narazie jestem chory i nie wiem czy się wyleczę do weekendu. czekam na konkrety i mam nadzieję że sie zjawię
Printable View
narazie jestem chory i nie wiem czy się wyleczę do weekendu. czekam na konkrety i mam nadzieję że sie zjawię
Niestety ja w tym tygodniu odpadam. W Belli doszła turbina do wymiany także jutro będę musiał ją zabrać i wysłać do regeneracji:(. Mam nadzieję, że niczym mnie już nie zaskoczy.
Uuu nieciekawie :( Oby już nic więcej nie padło.
Jeśli chodzi o spocik to odzew jest słaby więc myślę że lepiej jak zaczekamy do jakiegoś pierwszego w miare ciepłego weekendu, będzie więcej chętnych i przyjemniejsza aura niż teraz :P
zdecydowanie poczekajmy na jakiś cieplejszy weekend...;)
Mechanik stwierdził, że turbina zaczyna przepuszczać także wolę dmuchać na zimne. Mam nadzieję, że jak zrobi się cieplej to spotkamy się w jakimś większym gronie.
tez jestem za cieplem poza tym chory i remont w domu
Odbiegnę trochę od tematu. Potrzebuje namierzyć speca od klimy. Słyszałem, że jest gdzieś w cieplicach ale za cholerę nie mogę go namierzyć. Chcę zrobić lub wymienić klimę w e34 mojej matuli i jest problem.
moze na gorzelni? podjedz i sie zapytaj. zgubilem wizytowke tam
Bella zrobiona. Dwa tyg bez auta masakra. Także jestem gotowy na jakiś spocik, tylko nie w tym tyg bo niestety jutro wyjeżdżam.
cos dzisiaj sie dzieje????pod matexem??
no własnei dzieje sie czy nei hehe jest ktos chetny??
żeby ogranąć ten temat... dzisiaj dajmy juz sobie spokój ze spotem, choć wypada pierwszy weekend miesiąca, ale większość osób nie będzie poinformowana że dzisiaj sie spotkamy, bo jakby zawiesiliśmy spoty na cieplejsze dni... nikt nie przewidział, że dzisiaj akurat pogoda dopisze;)
moja propozycja taka...
spotkajmy się w następny weekend tj. 9 marca, trochę odbiegniemy od ustaleń każdy pierwszy weekend miesiąca, do którego powrócimy oczywiście w następnych miesiącach!
zatem sobota 9 marca, godz. 17.00!
kto będzie...?
Jeśli nigdzie nie wyjadę to mogę podjechać. Bellę mam już sprawną.
ja tez sie postaram byc
Dodajmy tylko "Matex" aby ludziska na pijarską nie pojechali ;)
P.S. Mnie trochę wstyd się pokazać rosso 156 sw fl, bo po kolizji lakiernicy z Grabarowa tak pomalowali auto że bleeeee :mad: nie mogę patrzeć na różowe auto.
Ja będę na 99% :)
a mi alfa padla. zobaczymy moze bede czarna
a ja z checia podjade dawno mnie nie bylo he he
że tak sie zapytam, czy to już wszyscy?
bo frekwencja nie powala... w sumie raczej wielkiego sensu nie widzę tego spotkania;(
wolałbym tu usłyszec jakieś 100% deklaracje, a nie 'może' lub 'jak znajde czas'... zdajmy sobie sprawę, że Marcin np. nie bedzie jechał taki kawał drogi z Bogatyni żeby się zdziwić, że nikogo nie ma...!!
ja bede
ja też będę :)
ja niestety nie mogę nic obiecać...hamulce mam do roboty :(
koledzy no cóż ryzykuje i jutro bede :D najwyzej przejazdzka nie ma problemu
Nie wiem czy się wyrobię z czasem ale jak zdążę to podjadę.
jak pogoda dopisze to tez podjadę :)
Póki co jest ok, a gdyby padało to zawsze można się przenieść pod dach na Pijarską :P
pojawię się i ja:)
wiec o 17 pod Matexem he he ciekaw ilu nas tym razem bedzie:-)
Spocik się udał, samochodów i osób sztuk 6 :D
Załącznik 88302Załącznik 88301Załącznik 88300Załącznik 88303Załącznik 88304
Pozdr i do następnego, oby już cieplejszego :P
na nastepnym zwiększamy frekfencję o 100% . :)
ale wypucowane maszyny...jak nigdy :) Marcin mijałem się z Tobą przed Szklarską...szybko jechałeś ;)chyba żeby na spot się nie spóźnić,ja wracałem akurat z pracy.
Grzegorz ja szybko nie jechałem auto juz wiekowe i przebieg 396tys to juz nie chce jezdzić :-) tak wlasnie myślalem ze to ciebie minelem ktoś szybko jechal to ty siedziales komus na zderzaku :-)
witam a jak jutro ktos bedzie pod matexem?
ja jutro nie dam rady... poza tym pogoda to dalej niezła padaczka, chyba nie będzie zbyt przyjemnie :)
też niestety jutro odpadam...
i jak kuba wspomniał, pogoda mało zachęcająca... musimy troszkę jeszcze wytrzymać;)
mnie tez nie bedzie. kupa pracy papierkowej i dwa wyjazdy o 6 do wrocka
ok wiec czekamy na te słonce :)
Witam pewnei dzis juz pozno i te cykliczne spotkania nie wychodza :-)
ja mogę podjechać tylko gdzie i o której
witam i jak tam ze spocikiem jakis sie szykuje koledzy?