Na wstępie chcialem przeprosic reszte organizatorów za to ze pomimo ustaleń odzywam sie do pana BYKrak osobiscie a nie czekam na oficjalne stanowisko ale wlasnie dowiedzialem sie ze stracilem prace (rowniez przez to ze za duzo czasu poswiecilem na organizacje klubu i zlotu)
Do ByKrak
Nie bede punktowac po kolei kazdej bzdury ktorą napisales wynikającej z niewiedzy co do organizacji podobnych imprez bo to robią inni. Moze i bierzesz udzial (bo wątpie ze ORGANIZUJESZ) w organizacji jakichs tam przejazdów ciufcią ale mało wiesz o robieniu zabaw torowych i jak mowie pomijam to.
Rowniez nie musisz mowic nam co POWINNO byc i jak POWINNO byc bo sami zdajemy sobie sprawe z niedociągnięć.
Natomiast jest inna wazniejsza kwestia. Ja osobiscie oraz Kate poswiecilismy swoj caly urlop i pieniądze na niego zeby zakonczyc organizacje tego zlotu. Ile pieniedzy poszlo w paliwo i telefony wczesniej to juz nawet nie wspomne. Jak duzo poswiecił czasu Paweł156 to tylko On wie.
Ile przejazdow do Czestochowy wykonał AR_33 by dogadac szczególy i jakie miał rachunki telefoniczne idące w setki zł to nawet ja dokladnie nie wiem ale wiem ze mozna smialo powiedziec iz wszystkich nas ktorzy organizowali zlot walnelo to po kieszeni po pare SET zl.
Dodatkowo obraziłes tez swoim tekstem innych użytkownikow ktorzy pomagali nam przy zlocie. Mowie tu o moninice, Łukaszu_A, Majkelu, którzy tak jak my przyjechali dzien wczesniej by przygotowac lotnisko (za spanie i jedzenie kazdy płacił ze swoich pieniedzy).
Mowie rowniez o fr33 ktory załatwial kilka spraw na miejscu a takze o superjahu007 ktory użyczył nam swojego wielkiego auta do przewiezienia setki opon i stracil na to ponad pół dnia.
A DJRudix? Przeciez mógł "zaspiewac" za obsługe pare stówek. A Ferrari-1? Za darmo taszczył sprzęt nagłaśniający a nie musiał.
Pewnie jeszcze pominąłem wiele osób ktore dołozyly swoją cegiełke do organizacji.
I ZADNE Z NAS NIE WZIELO ZA TO NAWET ZLOTOWKI.
Wiec mam do Ciebie prośbe. Napisz jeszcze raz bardzo wyraznie ze oskarżasz nas o oszustwa tak jak zasugerowałeś to w swoim wpisie. Tylko bardzo prosze ... NAPISZ TO BARDZO wyraznie zebyśmy mieli podstawe do złozenia pozwu o zniesławienie.
Ja bede mial teraz duzo czasu wiec bądz pewien ze to zrobie.
Czekam
PS. Swojego wpisu nie edytuj bo mam pełny backup bazy wiec to nic nie da.