć jestem krytyczna, nie dostrzegam rażącej krzywizny:) choć głosowałam, na inną fotkę, ta również mi się podoba:)
Wyróżnia się fotka nr 12!
Bez przesady z tym obrażaniem. Po głosach widać ze fotka się podobała.
Kurczę, znowu zatęskniłem za czasami preselekcji zdjęć ;) Ale głos poszedł na numero uno, fajna fotka nie odpicowanej Alfy przy "nie odpicowanej" fabryce :)
Fajny pomysł z tym konkursem foto:)
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-v6-...C23180402.html
wtf?
2 w 1 (ktoś sprzedaje i sobie postanowił na konkurs wstawić) czy plagiat z allegro?
Jak już było o tym pisane w poprzedzających 8 stronach to przepraszam.
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:28 ----------
A co do czepiania się autora zdjęcia nr. 1 o regulamin niby, wiecie co, ale z Was są hipokryci.. Jak w jesień są zdjęcia z lata, albo w zimę zdjęcia z wiosny, itp. jeszcze nie raz po chamsku podane z datą to nikt się nie czepia, a zdjęcia ni jak się mają do danego miesiąca a w regulaminie jak byk stoi punkt na ten temat. Tutaj zostało zrobione moim zdaniem dobre zdjęcie, ale trzeba się o takie pierdoły doczepić.. hipokryzja całkowita..
raczej nie plagiat, nie ma OTOMOTO na zdjeciu :P ani nie jest uciety
czyli właściciel sprzedaje i jednocześnie na osłodzenie smutków po sprzedaży, wystawił do konkursu te same zdjęcie :D
no.1 przykuwa uwagę, to foto jest "przemyślane", 2/3 reszty to zabawa efektami w aparatach.
19 za naturalność