Bardzo śmieszne :P Przecież tu nie chodzi do końca o rywalizację, typowe zawody z agresją byle to wygrać bo mam mocniejszy samochód - tylko o dobrą zabawę i wypróbowania swoich możliwości... ;)
Printable View
Wolałbym poszaleć Twoim, bo mojego mi szkoda, jakby mi się tak noga powinęła i bym wylądował w krzakach albo na jakimś krawężniku?:P
Dobra, nie róbmy OT. Skupmy się na niedzielnej imprezie :)
Ja proponuję zbiórkę Bydziaków na wylotowym Orlenie - ul. Wyszyńskiego o 10. Kto będzie to będzie. Wylot 10:10. Listy nie róbmy.
Świecie:
1. Abi + Tusia
2. semri
Ja dodam jeszcze od siebie, bo wiem, że będzie:
Świecie:
1. Abi + Tusia
2. semri
3. Mantis30
I to pewnie na tyle będzie :P chociaż tam ktoś jeszcze miał przelatywać przez CSW,nie?
Artur75 być może będzie tamtędy śmigał z Łodzi. No i Szałek przez Bydgoszcz z Mogilna.
Świecie:
1. Abi + Tusia
2. semri
3. Mantis30
4. Szałek
Ci co mają, pamiętać o flagach klubowych !!! :cool:
A ja nie mam, będę czuć się gorszy :(
Jednie mam flagę Polski, pozostałości po euro :D
się nie przejmuj, więcej jest tych co nie mają niż tych co mają :P
ja tez nie mam i co mam zrobić :? :)
Jedną to powinien Ci do auta dorzucić gratis :P
Wracając jednak do głównego wątku, zrobię małe podsumowanie:
Aktualny plan zajęć:
11:30 - Spotkanie na McDonalds
11:45 - wyjazd na Cytadelę
12:00 - 13:00 (13:30) - Zwiedzanie Cytadeli
13:30 - Przejazd na Błonia, skromna sesja zdjęciowa w plenerze :-)
14:00 - Hotel RAD - Kręgielnia MK Bowling - posiłek
15:00 - 17:00 - Turniej w kręgle :)
Aktualna lista uczestników:
1. Mask
2. Fucel
3. Artur75 + 1-2
4. mantis30
5. semri
6. fokusgdz
7. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
8. Abidibi1509 + Tusia147
9. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
10. Państwo Semprefedele
11. szwarak +1 - tylko cytadela
12. Szałek +3
13. Radexon
Zasadnicze pytanie - ile osób będzie grało w kręgle? Na jednym torze może grać bodajże do 8 osób, mam po prostu wątpliwości, czy starczą 2 tory :) Chyba lepiej będzie zarezerwować 3? Też raczej lepiej się gra na jednym torze w 6 niż w 8.
Na www widziałem poza tym, że mają promocje niedzielną :P 2h za 69 zł i ogromna pizza 45cm + litr napoju za 29 zł :D
Byłem ostatnio 3 chłopa + 2 dziąchy na jednym torze przez 3h. Udało się rozegrać 4-5 gier, ale to przez babki :)
Moja propozycja, jeśli koszt tylko 69zł, 3-4 głowy na tor :)
Ja się piszę na kręgle :) Zastanawiam się tylko czy godzina w hotelu na dedykowany posiłek to nie za długo? W trakcie grania zdążymy się nagadać. No chyba, że na pizzę się czeka 45 min a kwadrans wcina ;)
Też się nad tym zastanawiałem :) Ale w 30 minut z pewnością nie uda się zamówić i zjeść :P Zanim się rozsiądziemy, zamówimy to z 10 minut, Zanim dostaniemy papu to z 20 kolejnych, zanim zjemy to jeszcze 20, zanim się ogarniemy, pójdziemy zanieść rzeczy do szatni, wybrać i przebrać buty to z 10 minut pewnie i już tak wychodzi akurat :P
Semri masz chyba rację, zamówię 3 tory :P
Pizze zjemy grając, problem z głowy :)
czas operacyjny jest dobry, ale jeść i tak będziemy grając :P ja też myślę, że tak po 4-5 osób na tor to będzie dobrze. My gramy oboje:)
Nie wyobrażam sobie jedzenia w 6 osób przy stoliku wielkości dużej pizzy, to raz :P, a dwa to brudne, tłuste ręce to raczej niezbyt dobre warunki do gry :P
Mask coś Ty taki wrażliwy? :D nie mów, że nigdy nie oblizywałeś paluchów w biegu, bo przecież cenny czas ucieka :D wiesz jaka zabawa? :P
Hm, nie, nie oblizywałem grając w kręgle. Ja potem takich tłustych po Was wolałbym nie używać :D
EDIT:
Artur75 jednak nie dojedzie :(
Aktualna lista:
1. Mask
2. Fucel
3. mantis30
4. semri
5. fokusgdz
6. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
7. Abidibi1509 + Tusia147
8. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
9. Państwo Semprefedele
10. szwarak +1 - tylko cytadela
11. Szałek +3
12. Radexon
Z tą pizzą to trzeba zamawiać za wczas. Potrafią ją przyrządzać nawet przeszło 30 minut. Dwa razy miałem podobną sytuację :)
A flaga jest imienna, a raczej nick-owa, i guzik z figą - nikt jej nie dostanie, no hmm ewentualnie mogę użyczyć jedną na zlot. hehe :D
Jesli wolno sie wpisacto ja z żonka też sie pojawie ale tylko wersja z cytadelą.Super pomysł nareszcie spot w Grudziadzu!!!Do zobaczenia
Aktualna lista:
1. Mask
2. Fucel
3. mantis30
4. semri
5. fokusgdz
6. El_Diablo +1 (Fiat Stilo Abarth) - tylko cytadela
7. Abidibi1509 + Tusia147
8. AdamOoo + Osoba towarzysząca - tylko cytadela
9. Państwo Semprefedele
10. szwarak +1 - tylko cytadela
11. Szałek +3
12. Radexon
13. Grzegorz041983+ osoba towarzysząca - tylko cytadela
Może jeszcze jeden będzie, sie jutro wieczorem okaże.
Jeśli Alfa GT Grzegorza jest czarna jak z avatara, to w Grudziądzu jeżdżą już 3 GT :) Ostatnio taka szara jechała za mną na stosunkowo nowych tablicach CG...
Może jeszcze w tym roku jakiś zlot (gorzów-szczecin) . Do Grudziądza nie dam rady dojechać , za dużo km :(
Panowie tą Alfą GT srebrny metalik jezdzi moj kumpel z roboty Sławek. Fajnie ze będą 3 GT wymienimy pare tematów, porad itd. Tylko musze jutro założyc spowrotem koła letnie z alufelgami bo na zimówkach mam staluchy :) hehe
- - - Updated - - -
Abidibi masz racje, moja jest czarna!
Też już znam, dobrze wiedzieć, że to Sławek. Jego żona/dziewczyna/narzeczona pracuje na stacji Bliska :)
Została jeszcze jedna piękność do rozszyfrowania. Jak już pisałem jeździ jeszcze (chyba na alu "telefony") szara GT. Młody kierowca, widziany już 2 razy na CG 68.... . Szkoda, że uciekł mi w osiedle, bo chciałem do niego podjechać...
- - - Updated - - -
Patryk, a dlaczego Ciebie nie ma na liście???? :nono: ;)
No i niedziela fajna impreza Włoska się szykuje :)
Bierz gościa z GT i wołajcie za sobą wszystkie inne Alfy :P może uda nam się pobić rekordzik :P
Deri, wpadaj, wpadaj :) będziesz się zabierał może z Semrim? jakby coś to o 11 pod Lidlem w Świeciu :P
No miałem się zabrać w roli pasażera bo AR ma defekt. Ale jutro ze względu na prace w tyg jest jedyny dzień gdzie moge wymienić chłodnice. Więc niestety musze odpuścić... :/
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Ja wbijam tylko z dziewczyną, także sorki za zamieszanie ;/
No to Jutro Włoski Grudziądz będzie doskonale :)