pitole, za Audi jechać nie będe :D
Printable View
No coz rozumiem w takim razie jak cos Lotek masz ochote to odrazu pod blok do mnie podjedziesz chyba ze tez nie masz ochoty jechac za audi to pisz lub sie jeszcze dogadamy,dzis lub jutro.
no to konkrety o której pod starostwem???:)
za dwa gwizdy w pół do pizdy :jester:
Oficjalne info:
Wszyscy którzy wybierają się do Prestona na orszak: spotykamy się najpóźniej o 13:30 pod Starostwem Powiatowym w Chrzanowie ul.Partyzantów 2. Ok 13:50 jedziemy pod blok Pana młodego (Chrzanów oś.Młodości) i tam czekamy na jego wyjście, potem już wspólnie z Panem młodym jedziemy po Panią młodą do Libiąża czyli jakieś 12KM, a następnie odprowadzamy młodych pod kościół czyli jakiś kilometr. Po wszystkim Preston dzieli prezentami i jesteśmy wolni:P Dla jadących autostradą A4 od Katowic, zjeżdżacie zjazdem na Balin i Oświęcim i kierujecie się na Oświęcim, mijacie po prawej stronie Państwową straż pożarną i macie rondo, na rondzie prosto, za rondem w małej odległości są światła i zaraz kolejne i miedzy tymi właśnie światłami po prawej stronie się spotykamy. Mam nadzieje że dość zrozumiale to napisałem, a jeśli nie to przepraszam. Jakby co to pytać. W razie jakichkolwiek problemów z trafieniem na miejsce, daje namiar na siebie: 609847430.
Wygląda na to że ja też będę ;)
to super:) robimy wstępna liste:)??
Rydzu wez mnie nie strasz bo Marta mnie zabije :D:D
- - - Updated - - -
Masz byc i koniec :D:D co dzien głaskaj swoja Alfe :D:D
- - - Updated - - -
Własnie panowie jak by sie dało to prosze potwierdzic kto bedzie mniej wiecej :)
I czy ktos bedzie wogule :D:D
Z racji że u Ciebie Preston, lepiej pasuje mi godzina... To bordowe 166 zawita na Twoj ślub ;) na 100% ;)
Ok super :)
1. Lotek
2. Ajdacho
3. Izane?
4.
1. Lotek
2. Ajdacho
3. Izane?
4. Misiek213
5.
...Swoją drogą, to żeby to naprawdę dobrze wyglądało... to przydałoby się minimum 8 samochodów ;)
Potwierdzam przybycie do tego brzydala :D i pięknej panny młodej :D
jak tylko wymusze wolne w sobote.
btw preston a marta wie ze to ostatnie fajne chwile w jej zyciu ? :P bo na sprawy rozwodowe orszakow nie bedzie hahahhahaha
1. Lotek
2. Ajdacho
3. Izane?
4. Misiek213
5. seba_css
6.
Możliwe, że i ja z moją kobietą się zjawimy;)
1. Lotek
2. Ajdacho
3. Izane
4. Misiek213
5. seba_css
6. Matti?
7.
1. Lotek
2. Ajdacho
3. Izane
4. Misiek213
5. seba_css
6. Matti?
7.ishan + być moze kolega z kolejna 156
ale i tak sadze ze chyba liczbe ta przekroczymy :P
1. Lotek
2. Ajdacho
3. Izane
4. Misiek213
5. seba_css
6. Matti?
7.ishan + być moze kolega z kolejna 156
8.dam1an
No i o to chodzi:) ja pod Starostwem będę ok 13.10 bo jeszcze muszę po dziewczynę jechać, i dobrze by było żeby wszyscy byli ok 13.30 żeby potem na spokojnie jechać do Tomka. Tak że do soboty.
P.S Tomek- ,,On się dzisiaj chajtnął i wcale się nie bał, nawet nie wie jak się w.ebał:P"
jakie stroje obowiązują?
Co do stroi to jak kto uważa, ja na pewno nie garnitur ale może jakoś bardziej elegancko, jak byliśmy w tamtym roku na orszaku u Piotrasa to raczej tak na pół elegancko.
stroje?
byle by nie być obsranym :D HE HE HE
Co TY dzis z tym sraniem jak nie pod GO SPORT to teraz :D
moze ma problemy :P nie wnikaj bo moze byc neiprzyjemnie ;D
Problemy mam.... jak każdy z nas po zjedzeniu grochówki i zapiciu mlekiem :D nie polecam! :D
ujowo... właśnie wróćiłem z mini trasy i to koło z paska pomocniczego co mi "Stukało" zaczeło wydawać dziwne groźne dźwięki :/ i wali plastikiem... łożysko widocznie już mówi papa
jutro rano jadę na szybko do znajomego co to obejrzy i mam nadzieje, że się pojawie.... ale w sobote jakiekolwiek części dostać będzie problem w uj....
W nocy yebało żabami (przynajmniej w Tychach) dobrze że nie myłem wczoraj auta. Rano zaliczę myjnię, potem szybka drzemka i lecę na Chrzanów :)
Dopisuję się również do listy. Lizany zebrać Cię może ??? :)
no dobra ja też będę , chyba że nie mogę :P ?:D