Już tylko 8 dni pozostało do zamknięcia zapisów,więc PANIE,Panowie sprężajcie się :),czekamy czekamy na Was.
Printable View
Już tylko 8 dni pozostało do zamknięcia zapisów,więc PANIE,Panowie sprężajcie się :),czekamy czekamy na Was.
Hmmm co jest nadal brak chętnych nie ma co się bać,zapisywać się i przyjeżdżać-ZAPRASZAMY.Przypominam zapisy do 20 maja :)
Przypominam iż wpłaty zaliczek również do 20 maja 2012r.
Jeśli ktoś nie dostał PW z danymi do przelewu proszę o kontakt. Z tego co widzę wpłat mało a parę osób z niewiadomych przyczyn dostało pustą Prywatną Wiadomość.
My niestety odpadamy :( :( :( Przykra sprawa - egzaminy :(
I jak zwykle BOCIEK będzie tam, gdzie nie będzie mnie :(
Jeśli coś miałoby się zmienić, dam znać do niedzieli, ale szczerze mówiąc, to marne szĄse ;(
To niezle zamiast rosnąć to maleje ekipa:((
Jeszcze jutro dokładniej się zorientuję, czy istnieje jakaś szansa, żeby wypaliło...
Coś kręcicie kolego :D studiujesz dzienne a w wekendy egzaminy hmmmmm<zastanawia się>
To na poniedziałkowy zaczynaj się uczyć już :D dziś
Mam 10 egz. i wystarczająco nauki :D :D :D
Chętnie się podzielę :D
A to musisz jakiś post założyć i popytać ;);).Ale i na zlot przyjechać :D
Jeśli ten z poniedziałku da się jakkolwiek przenieść, to zjawimy się na SPRĘŻING-ODPRĘŻING-DANCE ^ ^ :D
To namawiaj jeszcze kogoś z ziomali :D
Wojtek wojtas007 namówiony... Ale też stoi to u niego pod znakiem zapytania z tego samego powodu co u mnie :(
Czy na ośrodku w sobotni wieczór będzie możliwość obejrzenia meczyku Polska-Czechy?
W każdym domku jest TV więc można będzie zrezygnować z doborowego towarzystwa w celu obejrzenia meczu. Jednak mamy tyle na głowie, że nie organizujemy grupowego oglądania w końcu to impreza integracyjna miłośników AR a nie strefa kibica ;)
UWAGA! KOMUNIKAT!
Ponieważ zapisy na zlot kończymy w dniu 20.05.2012 czyli w niedzielę, zaliczki można wpłacać do 22.05.2012r. czyli do wtorku.
UWAGA! KOMUNIKAT!
Alfaholicy co jest z Wami???Nie ma chetnych więcej na zlot???Juz tylko 5 dni do końca zapisów,sprężać sie ,grupować i przyjeżdżać.Trzeba pobić I Opolski więc nie czaić sie i wpisywać :D
Pietia, dlaczego mnie nie ma na liście? Bocian jak masz to weź ramki ze sobą.
z marychą gadałem dzisiaj - chyba jedzie i jeszcze szwagier czy ktoś tam ( nie pamiętam )
będzie w knajpie dzisiaj to się dowiem
Łoki łoki oby oby się zwiększało:)
ej organizator.... a dlaczego mi nie przechodzi Twój nr konta??? Jakiś policyjny czy co?? :D wywala mi błąd... na pewno dobrze wysłałeś? Ktoś ma jeszcze problem z przelewem?
Piotrze zrób coś z tym.My też nie dostalismy numeru konta
A może pierwsza połowa jest sponsorowana :D
Witam moze nie jestem posiadaczem alfy dlugo ale szkoda ze nie moge zjechac na ten termin chetnie bym sie spotkal na takim zlocie najgorsze ze bede dopiero kolo sierpnia w kraju
A masz kasę na koncie? :D:D
Do wszystkich z osobna wysłałem PW o tej samej treści i z tym samym nr konta. Widać, że tylko do Adamsa dotarła bez problemów... czemu? nie wiem :-/
W każdym razie dzisiaj wysłałem grupową wiadomość do wszystkich uczestników mam nadzieję, że dojdzie do każdego z was :)
W razie czego proszę o kontakt GG -- 4423140 lub per mail: hunczap @ gmail . com
Aktualna lista osób wraz z wpłatami zaktualizowana na pierwszej stronie.
Numer dotarł, kasa poszła. Gratulejszen Panie Modzie ;)
Ja wysłałem całość, daj znać czy dojdzie normalnie, wg mojego banku wyszło normalnie.
Taaaa :D Skoro tylko od Adams@ doszło, to pytam, czy może ode mnie też ;)
Wpisywać się ludziska,qrna chata ......niech rośnie w siłę Opolski zlot :)
Kolaś a może by tak dopisać obecność bociana na zlocie jako atrakcję zlotu? :sarcastic:
a myslisz że po co jo sie pisoł ??
byda na rurze tańczył , dupił fleki , wice opowiadoł , szpil bydzie , i nie wiym co tam jeszcze we ty moi bani sie wymyśli
jedna niespodzianka mom - ale jak niespodzianka to ni moga godać :sarcastic:
ale mom smaka we jakimś konkursie wygrać kurde
może być i gupi byle bych wygroł cosik :lol:
to sie czesał nie byda i w sumie gymba mom podobno
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:50 ----------
ino pingle sie musza naruchać i bydzie bocian z avatara jak malowany
---------- Post added at 09:51 ---------- Previous post was at 09:50 ----------
i kaj jes aktualno lista ???