Panowie a tutaj udało mi sie dorwac ZDJECIE PRZED RETUSZEM.
https://www.dropbox.com/s/uhtxpktmpp...burcon.com.jpg
Jak to w życiu bywa. Ładne zdjęcia w auckji= kupa gowna w realu:)
Chociaż to foto tez chyba podrabiane jest...
Printable View
Panowie a tutaj udało mi sie dorwac ZDJECIE PRZED RETUSZEM.
https://www.dropbox.com/s/uhtxpktmpp...burcon.com.jpg
Jak to w życiu bywa. Ładne zdjęcia w auckji= kupa gowna w realu:)
Chociaż to foto tez chyba podrabiane jest...
Nie mogę uwierzyć, że ktoś to licytuje :mad:
kółka przód- masakra, gorzej jak tył..
Nie napisałbym. Z braku lepszego zajęcia trochę handluję samochodami, ale o dziwo da się to robić uczciwie. Ba. Sprzedaję auta w ciągu kilku dni, bo ludzie są urzeczeni, że opisuję wszystkie niedomagania aut.
Przekonanie, że trzeba ściemnić, żeby sprzedać jest bzdurą. Przy okazji człowiek staje się oszustem. W sumie nie ma to jednak sensu, prawda?
Kurna paru detektywów widzę, że na forum mamy :)
Dajta se luz, świata nie naprawimy.
ubawiłem się :D
Dobrze by było jakby jakiś nerwowy dresiarz wygrał tą aukcję :D
By się koleś następnym razem grubo zastanowił jakby chciał znów kogoś wydymać.
co wy chcecie, widać ze to " fan marki " połowa samochodów na zlotach wygląda niewiele lepiej ...
Zapomniałeś o wariantach odpowiedzi:
a) regulowane o 90 stopni;
b) regulowane o 360 stopni;
c) regulowane 0 stopni.
I wysłać zapytanie do sprzedającego :-)
Pytam z prostej przyczyny - nie wiem.
A w 156 kąty nie są regulowane i przy sportowym zawieszeniu koła na minusie to norma.
No ale jak dla Was to krzywe kółka są, to okej :P
Masz kilka tematów... Kąty nie są regulowane i co niektórzy mają problem żeby to ogarnąć, ale tak rozjechane kółka jak w tej z ogłoszenia żal komentować.
Koła na glebie muszą iść na minusie.
Więc żal komentować takich postów.
Więc już się powstrzymam.
Ja u iebie w 166 mam amortyzatory koni i springi eibachy -40 i mi przód i tył wygląda tak / \ :D
Jak Ci się tak podoba ta 166 z ogłoszenia to bierz, tylko zakup sobie ze 20 kompletów nowych opon ;)
Na rozładowanie polecam yerbe, powinno pomóc ;) http://www.peron4.pl/8-rzeczy-ktorych-mozesz-spodziewac-sie-po-yerba-mate/
Magik pewnie licytuje TĄ KUPE GyWNA i dlatego tak sie denerwuje.
PS. Magik nie masz 166, i masz prawo myśleć , że wszystko z tym autemz ogłoszenia jest ok. Jak Ci sie podoba to rozkraczone ścierwo to licytuj dalej.:sarcastic:
99,9% posiadaczy 166 stwierdziło, że coś z tym autem jest nie tak:sarcastic: I sobie tu o tym piszemy.
Reszta pewnie licytuje...
Przepraszam za chamstwo , ale boli mnie to że koles sądem straszy kupującego , jeżeli ten się wycofa więc takich cwaniaczków trzeba eliminowac:)...
Niezłe jajca :sarcastic:
Zawieszenie zawieszeniem, ale może być większy problem z tym autem - silnik.
Koleś się chwali, iż spalanie gazu jest o 7% wyższe od benzyny, czyli jest mocno ekonomiczny (powinien jeździć Tico).
Biorąc pod uwagę mapkę, która swoją drogą wygląda jakby wróbel nasrał, auto jeździ na zbyt ubogiej mieszance + na 100% rozkalibrowane Valdemary = silnik do wymiany.
Kurde ten gość to rzeźnik !
Nie śmiać się z tico!
:)
Może jest drifciarzem :sarcastic:
W tym konkretnym egzemplarzu te koła to dramat. Każdy posiadacz 166 to wie. Jak masz obniżane zawieszenie co w przypadku 166 jest jak dla mnie najszybszą drogą do wymiany miski to możesz ustawiać koła na minus ale ogólnie nie powinno tak być. A co do ogłoszenia polecam zajrzeć jednak do tej galerii - ja tak na szybko złapałem - pryszcza na masce, zmieniony kolor skóry podłokietnika i wręcz obleśne nakładki na pedały. Jakbym miał kasę to sam bym ją uratował :D
witam wszystkich.
szukajac 166 dla siebie niestety natrafiłem na to:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-ful...C19789488.html
to auto już będzie chyba miało 4tego właściciela... bo co jakiś czas pojawia się w ogłoszeniach... przebieg coraz to niższy, farba na budzie coraz bardziej "hu*owa"... Ogólnie jeden syf ;)
A mi się wydaje, że to auto to już się sprzedaje ze 2 lata i sprzedać jej nie mogą :)
Jak swojej szukałem, a szukałem prawie rok ( mam ją już ponad rok ) to już wtedy była w ogłoszeniach.
Dla mnie to totalny fajans, szkoda mi tej którą do tego doprowadzili :(
:sarcastic: Koledzy a pamiętacie tą zieloną 166 nazwaną na forum ninja. Też była udana. Jaskrawo zielone malowanie+ czarna maska i dach.
ehhh, litości. jak można?! mam nadzieję ze jednak się nie sprzeda. nie będzie straszyć a "zdrowe organy" posłużą innej alfie
W sumie to faktycznie nie jest zły pomysł, żeby auto trafiło na części. Skończyłoby się cykliczne wrzucanie tego auta w różne miejsca na forum jako "odkrycie".
Kto pozbywa się samochodu (jeszcze takiego) który pali 3,4l/100km? Już to jest bardzo zastanawiające
no właśnie ja to zawsze mam pecha .gościowi pali 3.4 a mi wyszło 11.7:confused: Może się zamieni?
Fakt, spala 1/3 tego co moja, to może tylko na 2 gary jeździ? ;)
Jak w VW TSI...
Nie wiem jak w VW, ale Caddillac STS miał patent podwieszania zaworów w części cylindrów, kiedy auto jedzie pod niepełnym obciążeniem. Silnik tez był w Oldsmobilu Aurora (którego z resztą chętnie bym sobie kupił)
Ale ja nie mam pretensji. Zwyczajnie ta alfa pojawiła się w ostatnich 2 latach chyba ze 30 razy i zawsze było to "odkrycie" :) Może jakby sprzedający dał normalną cenę to warto by ją kupić, unormalnić i ulżyć ludzkości tym samym :)
- - - Updated - - -
Wracając do tematu to zastanawia mnie ilu z licytujących nie widziało auta.
Ciężka i długa noc przed nami :) Koniec aukcji 1:03, jakiś masochista dał już ponad 10 000 PLN. Trudno będzie wygrać tą aukcję, oj trudno :sarcastic:
Nowy wpis sprzedającego:
"Dziś odbyły się oględziny i jazdy próbne. Osoby jakie miały okazję testować auto są delikatnie mówiąc zachwycone. Jedna z osób zwróciła uwagę, że te modele jakie oglądała dotychczas nie dość, że były droższe to na dodatek mocno zadzerwiałe szczególnie przy nadkolach. Oceniła oferowany egzemplarz jako najlepszy jaki widziała i wyglądający jak znacznie młodszy przez brak widocznego zużycia. Skóry oraz wygląd auta oceniła na stan idelny. Jazda próbna wywołała u niej szeroki uśmiech :-) PS Szkoda, że nie miałem kamery :-)"
No szkoda, że nie miał kamery, ciekaw jestem tych osób co widziały 166 mocno pordzewiałe szczególnie przy nadkolach... Co za typ :no: