Witajcie ja również się pokaże z moja alfinką:)
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
5. Himek
6. lord_dominos
Printable View
Witajcie ja również się pokaże z moja alfinką:)
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
5. Himek
6. lord_dominos
a co do jutra Ci co chcą jechać na spot do Kato - spotykamy się wcześniej na Tychach i jedziemy razem?
Ja mogę podjechać pod grafiti, Lesio też pewnie podjedzie. Jak ktoś jest chętny to możemy się umówić tak jak wcześniej pisałem o 18:00, a potem pojedziemy na Katowice.
Ja bym chętnie ale 2 zmiana w pracy :/
Ja niestety się nie wyrobie bo zaciski się malują. Może następnym razem. Udanego spota życzę.
No to będe musiał Cię "podjechać". Nie wiesz że Alfy sprzedaje się zawsze po czwartku, tak żeby jeszcze zaliczyć ostatniego spota w Katowicach przed sprzedażą.
Uuu to już jedna Alfa mniej póki co :(
To jak sickboy robimy spotykamy sie te 2 godziny wcześniej na graffiti czy podjedziemy tam przed 20 i jedziemy od razu na Katowice
Naur jak jest nas tylko 2 (bo lesio już nie ma alfy to pojedzie ze mną) to możemy się zgadać o 19:00 pod grafiti, pogadamy chwile, a potem pojedziemy do Katowic. Jak chcesz to mogę zwiąźć kabel i lapka.
Ok mi pasuje. Co do kabelka i lapa jak możesz to z chęcią skorzystam, bo nie podpinałem mojej belli jeszcze.
Ok to widzimy się pod grafiti
[QUOTE=himek;976568]Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
[B]5. Himek
5.Pietropili
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
5. Himek
6.Pietropili
7.lord_dominos
ja sie moge pojawic z lekkim poslizgiem ale powinienem przed 18 byc :)
Jakby ktoś miał kompa ze sobą to byłoby super! ;)
jaboleq coś pisał że weźmie
Ja wezmę, z tym, że mi nie działa :D
A co, chcesz sprawdzić prawdziwy przebieg? :D
Prawdziwy to ja znam, chyba, że go cofali 10 razy :D
a ja wezmę aparat ;)
No czas się brać :)
Będe jak coś po 17 pozdrawiam :)
Byliśmy tylko we dwóch pod kauflandem w Pszczynie
- - - Updated - - -
Może kolejny spocik w Pszczynie
podziekowal za spota milo bylo :)
Dzięki, było fajnie. Mam nadzieję, że następnym razem będzie nas jeszcze więcej ;)
Tak jest było nas tylko dwoje, a poniżej dowody :)
Załącznik 71729Załącznik 71730Załącznik 71731
Pozdrawiam
A no widzicie, mała nieścisłość bo my się spotykali pod Kauflandem ale tyskim a nie pszczyńskim :P
U nas będzie dowód 6 aut :)
Pozdro dla kolegów alfistów ... p.s. gdzie ten kolega od nadkola! :P
no mijaliśmy się stałem na światłach:)
Ja nie dałem rady może dlatego że poniedziałek jest nie najlepszym dniem na takie spotkania hehe poza tym na nockę miałem i musiałem sie wyspać tak że sorki że mnie nie było pozdrawiam... trzeba coś na paprach albo w Kobiórze wy myśleć pozdro
Ja też dziękuję za spota :)
Prosze o to foty z wczoraj 2 :Phttp://imageshack.us/g/641/dsc7486small.jpg/
Ja poproszę na maila: jaboleq@gmail.com ... lepszej jakości :)
przylaczam sie jw a.mazurtychy@gmail.com
Może przestawimy godzinę spota na 18:00 bo jest bardziej neutralna ^^ i standardowym miejsce spota jest graffiti
Ale kiedy ? :P i ja też chcę himek666@gmail.com
Heh, wszyscy na gmailu :P:P
chłopaki a ma ktos kabel elma i może skasować inspekcję servisową i degradację oleju ?? (viaken juz nie ma w sprzedazy elma pod FESa i nie zdążyłem sie załapać )
mój kkl niestety tematu nie ogarnia :d :)