ja tez proszę jedno miejsce mam nadzieje ze udam mi sie to jakos ogarnąć
Printable View
ja tez proszę jedno miejsce mam nadzieje ze udam mi sie to jakos ogarnąć
Proszę o dopisanie Sołtys,LolaGTA,Chomik.Pieniadze zobowiazuję się wpłacić najpuźniej do końca stycznia. Piotrek dla kolegów wiesz.....
Wszyscy sa na zlocie wiec update bedzie po moim powrocie. Najwczesniej w poniedzialek :)
Ligar, skąd wziąłeś "RODZINA SOPRANO" ?? :P
Ja śpię przy oknie, uwzględnij to ;)
- - - Updated - - -
Ligar, skąd wziąłeś "RODZINA SOPRANO" ?? :P
Ja śpię przy oknie, uwzględnij to ;)
- - - Updated - - -
Już wiem :P WIKI RZĄDZI
Rodzina Soprano (ang. The Sopranos) – amerykański serial wyprodukowany przez HBO, opowiadający o fikcyjnej włosko-amerykańskiej rodzinie mafijnej z północnego New Jersey. Powstało sześć sezonów serialu, ostatni odcinek wyemitowano 10 czerwca 2007[1]
Od premiery w 1999 roku serial stał się kulturalnym fenomenem, zyskującym ogromną popularność i uznanie wśród krytyków za nowatorskie podejście do poglądu na życie mafii, amerykańskiej rodziny, włoskiej społeczności w Ameryce i wpływu przemocy na ludzi. Tak jak inne seriale HBO, Rodzina Soprano jest przeznaczona wyłącznie dla dorosłych widzów ze względu na pojawiającą się przemoc, nagość, narkotyki oraz wulgarny język.
Serial pokazuje trudności, jakim stawia czoło główny bohater Tony Soprano (James Gandolfini), boss rodziny mafijnej DiMeo z hrabstwa Essex, New Jersey, kiedy próbuje połączyć – będące często w konflikcie – życie rodzinne i przewodzenie rodzinie mafijnej. :P
Z góry przepraszam za off topa, ale musiałem :D
Ja tez bede a co :P i Katrina;)
Marcin zwróć uwagę na słowo klucz w tym opisie czyli "przemoc" i przypomij sobie jak chciałeś jagiela i socika wynieść nogami do przodu...
...razem z łóżkiem :P
- - - Updated - - -
Okna nie ma ale też będzie zajebiście :P
a więc słowo sie rzekło - jesteśmy zapisani ;)
Proszę mnie dopisac do głównego domku:] a co
Najmocniej was przepraszam za brak aktualizacji ale nie mam mozliwości edycji 1 posta. Pisze do administracji w tej sprawie - jak tylko mi odblokują to przeedytuje i zaktualizuje wpłaty i zapisy.
Ligar, a czy jak Ci narucham kibel na tarcze ceramiczne to mogę liczyć na zniżkę??
Do kierownika tej imprezy.
Ligar a zdjęcia będzie można robić na tej imprezie ?;) ;)
Lepiej nie... What happens in Czorsztyn, stays in Czorsztyn... :D
:-O
nie można?? :D
Oj tam oj tam będziemy robić jak nie zdjęcia to filmiki ale zawsze coś.
Szef - Ligar pozwoli ;)
Ja wczoraj oglądałam zdjęcia z poprzednich zlotów - mizaga :D
Miazga to tam być i uczestniczyć :)
a ciasto kroją gościom? :jester:
Generalnie zdjęcia mozna robić!!
... ale do godziny 19 :P albo do pierwszego przekroczonego przez któregokolwiek z uczestników promila. O co chodzi bardzo chętnie wytłumaczę osobiście na żywo :)
Jeśli nie możecie się jeszcze domyśleć o co chodzi to polecam wczytać się w post mojego najlepszego przyjaciela zuwika.
Mowisz kolaś że ci wątroba w tym roku nie pozwala na przyjazd do nas ? :D
- - - Updated - - -
Jaiełło kurde pisalem do tuttiego ale chłop sie zaszył i nie odpowiada. Pisze więc do ciebie.
Oczywiście jasne ,że zdjęcia tylko do 19-tej,póżniej już nie.;)
Bocianku o ciasto się nie martw - upiekę i będzie tylko pytanie - będziesz?
LIGAR nie wątroba tą akurat mam stworzoną do płynów,ale wyjazd do Pragi koliduje niestety z Czorsztynem
Widzę że mnie już wpisano...rewelacja odliczam już dni....widok Marianny na punkcie informacyjnym bezcenny :D
Marianna pewnie w tym roku nie przyjedzie bo była bardzo zdziwiona stanem trzeźwości paru osób i ze wstydu pewnie pękła:D;)
ja nie wiem o czym Wy tu piszecie... jakieś libacje, brak możlwości robienia zdjęć etc. - to są jakieś pomówienia... spot w Czorsztynie to impreza kulturalno - rozrywkowa :) przypominam że to nie zlot alkoholików tylko alfaholików :P takim pisaniem tylko odstrasza się potencjalnych uczestników :D:D :P
To dobrze Ci się kojarzy ,bo to nick wymyślony przez męża i jego też alfa ;-p
Tak się składa,że jestem rzecznikiem prasowym ,bo ktoś musi pracować żeby ktoś mógł pisać :)i ogarniać tematy zlotów.