no i mnie wykreślili z listy :/ a nie ma ktoś ramek alfaholickich do sprzedania??
Printable View
no i mnie wykreślili z listy :/ a nie ma ktoś ramek alfaholickich do sprzedania??
drzewa z lasu lepiej nie brać :P przyjadą strażnicy i znowu swoim "fachowym" wzrokiem stwierdzą że świeże z lasu tak jak ostatnio :)
Dodaj się Mrutyśu :* - ramek ni ma, lepiej zamówić ze sklepu forumowego
Marcin można zabrać jakie klocki i jakiego fojera machniom :D
oki, to wezna pare kuloków i widełki do wusztu...
nie wiem czy na punkt 14:00 będziemy, ale na pewno dojedziem.
1: damian2709
2: Aniucha05
3: Izane
4: Pfourul
5 : bocik 50/50
6: Andy1970
7. Marycha[melina]- 50/50
8. ConSpir - ale ok 15 dopiero
9. Markus91 80/100%
10.Mrutys
11Aroniaa 50/50
12 Dawido 50/50
13 kozi
14 Preston
15 marcin. sc
Chyba wszystkich wpisalem :P jak kogos nie ma niech podniesie reke :P:P
Bocik jeśli możesz to zabierz mi te blokady ok?? wszystko Ci wyjaśnie jutro... a jeśli możesz to wyślij mi na PW swój numer kom
Niedziela idealna pogoda do spotkania! :) zamówiona przez DAmiana :D
Nic tylko wpadać i grilować, ogniskować, pływać, rowerkować, kajakować, jeść, pić, (analogicznie: srać, pić [są tam Tojtojki]) i wiele wiele innych :D
Bocik kaleko, już wiesz czy po Ciebie podjechać? :>
heh izany miales mi wyslac namiary na kolesia z tymi dywanikami
Proszę mnie dopisać zostaję tam do jutra :) tylko mnie obudźcie :)
Jestes dopisany patrz pozycja 13 :P
kurczę miałem już jechać ale boję się pogody, jak jutro będzie padać to przyjedziecie?
Ja już jadę ;), do zobaczenia jutro ;p
To ja też wyruszam!! joł joł
Panowie wpiszcie mnie wstępnie na listę powinienem być tylko jakoś po14 przed 15 jedzie ktoś z okolic Trzebini - Chrzanowa? w tych godzinach ? na spot?
To i ja podjade na chwile, a bedzie ktos, od kogo bede mogl kupic, dostac lub wyszarpac ramki klubowe?? :P
zlocik za 3 godziny, pogoda zapowiada się ok, z chwilowymi utrudnieniami ale nie przeszkadzającymi więc wpadać wszyscy! :)
Ja jeszcze nie wiem czy będe na czas czy na lekko po 15.00 ale być będe na 101% :)
Tylko ten ...... Bocik mógłby mi dać znać czy mam go zabrać czy skończył swoje GTA :D
Ja już jestem więc wpadajcie ;d
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2012/07/77.jpg
tez sie postaram moim autem po pieknym gradobiuciu podjechac - a bedzie straz miejska jak kiedys??:)
I co, 10zl za wjazd?
Tak, wjazd 10 zł i straż miejska krąży od czasu do czasu..
Dobra, będziemy 3 alfami po 14, dozobka ;)
Ja wyruszam tak o 13:30 z trzebini więc koło 14 będę
Załącznik 62443Załącznik 62442Załącznik 62441Załącznik 62440Załącznik 62439
Dac dzieciom markery
u mnie też już sytuacja opanowana
zabrudzone keczupem ubranka zaprane od razu i śladu nie ma ;)
luuuzik
nerwy przeszły :cool:
Spocik udany, frekfencja dopisała :)
Bocian my to mamy szczęście wracając do domu :P za każdym razem deszcz.
dzięki za spota mnie to oberwanie chmury chwyciło że wycieraczki nie dawały rady :)
Ja sie ciagle martwie panem ktory jezdzil na opak po czym wyje**** i zrestartowal sie, czy aby po tym jak sie rozjechalismy nie wyje**** sie ponownie i dalej tam bidny jezdzi tylem na rowerze, przeciez on nawet lusterek nie ma... :P
Hehe dzidek dobry byl :P dzieki za spota :D oby wiecej takich imperez :P
Fajne , przyjemne spotkanko :) bardzo pozytywnie:) fajnie było was poznać :) Pozdrawiam :)
rowniez milo bylo 2 raz uczestniczyc ;)
fajnie bylo :). pozdrawiam i zapraszam np w srode do nas :P
Powróciłem do domu :)
Fajnie było i dzięki wszystkim za spotkanie było bardzo dobrze :D
Zapomniałem tylko krzesła zabrać kurde i znowu stałem... :D
Preston: dzięki za zapoznanie się ze 159'tką :D fana
fajnie fajnie trzeba coś jak najszybciej ogarniać w tym temacie i w tych okolicach bo nie mam za daleko :P a frekwencja super :)
No frekwencja lepiej niż myślałem, że będzie :)
Tylko lepiej by to wyglądało jakby kilka osób nie było tylko na chwile a na znacznie dłużej :)
Musicie pamiętać wszyscy aby zabierać se coś pod dupe najlepiej wtedy lepiej czas leci :D
Sam podklepał bym się do Was na dłużej. Dużo Ciekawych osób do poznania co myślę nadrobię w przyszłości. Pozdrawiam
Izane następnym razem wezmę Ci jakieś siedzidełko :P
Witam również dzięki za spocika chociaż sorki że tak wcześnie pojechałem. Bardzo fajna i liczna ekipa. Pozdrowionka. No i oczywiście szkoda ze jako sam byłem 166 :P
A tu Kolego jesteś w błędzie, w zastępstwie później pojawiła sie jeszcze jedna 166. Nastepnym razem zaplanuj więcej wolnego czasu, bo warto :)