mi pasuje tylko wolalbym godziny wieczorne poniewaz jeszcze do konca wrzesnia chyba bede pracowal a pozniej niestety bede musial was opuscic gdyz wracam do wroclawia :(
Printable View
mi pasuje tylko wolalbym godziny wieczorne poniewaz jeszcze do konca wrzesnia chyba bede pracowal a pozniej niestety bede musial was opuscic gdyz wracam do wroclawia :(
Panie i panowie w takim razie trzeba załozyć nowy temat cos w stylu : Co tygodniowy spot - Legnicko-Lubiński, LGOM, a może zagłębia miedziowego czy jak tam uznacie za stosowne.W 1 poscie fajnie aby pisało miejsce i czas spotkań i tego się trzymajmy. Zawsze później będzie można zmienić. Krótkie głosowanie co do miejsca - ja jestem za Lubińskim lotniskiem bardzo fajna miejscówka dobry i prosty dojazd.
nie lepiej gdzieś w bardziej widocznym miejscu, kto wie może jakaś zbłąkana duszyczka alfaholika podjedzie.
Dobra to na parkingu salonu Audi przy okazji mała prowokacje urządzimy :D xD. Ja się dostosuję do wyboru ogółu. Parking marketu jest fajny generalnie odsniezany zawsze mozna w tesco sie ogrzać wiec tez nie najgorszy. Krótka wymiana zdań decyzja i od czwartku jedziemy z regularnymi spotami :)
Czy kolega ze 159 będzie w czwartek? Chciałabym sprawdzić ile jest miejsca z tyłu :)
Jeżeli spot będzie ok 20 to powinienem być ale nie obiecuje bo we czwartek robię chipa we Wrocławiu i nie wiem ile mi tam zejdzie lecz postaram się być :) to co powiecie na 20 00 w każdy czwartek na parkingu Tesco ?
Pasuje mi godzina i miejsce.
Mi również odpowiada. Czas i miejsce
wstepnie oky :)
Jestem ZA :D
Ja też raczej się pojawię ;)
Dzisiaj przez przypadek uruchomiłem akcje reklamową naszego spotu :P mianowicie jak jeździłem po mieście spotkałem kilka Alf i przypadkiem miałem kawałek kartki i coś do pisania więc zostawiałem je z informacją : "Zapraszamy we czwartek o 20 00 na spot lubińskich alfaholików na parkingu tesco " :D no i odwiedziłem też kolegę z salonu fiata bo dostałem info że też jest Alfaholikiem :) może uda się w końcu zebrać liczną grupę :)
jeśli mówisz o Lubińskim alfaholiku z Fiata to oczywiście Kenobi
Czwartek 20.00 pod Tesco - też najprawdopodobniej wpadnę :D
Widzę , że niezła frekwencja się szykuje :) mam nadzieje że tak będzie cały czas :D
no to może i mi sie uda, pierwszy raz wpaść na spocik :)
Tez bym wpadl... ale w tygodniu pracuje we Wroclawiu :(
No to juz niedlugo sie zobaczymy, tym razem wezme statyw, moze nie bedzie zbytnio padalo :D
No to dzięki wam za fajne spotkanie - do zobaczenia na tydzień ;)
drugi :P czekam na fotki
trzeci :D ja tez dziekuje za swietne spotkanie, milo bylo poznac nowe osoby i wymienic sie informacjami :) jutro postaram sie wrzucic zdjecia, zeby kazdy mogl zobaczyc,badz sobie skopiowac ;) pozdrawiam i do przyszlego tygodnia :)
Ledwo do domu weszli i juz na forum ;) dzięki za spota.
czwarty :P
Piaty :D dzieki mxsiwek za pomoc w dosuszeniu farby na zaciskach :D
Edit:
Monika fakt :) - to ja się melduje szósty - no ale mialem najdalej razem Filipem :D.
Spot mega fajny i oby nas zawsze co najmniej tyle co dziś było
Ej no, ja byłam czwarta :mad:
Przepraszam nie zauważyłęm :P Teddy84 fajnie było tylko muszę dopracować dobór biegów do prędkości i obrotów :)
Ja również dziękuje za spota.
Co do przyszłych spotkań to będę się starał regularnie przyjeżdżać, ale dopiero od października :D
Ogólnie od diesli dostałem w czapę, 2.4 moniki i zero szans, 1.9 udawało się dotrzymać tempa. Ciekawe jak będzie wyglądała sprawa na "czystym" Ecu, ale wątpię, że dostanie do 2.4 ;D
Spotkania cykliczne to fajna sprawa, jest nas coraz więcej więc jest ok, i o ile nie wyjadę do pracy jako kierowca w ruchu międzynarodowym (3 tyg. poza granicami to jedno spotkanie przy dobrych lotach na mc) to będę pojawiał się jak najczęściej ;)
Ciekawe jak wyszły zdjęcia, mam nadzieję, że alfka pokaże niebawem świeży przód, bez kleju ;)
Moje pewnie średnio, bo robione bez statywu, a zdjęcia Dawida na bank będą fajne.
czekamy na fotki, mxsiwek ciekawy jestem jaki będzie wynik spod świateł jak się popracuje nad biegami ;) , byłbym zapomniał moment obrotowy w sercu mojej belli to 330 nm
Jak pojawią się zdjęcia od razu zabieram się za robienie fan page'u na facebook'u :) logo klubowe już się tworzy ale nawet jak go nie będzie to i tak strona powstanie tylko trzeba ustalić jaką datę obieramy za powstanie klubu :D może 23.08.2012 r ? Pierwsze spotkanie :)
Melduje sie i ja :)Było naprawde super.
Tak wiem, jestem laikiem, " blondynką " :crazy_pilot:, 3 x palnę gafę, za czwartym może powiem cos mądrzejszego, ale sie poprawię :P
Wiedza się nie liczy najważniejsza jest miłość do Belli :D no i pasja oczywiście :)
właśnie twój automat mnie zaskoczył, płynnie rozpędzał auto i na to wygląda, że szybko i sprawnie zmienia biegi. Jeśli chodzi o ten model to rzadko można spotkać 166 FL, mojej dziewczynie przypadła strasznie do gustu - poprzedniczka ma trochę bardziej biedny przód i nie jest tak wyrazisty jak w FL. Ja za to myślę o czymś typu 147 lub MiTo ale to odległa przyszłość, 156 to całkiem świeży nabytek i trzeba trochę nim pojeździć, zwłaszcza, że świetnie się sprawuje. ;)
Jak wam się podoba pierwsza wersja naszego logo ? Jak macie jakieś pomysły to piszcie !
Załącznik 67592
Panie i Panowie zapraszam na oficjalny fun page ! http://www.facebook.com/pages/Alfa-C...55352794539565 :) Wszystkie aluzje pomysły na ulepszenie strony śmiało piszcie ! Aha i jak możecie wyślijcie mi po jednym max 2 zdjęcia swoich Belli na p.wagiel@go2.pl żebym mógł je wrzucić na stronkę :)