Cytat:
Tos goscia pocieszył 2000pln za tył hahahah , teraz napewno kupi ...Zawieszka połowy wartosci auta ( oczywiscie cała jak liczyc ,że alfa 98-2000r za 7000-8000pln )
:)
zalezy jak, kto, gdzie, naprawia i jakie ma podejście do naprawy samochodu ;) ja od początku posiadania alfy, czyli niecały rok dołożyłem do niej 1300zł na częsci bez robocizny (niestety tak to jest jak się kupuje za "grosze" czyt. 7tyś zł z zarejestrowaniem) ale mam wymienione sporo częsci, skrzynia biegów 400, gumy stabilizatora 24, sprzęgło 340, wysprzęglik 150, tłumik drgań 34, łącznik stabilizatora 14, rozrząd 330, zestaw naprawczy wariatora 14 i dopiero teraz mogę powiedzieć że auto jest w stanie "do jazdy" ;)
Co do zawieszenia jeśli jest całe do wymiany to ja nie wiem kto wczesniej używał tego samochodu
:mad: komplet na przód z fasta ok 470zł, ale wiadomo że przeważnie wymienia się tylko tyle ile trzeba.
Podsumowując nie jest to najdroższe w naprawie auto ale i nie najtańsze, ja za 2tyś zł na częsci wymienił bym chyba pół samochodu ;)