Na razie jest na plusie, mokro i za przeproszeniem do dupy pogoda... Ciekawe co się stanie, jak teraz przyjdzie mróz i to wszystko pozamarza. Pewnie również stanie się to z moimi drzwiami i zamkami :D
Printable View
Oj posmarowałeś wiec nie być takim pesymistom.
Albo cieplutki garaż,marzenia ściętej głowy dla niektórych użytkowników!
Dokładnie.. na osiedlu w bloku, ciężko o domowy garaż :( Nie długo planuje przeprowadzkę gdzieś do domku jednorodzinnego, także pierwsze na co będę patrzył, to czy jest obok dom dla mojej Belli :)
No tak, to też jest racja.. pomyśle nad takim przy następnej zimie.
No na razie jest dobrze, lekkie przymrozki nocami są, a nic nie zamarza :)
U mnie problemy z zamarzającymi drzwiami i problemami z otwarciem/zamknięciem zniknęły raz na zawsze odkąd nie wyłączam w ogóle trybu "Auto" na klimatroniku. Jeśli temperatura pozwala włącza się klima i osusza wszystko. W drzwiach zamarza nic innego jak wilgoć tam się osadzająca. Oczywiście nic nigdy nie smarowałem ani nie czyściłem, auto jest cały rok "pod chmurką" ...
Wcześniej nie jedną zimę siedziałem w samochodzie i grzałem jak głupi żeby zamknąć drzwi...
Dodatkowo trzeba bardzo pilnować, żeby nie było piachu i ziemi na dywanikach, który to bardzo wchłania wilgoć a później to wszystko paruje jak jedziemy!!!
Też cały czas moja bella śmiga na trybie AUTO,ale różnie to bywa ale wiadomo każda bella jest inna.