Nieraz mialem okazje widziec swietny stan;zawsze czysta i te alusy:),pozdrawiam.Kolega zapewne pamieta granatowa 164 na KMI z grafitowymi alu spotkana na rogu Opolskiej i Wyki i raz czerwona 155 na KPR.Cytat:
Napisał Darknes
Printable View
Nieraz mialem okazje widziec swietny stan;zawsze czysta i te alusy:),pozdrawiam.Kolega zapewne pamieta granatowa 164 na KMI z grafitowymi alu spotkana na rogu Opolskiej i Wyki i raz czerwona 155 na KPR.Cytat:
Napisał Darknes
Moja Alfa już zarejestrowana także małe uatkualnienie:
Granatowa Alfa 156 1.9 JTD z jasną skórą w środku na 17 calowych felgach z rejestracjami KR ...2HJ
:mrgreen: Kraków-Prokocim 164 zielona KR..
Sosnowiec:P
Złota 146 SO mrugne machne zawsze
Heh. DRAGON pozdrawiam.
Okolice krakowa północna cześć :) Oczywiście 146 czerwona w boxerku 1.6 :)
ale czuje ze to wlasnie autko Cie zarazilo, hehe
Witam i pzdrawiam wszystkich maniakow i przyszłych oświeconych :) :>>
Masz racje vito wlasnie to chyba przez to auto sie zarazilem:)
Okolice Krakowa, przy trasie na Sandomierz.
Srebrna 156...
Krakow Qr2now ( Kurdwanow). Alfa 156 JTS 2002 roczek =)
Kraków - Podgórze
145 Ciemny Grafit - KR xxxxGS
Witam,
Kraków na codzień, choć jestem z Krosna więc blachy mam na RK.
Czarny 156 Sportwagon M-Jet z 2004r pozdrawia Alfistów :wink:
Świątniki Górne . 156 granatowa . rej. KRA
Kraków centum ale bardzo często na trasie Kraków -Wieliczka-Niepolomice
156 sw na tablicach KWA z rameczkami klubowymi :) kolorek blue cosmo z bezowa skórką
Dzisiaj mijałem śliczną 156 srebrną, wszystkie szybki przyciemnione :) rej. KR 040 cos tam cos tam, wydawalo mi sie ze miala klubowe podkladki :P ... czy to ktos z nas????
Przy okazji - Stare Podgorze - Krakow - rej. DKA..... :) czarna mamba 145 :P ojj cała czarna :)
Hej,
Ciemnografitowa 156SW bez oznaczeń na klapie z tyłu, rejon Kraków-Południe. Jeszcze na niemieckich blachach.
Dzisiaj na ul. Szlak widziałem M@ta przeciskającego się w Krakowskich korkach - godzina koło 16 :) Pozdrowienia :)
Tak, w dodatku spieszyłem sie na wykład, oczywiście się spóźniłem ;/
Pozdrawiam
Hehe :) No nic dziwnego, tam wszystko po prostu stało....Cytat:
Napisał M@T
Czarne 145 na RDE...
Z kim się mijałem :?: :?: ostatnio w hucie os Kościuszkowskie,
Zielona 164 Super, duzo 7 w rejestracji
A o jak dalekie okolice chodzi ? :P
Nowy Sącz . Czarna 146 na KN :)
Oczywiście ja też jestem Stąd :lol:
Kraków - Podgórze , ulubione miejsce 8) - Południowa Obwodnica Krakowa
inne dane można sprawdzić na http://www.forum.alfaholicy.org/topi...z-k-vt1973.htm
Czy na forum jest kolega, jadący czarną Brerą (KR 4*8* <- coś w tym rodzaju ;) ) od Woli Batorskiej do Niepołomic około 15:30??? Machałem mu na Zabierzowskiej ;P ale kurcze - Brera na żywo to cud nie auto xX
Jeśli kierowcą był koleś koło 60-tki to niestety kolego, nie jest użytkownikeim forum. Ale jest to znajomy mojego taty i często myka między Krakowem a moją wioską :D Zapytam Go czy czasami ktoś mu nie machał :D Następnym razem napewno odmacha... :D PozdrawiamCytat:
Napisał Zit
Zauważyłem tylko rysy twarzy bo nie dość że szybki ciemne, to jeszcze światło się odbijało. :(Cytat:
Jeśli kierowcą był koleś koło 60-tki to niestety kolego, nie jest użytkownikeim forum. Ale jest to znajomy mojego taty i często myka między Krakowem a moją wioską :D Zapytam Go czy czasami ktoś mu nie machał :D Następnym razem napewno odmacha... :D Pozdrawiam
W sumie nie wiem, czy zauważył, że mu macham, bo Brera jest niska, a podążała za SUVem, więc ją późno dojrzałem.
Hmm... jest jeszcze jeden szczegół, po którym można poznać.. :mrgreen: Czarna Brera, ale pogoda i stany dróg ją ubrudziły mocniej ;) (zresztą sporo takich jeździ. pogoda nie dopisuje ://)
Pzdro :))
bordowa 146 ;) z taką duuuża anteną ;d KRA xx010
południowo zachodnie okolice krk, salwator ;) agh :mrgreen:
KrAkÓw Bordowy Metalic 156 (KR)
srebrna 156 KWI...... i wszystko jasne :)
Kraków zielone 145 KR- pozdr
Północny Kraków - jasna 155 KR
zielona 156 KWI... ..krakow, wieliczka, niepolomice, bochnia..
Dębica,Tarnów-czarna RDE
Bordowa 146 KR- NOWA HUTA
czarna gtv kraków-skawina
Rabka-Zdrój też Polska południowa blachy KNT 84**
widać mnie też w Krakowie a na zakopiance raczej lewy pas :o
Chrzanów - czerwona GTVka blachy KCH
srebrna 166 śródmieście czasami zabierzów
stoisz koło galerii krakowskiej często ??Cytat:
Napisał melex9
bardzo często (o ile jest gdzie zaparkować)Cytat:
Napisał klimoo
Cytat:
Napisał Timon
widze ze nareszcie ktos z moich rejonow je jestem pomiedzy brzeskiem a wojniczem ze sufczyna ciemna 156 na zjazdowych tablicach z berlina (jeszcze) wiem ze w brzesku chlopaki sie bujaja 156 ale nie ma ich na forum a najciekawsze ze u mnie na wiosce koles ma 156 srebrna kbr.. ja mu macham a on k...wa zdziwiony co ja chce ://// w kazdym razie pozdrawiam
a i jeszcze pozdrowionka dla chlopakow z brzeska jechalem sobie na tarnow i troche sie pogonilismy :) ale ja awaryjne oni blinda dlugimi i to rozumie pozdro