tylko że końcówka Szczyrk-Wisła to tereny bardzo górzyste :) co prawda faje widoczki
Printable View
tylko że końcówka Szczyrk-Wisła to tereny bardzo górzyste :) co prawda faje widoczki
Siemka wszystkim ! jarek_0203 ja tez wyruszam z okolic Rybnika dokładnie z Wodzia więc jeśli chcesz to możemy sie ugadać i jechać razem może sie jeszcze ktoś przyłączy !! Aha spotkanie w Skoczowie na stacji o której godzinie ? Pozdro !
12.00
ja myślę żeby nie mieszać i żeby wszyscy razem spotkali się Ci z Bielska i Ci z śląska proponyje na stacji za Skoczowem juz na drodze na wisłe Stacja Rafineria Czechowice. "Pierwsza stacja za Skoczowek ok 500m od krajowej 1 oczywiście 12 pozostaje bez zmian :)
czy będziecie chłopaki na cb jechać ? ja na 15 kanale przed skoczowem się wrzuce
dobra, ja mam CB wiec terz 15 zapodaje
niechaj bedzie 15 kanal ja tez sie podpinam :)
gopcio na 15 kanale to my od dg będziemy jechać i nawijać o głupotach :mrgreen:
Ja pojadę z Bielska więc też na trasie można by się spotkać... np. 11.40 już na drodze S1 Bielsko-Cieszyn zaraz na wylocie z Bielska :)Cytat:
Napisał Kosiar
np. o tym ze: nie jedz tak szybko bo nie daje rady :DCytat:
Napisał Kosiar
czyli my pod bp standardowo ???
ps: nieiwem czemu ale wydaje mi sie ze bedzie malo osob....
podobno ma być ok 15 osób z tego co mi pisał Kosiar a ja jeszcze załatwię z BB ok 3 osób pojadą z Rafałem - Prezes
Też mam takie wrażenie, że zainteresowanie jest niewielkie :/ Mam nadzieję, że się mylę. Tak więc zapraszajmy i informujmy kto tylko Alfy dosiada, niech zjawi się z nami w Wiśle 06.07.08.
Pozdrawiam.
- Rafał
panowie a co wy tak od razu: "niewielkie zainteresowanie" "mało " ??
40 Alf to by było jak kawa ale te 15 to będzie sama śmietanka :P
Witajcie ja taż zgłaszam że zjawie się w Wiśle
NIE WAZNE ILE NAS BĘDZIE TYLKO JEST WAŻNE JAK BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRO
jak będzie to wiadomo - cud miód i orzeszki
no i grill ma się rozumieć
do prowadzącego temat - jakaś aktualka listy by się zdała ( kto będzie , kto sie postara )
polecam trase B poniewaz jadac przez Skawine stracilem 2 godz. w korku (wielkie remonty malych drog) nim dotarlem do Wadowic okolo 50kmCytat:
Napisał currahee
yyy... a kto to taki?? :DCytat:
Napisał adamodg
yyyyyyyyyyyyy...... - ten co założył ?
Kosiar ?
Korcz
Pitus25
Ferrari-1
Roben(postara sie)
robert domanski
Gopcio
Krzysiek866
alces1
rafał 1974
adamodg
Lopezius
jarek 0203 - może
Ja
M@T
t.o.mek
penny21
currahee
u mnie w mieście spotkałem dwie alfy , podszedłem i namówiłem gości :) powiedzieli że fajna sprawa i się postarają tak na 90% a jak będzie się okaże narazie tyle
na 99% będę
wychodzi na to ze brde jechal do wisly z warszawywiec kawalek mam,
postaram sie byc oczywiscie na takim kawalku to korki wypadki i wszystko moze sie zdarzyc.
Nie mam cb wiec jak by ktos mi dal nr komorki bo moge sie spoznic no i jak juz dojade to nie bede mial pojecia gdzie jestescie
pozdro
ej to niech ktos da swoj nr co kuma te trase i umie wytlumaczyc,
spoko juz mam dzieki
[quote="Kosiar"]Korcz
Pitus25
Ferrari-1
Roben(postara sie)
robert domanski
Gopcio
Krzysiek866
alces1
rafał 1974
adamodg
jarek 0203 - może
Ja
M@T
t.o.mek
penny21
Myśle ze dopisac mozna 2 alfki!
Pituś ta jak gadalismy wyjezdzamy!
Ciesze sie na spotkanko z maniakami Alfki heheh- do zobaczyska! ,a Niech duch Alfy bedzie z wami!
]
dla zainteresowanych, na wylocie z BB w stronę Cieszyna o 11.40 :)
panowie z Dabrowy i Będzina o której zjazd na stacji BP w Dąbrowie myśle że 9.30?
ja to sie pewnie spoznie jak zawsze wiec wyrusze o 9:00 :D
Dodaje "skromną" fotkę z poprzedniego zlotu na zachętę ;)
http://img168.imageshack.us/img168/5562/spotzv1.jpg
no no prezentuje się ładnie :)
look this :
http://pl.youtube.com/watch?v=GUSH89zf6pY
W którym dokładnie miejscu? A może o wpółdo pod Auchan?Cytat:
Napisał Pitus25
Aha, nie widzę siebie na liście :roll: , pisałem w poprzednim temacie (Kraków, albo ankieta) żeby mnie od razu wpisać jak rozpoczniecie temat odnośnie Wisły :P .
Na wczasach było zajeeeeeeee....... :D :D :D
ja myślę że jak śląsk i inni będą dojezdzać to na CB 15 i reszta z bielska dołączy się szkoda czasu na poszukiwania się na parkingu każdy w aucie ma gaz i hamulec wiec jakoś znajdziemy się :)
właśnie komórkami tez jestesmy mniej wiecej wymienieni a więc szerokości wszystkim jeszcze tydzień :)
Jesli będziesz jechał z Bielska to pisz do mnie na PW, zgadamy się i pojedziemy razem.Cytat:
Napisał Pitus25
Edit:
To gdzie się w końcu wszyscy spotykamy bo zaczynam głupieć :roll: ???
podajcie miejsce docelowe,cokolwiek ,rynek,wiekszy parking,stacja benzynowa,cos dla tych ktorzy nie posiadaja CB i telefonow komorkowych :mrgreen:Cytat:
Napisał Lopezius
z tego co wiem to pierwszy zbór zaraz za Skoczowem na drodze na Wisłę ( za Skoczowem juz na drodze na wisłe Stacja Rafineria Czechowice. "Pierwsza stacja za Skoczowek ok 500m od krajowej 1 oczywiście godz12 ) a w samej Wiśle to juz na żywioł - konkretu nie ma
poprosic kogos na priv o tel. i po sprawie ( chyba każdy ma kom ? )
ale tak cy inaczej sugestia dobra - myślę że za dwa dni będzie dokładne miejsce
pozwoliłem sobie sobie na mały remake
1.Korczu
2.Pitus25
3.Ferrari-1
4.Roben(postara sie)
5.robert domanski
6.Gopcio
7.Krzysiek866
8.alces1
9.rafał 1974
10.adamodg
11.jarek 0203 - może
12Kosiar
13.M@T
14.t.o.mek
15.penny21
16 i 17 Rafał - + 2 AR
18.adi 599
19.Lopezius
20. robak#21 ( się stara - ale raczej da radę )
dacie rade ponad dwie dychy ?????????????????? tego jeszcze w Wiśle nie widzieli
będę przez cały tydzień ";pożyczał " mleczko do polerki szkła z pracy więc jak będą chętni to oddam
no i płyn - Kosiar wie jaki dobry
a płyn jest 1 klasa :mrgreen: polecam wszystkim
no będzie grubo coś czuje
nie wiem o jaki płynie mowa ale jak coś to jestem chętny :)
adam a co to za mleczko?? i jak sie ten plyn nazywa ?? bo moze jak ja mam takie cos u siebie to tez pozycze :D