zmiana ja jestem koło 19:P
Printable View
zmiana ja jestem koło 19:P
Spot na Skarpie czy pod Centrum Nauki Kopernik ? :)
Z facebookowych informacji wynika że pod centrum i na kartach w Kart Arenie
na klasyczny.pl tak piszą;
Sezon się rozkręca, a Youngtimer Warsaw spotyka się… dwa razy w tygodniu!
Każdy czwartek 20:00 – ul. Wybrzeże Kościuszkowskie (pod Centrum Nauki Kopernik),
Każda niedziela 20:00 – ul. Na skarpie.
Ale my się spotykamy dziś jedynie w gronie Alfisti, na Skarpie...
Ile po?? Nie chcę stać sam jak kołek a mogę być o równej 19:)
Spoko, dziś będą fajne fotki;)
Będzie aparat to i ja będę :D Idę myć sztunie :P
ja też nie na 100% :/ jest szansa, że śmigam gdzieś na długi weekend
Dzięki za spota!:Dkilka moich fotek na szybko.Załącznik 58630Załącznik 58631Załącznik 58632Załącznik 58632Załącznik 58633
Na ostatniej fotce jak terenówka wygląda:)
To jest dobre:D
Ale poczekajcie aż nasz firmowy Paparazzi zapoda:PZałącznik 58639
Paczcie sobie kradnie halogeny i nikt nic nie zrobił:D
Usłyszeć ryk wściekłej v6 w tunelu bezcenne :D Pozdro chłopaki!!!
to az tak sie nioslo po tunelu?:P
Lubię takie jazdy, my tam z tyłu na 3 pasach się rozstawiliśmy 3x155 i też na 3-ce do odcięcia dobiłem:)
pewnie patrzyles we wsteczne lusterko :P i dlatego zapomniales wrzucic czwóry :P hehe
Nie, po prostu w tym ryku nie słyszałem własnych obrotów:)
Ha,ha,ha!:Ddzikusy;)
To może podczas kolejnego spota,zdjęcia pod kopernikiem i jakiś filmik z tunelu zrobimy.co Wy na to?:P
Można, tylko najsampierw sejfti kar musi przelecieć sprawdzić czy na końcach tunelu niebieskich nie ma:D
Widzę że chętni są:Dustalamy szczegóły i do dzieła!
Paparazzi powiedział że w bagażniku jechać się nie boi,będzie CZAD:P
Będzie grubo:D
za filmikami i przelotem jestem jak najbardziej na TAK :D
Miejscowka z czwartku extra ale tak na szybko przejrzalem fotki i jednak zdecydowanie za ciemno jak na moje amatorskie umiejetnosci :( narazie do przyszlego tygodnia nie mam swojego kompa wiec nie wrzuce fotek.
Paparazzi jest jak najbardziej za :D, kto moze i ma chec to niech obczaja fajne miejscowki :) Tylko proponuje zaczac znacznie wczesniej niz ostatnio :P
Ale gleba u mnie w porównaniu z grzybkiem na ostatniej focie :D Szok
no, bez kitu :D Po*ebany temat był na tym skrzyżowaniu :P Szybka nawrota była :D
Szok?szok to miał koleś,który tam przed nami na ulicy dachowanie na rowerze wykonał!!ha,ha,ha!!!
Kilka fotek jednego z czwartku :) Niestety miejscówka była extra tylko już zdecydowanie za ciemno:(
Alfa_Lucas,pięknie to wygląda:D
Nasz nadworny paparazzi znowu się spisał;)
piknie :) Łukasz pamietaj zeby mi fotki na maila wyslac :) pozdro chlopaky :)
Jako że niedziela zbliża się szybkimi krokami propozycja na niedzielny spot jest taka:
O 19:00 zbieramy się Na Skarpie.
19:30 przejazd pod Koperniaka lub inne miejsce za sesję zdjęciową(pod warunkiem że będzie z nami nasz Paparazzi:o),wszelkie pomysły co do miejscówki gdzie można porobić fajne foty mile widziane.Na deser jak jeszcze będą chęci,to oczywiście jakaś mała pojeżdżawka po mieście:D,tylko może trochę wolniej niż ostatnio:P.
Na koniec nie pozostało nic innego,jak zaprosić wszystkich na spot bez "podziałów",wszystkie Alfa Romeo mile widziane:)
Chyba przybędę swoim nowym nabytkiem;)
oooo, widzę że się powodzi :P Ostatnio pizza na zlocie, tu nowe auto... no słuchajcie. Burżuj pełną gębą. :D
- - - Updated - - -
Wezmę ze sobą kobietę. Ona zajmuje się trochę fotografią. Zdjęcie z profilu jest jej autorstwa więc chyba najgorzej jej to nie wychodzi :)
Moja "fochów" nie puszcza :P