W takim razie dołączam się do Was na bliskiej :P
Printable View
W takim razie dołączam się do Was na bliskiej :P
Echhhh i Alfa na serwisie termostat do wymiany + regulator ciśnienia paliwa rzeźnia :(
Zapytam drugą połówkę i jeśli będzie miał czas to może też dołączymy :)
rei, jechałeś dzisiaj obwodnicą na Świerklaniec? chyba się mijaliśmy w okolicy Orzecha
To co chopcy, 19:30 na bliskiej aktualne?
ja odpadam :( nie przyjadę w tym tygodniu i nie wiem kiedy następnym razem dam radę
No to pojechałeś kudłaty, strzelamy Ci wszyscy focha:P
heh, no widzisz, rzuciłem hasło, a sam nie mogłem przyjechać
Chorzów II pozdrawia :)
A ja ślę pozdrowienia z Rudy Śląskiej i zapraszam na mały spocik z grillem szczegóły na głównej :crazy_pilot:
Szombierki witają ;)))
Panowie kolega zaprasza do Rudy i nie może zebrać ekipy na grilla + co kto woli ( temat opiera się o jakąś knajpkę z parkingiem ) . A od siebie dodam ,że jest okazja wkońcu żeby poznać całą bande Alfazboczeńców z Bytomia...Więć apeluje o zebranie sił i mały wypad po sąsiedzku...co by sobote miło spędzić....Ja jak dojdzie do spotkania to z żoną i synem wpadne...więc też możecie swoim wybrankom zafundować popołudnie we " własciwych" klimatach...:P
no to sie tez wpisze a ze na rozbarku mieszkam to chyba dobrze trafilem he he
No to może się przywitam oficjalnie ;-) srebrna 156 po lifcie którą szybko poznać można po 18'' srebrnych felgach. Obecnie parkuję na Pogodzie, zaraz obok sali gimnastycznej na podwórku ;-) Jak tylko będzie okazja pojawię się na jakimś spocie :D:D
Pozdrawiam
Potwierdzam felgi są BARDZO widoczne :D Tylko ramek nie widziałem na niej :P
Może jakiś spot w Bytomiu? Bo na spotach w okolicznych miastach Alfonsi z Bytomia bardzo rzadko się pojawiają... A taki bytomski zapoznawczy spot by się przydał bo trochę jeździ tych Alf po naszym mieście :D
jak tylko znajdę czas na zakup i odbiór będą i ramki ;-)
Jestem ZA bytomskim spotem....Też chciałbym poznać wybrańców poruszających się Alfami:D
20.07 wieczorem na spokojnie po pracy/szkole w godzinach od 18:00 możemy się zebrać i poznać.
https://maps.google.pl/maps?q=50.340...num=1&t=h&z=18 Plac po kopalni Rozbark, spokój i łatwy dojazd więc na spot zapoznawczy chyba może być :P
Co Wy na to? :D
18.00 to za wcześnie przecież na dobranockę sie spieszyć nikt nie będzie :P koło 20.00 to co innego...
Mi wstępnie pasuje...A ROBIMY JAKI GRILL??? Bo niewiem czy rodzinnie zjechać czy na godzina wyskoczyć co by se łape podać i wymienić się numerami komórek:D
tam to ja mogę przyjść z buta nawet :P ostatecznie rowerem się przykulać haha
;) w piątek powinienem mieć czas wieczorem, choć to nie jest pewne, ale jeśli, to przyjadę
Zależy od pogody i chęci z tym grillem bo w sumie dawno niczego z grilla nie jadłem :D A rodzinnie to jedynie psa mogę wziąć bo matka i siostra to raczej niechętne na takie wypady...
No i mam nadzieję że do piątku się zbierze więcej osób :P
Oczywiście jeśli ktoś z okolic Bytomia chętny na spocik to zapraszamy :D Ja się postaram tam stać od 18 i czekać na wszystkich
Bardzo chętnie bym wpadł ale w sobotę pracuję do 22.00 więc nie dam rady niestety chyba że jeszcze jakiś inny termin wybierzecie...
Ale my w piątek robimy spota :P W sobotę to bym też czasu nie miał bo po Ciotkę jadę do Pyrzowic wieczorem.
To nasz pierwszy ale nie ostatni bytomski spot więc jeszcze się na 100% spotkamy :D
Nazar Bytom nie taki mały to i miejsce się zawsze jakieś znajdzie :D
mnie w ten piątek nie będzie, mam wyjazd weekendowy
No to się trza okreslic ilu nas będzie i czy będzie.... I czy frekwencja pozwala na rozpalenie grila czy raczej na podanie se ręki itd... Bo w 3 osoby to raczej grilować nie będziemy...Więc puszczam liste chętnych na piątek:P na godz. 18 lub dalej.....
1. Nazi + mycha + może grill:)
2......
Na jutro? W sumie mi to różnicy nie robi czy jutro czy pojutrze więc ok. Tylko konkrety to na jutro bardziej pasuje czy na piątek? No i jak sam zacząłem pisać o spocie to przeca będę :D
też się powinienem pojawić, niestety nie wiem na jak długo.
No ale jest już nas 3 :-)
Ja tam będę od 18:00 :D Wakacje są więc może nie będzie cały plac Alf ale może jeszcze kilku Alfaholików się zdecyduje do piątku poznać ekipę z Bytomia :P
..no HALLLOOOOOOO wpisywać się bo wkońcu 3 nas będzie , podjedziemy przywitamy i pożegnamy...Jak komuś nie pasuje termin to podać inny tak żeby zgromadzić wiare z Bytomia w całości.....
trochę się pozmieniało i może będę mógł przyjechać, tylko będę bardziej koło 19, tak mi się wydaje
pogadam z wiedzmakiem moze też dolecimy
Pogoda jutro ma być fajna więc można grilla odpalić ;)
Drodzy Alfaholicy bądźcie na pierwszym bytomskim spocie, twórzcie razem z Nami historię bytomskich alfaholików ! :P
Fajnie byłoby wpaść poznać ale nie jutro urodziny szwagra może za tydzień... jeśli się zrobi cykliczny spot :)