Szerokiej drogi :) Napewno będzie bezawaryjnie :)
Printable View
No ja też się pisze na 20-go na 16-tą
Tez będę, pozdro
Może zamiast stać pod realem, albo na jojku spotkamy się u nas w firmie?
Okolice Sucharskiego (Batalionów Chłopskich 35, przed piekarnią "Harnaś").
Miejsca do parkowania są, a i chyba lepiej będzie pogadać przy kawie (lub piwie ;)) niż stać na parkingu - szczególnie biorąc pod uwagę pogodę.
Witam witam Kolegów. Dopiero co wynalazłem temat. Jeśli czas pozwoli to podskoczę do NS ;)
Witam. Dotarłem do Sącza. Alfa sprawowała się dobrze tylko pojawił się jakiś wyciek oleju, dolałem go na trasie prawie 2,5 litra. Gdzie się zatrzymałem tam zaraz plama....
Widze że coraz więcej ludzi chętnych na spot co mnie bardzo cieszy. Tylko dogadajmy sie w końcu gdzie i dokładnie o której.
To zdecydujcie się czy pasuje wam spotkanie u nas w firmie, żebyśmy wiedzieli jak niedzielę planować ;)
Kilkanaście aut będzie można spokojnie zaparkować, pizzeria za rogiem, knajpa naprzeciwko ;))
Nam również godzina 16 jak najbardziej pasuje - myślę więc że co do czasu i miejsca nie mamy wątpliwości.
Teraz pasowałoby zrobic listę obecnych (dopisujcie sie):
-sstuning
-Miki74_06
-sstuning
-Miki74_06
-laska
Ja też będę obowiązkowo tylko raczej Lancia bo Alfa już została sprzedana dla innego Alfisti. Więc obserwuję temat i mi odpowiada każdy termin i każda godzina.
-sstuning
-Miki74_06
-laska
-alfaholik-Bioły
[QUOTE=alfaholik-Bioły;342026]-sstuning
-Miki74_06
-laska
-alfaholik-Bioły
-Belfer27
Kurcze ja jestem na kupnie nowej Belli, także jeżeli do 20 się wyrobie to przyjade się pochwalić :) Ale nic nie obiecuje dlatego żeby nie robić problemu to nie dopisuje się do listy, mam nadzieję, że w razie czego miejsce wolne przy stole rodzinnym się znajdzie ?:P
Pozdrawiam
-sstuning
-Miki74_06
-laska
-alfaholik-Bioły
-Belfer27
-gordon771
sstuning
-Miki74_06
-laska
-alfaholik-Bioły
-Belfer27
-gordon771
-trebor
-labomb
Damy radę bez świętego... Byle pogoda była lepsza niż dziś.
W sumie pogoda nam nie straszna - jest gdzie usiąść więc damy radę.
Dla ułatwienia umieściłem mapę dojazdu.
No i po zlociku ;)
Pogoda wprawdzie średnio dopisała, ale i tak pod dachem nie kapało ;)
Była przynajmniej okazja poznac się osobiście i porozmawiac przy kawie.
No i znaleźliśmy wspólny temat ;)
Pozdrawiam
I oby więcej takich spotkań w przyszłości.
Miło było i można to cyklicznie powtarzać. Może by tak następny spot w Grybowie zrobić:) Będę miał bliżej.
No i może wypatrzymy te słynne gorlickie galerianki ;)
Z Grybowem to tylko żartowałem bo jest w połowie drogi między NS a Gorlicami:) A kulki są nadal aktualne tylko nie wiem, czy parking pod naszą "Galeryją" nie jest za mały na tak duży zaszczyt w postaci tylu AR?! Frajdę z jazdy przy obecnym tempie remontu drogi nr 28 będziesz miał za jakieś... pół roku.
---------- Post dodany o godzinie 18:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:07 ----------
Prawdopodobieństwo jest tak samo duże, jak to, że któreś z nich to moje byłe uczennice:)
na nastepnym spocie jak będzie w Sączu ja też się melduje:)
pozdrowienia dla wszystkich obecnych u nie obecnych
jezu, dzięki:) wpadłbym ale alfe miałem dopiero drugi dzień więc chciałem się nią nacieszyć:)
jakieś wkupne trzeba przywieść??:)
Myślę, że skoro tak bardzo chcesz się wkupić to jadąc ze Szczawnicy możesz jakiś produkt regionalny z Łącka przywieźć:) Natomiast tak na serio to wystarczy tylko fakt, że jeździsz AR.
---------- Post dodany o godzinie 16:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:06 ----------
Dla mnie nie problem. Na wakacjach jestem ograniczony tylko kąpielą dziecka a kąpiemy go co drugi dzień....