ja ściągnełęm z http://chomikuj.pl/gawron.1983/elearn+159pl!!! brak tylko JTS 3,2 :)
Printable View
ja ściągnełęm z http://chomikuj.pl/gawron.1983/elearn+159pl!!! brak tylko JTS 3,2 :)
Po polsku faktycznie jest, ale poliftowych silników brak.
Ściągnąłem, ale głupie pytanie... Ktoś wie jak to odpalić prawidłowo?
Nie wiem co ty ściągnąłeś. Jeśli obraz płyty, bo takie eLearny najczęściej krążą, to albo wypalić na płytkę programem który wspiera wypalanie z obrazu, a ja po prostu zainstalowałem PowerISO, i plik podmontowałem jako dysk. Przy instalacji trzeba dać mu zainstalować SWF viewera w wersji takiej jaka jest w eLearnie - u mnie wypisywał że niby ta którą ma w sobie jest starsza, i dał możliwość nie instalowania jej, to wtedy nie działały żadne schematy/rysunki.
Bonzo wielkie dzięki za linka. Pierwsza, ktora działa u mnie dobrze. Pozdrawiam.
Pobrałem z chomika od kolegi Bonzo z postu #45 a ponieważ musiałem wykupić transfer za trzy sześćdziesiąt sześć bo inne linki nie działają. Postanowiłem plik umieścić u siebie na dysku i udostępnić za darmo. Wystarczy kliknąć https://drive.google.com/file/d/0B7W...ew?usp=sharing
i pobrać. Jeśli ktoś ma coś przeciw proszę pisać to usunę.
Ja mogę podziękować ci za udostępnienie bo mój dysk pęka już w szwach i nie miałem miejsca.
Ktos z kolegow ma moze elearn do Spidera? Moze byc angielski, wloski...
Czy jest osobny elearn do wersji SW?
Proszę: https://goo.gl/6Sg763
To jest swoiste combo Brera/Spider, zdarza się, że niektóre opisy obejmują tylko jeden z tych modeli, ale i tak w wielu momentach jest po prostu niezastąpiony.
PS. Ewentualny monit o logowanie / założenie konta w Dropboksie można spokojnie pominąć.
Wow! Dziekuje serdecznie! Jak kolega bedzie w stolicy Malej Polski to stawiam rzemieslnicze z pianka.
Mam elearna do 159, ale ten jakos upiera sie ze dach jest z blachy i nieskladany...
Btw. Dla nastepcow - nie moglem sciagnac przez strone, wylatywal przy 330MB. Instalacja aplikacji natywnej pomogla, sciagnelo.
Czy ktoś posiada może ELEARN dla 159 ? Czeka mnie rozbieranie calutkiej konsoli ? Można prosić o link ?
W poście #47 jest link.
Na poprzedniej stronie masz linki z chomika i nie tylko. Gdybyś potrzebował innych podpowiedzi jak zdjąć konsolę zajrzyj do tematu mojej Alfy lub uderzaj na priv.
Panowie,
chcę zapytać przed zassaniem. Czy w tym ostatnio udostępnionym e-learnie jest wersja alfy 159 2.0 jtdm ? Wiadomo,że pomiędzy 2.4 i 2.0 jest kilka istotnych różnic (np.silnik, sprzęgło) więc się zastanawiam skąd można by pobrać właśnie taką wersje uzupełnioną m.in. o 2.0.
Nie ma. Jest 1.9 i 2.4.
Właśnie ściagam eLearn. To pierwszy raz z tym programem wiec zobaczymy co potrafi
Wgrywasz go MES-em do samochodu i od tej pory sam wie jak się naprawić, niczym Transformer. :D
<Złota_łopata>
Panowie [MENTION=71585]Bonzo[/MENTION] i [MENTION=69689]pirat159[/MENTION]
Czy do tego potrzebny jest jakiś crack? Zainstalowałem program ale nie mogę go uruchomić bo wywala mi błąd o braku dysku CD w napędzie (po makaroniarsku)...
Komunikat wszystko CI podpowiada - ma być widoczny w CD, tak jest zrobiony, odpala kto ma płytkę CD - taka jakby licencja w prosty sposób na jedno stanowisko - nośnikiem licencji jest płytka CD (bo w takiej formie to było dostępne tylko). oczywiście pewnie instalowałeś z pliku ISO do którego ktoś zgrał image płytki. zauważ że nowe windowsy po prostu podmontowały Ci zawartość tego pliku jako jakiś napęd - dostał normalnie w systemie literę dysku. jak chcesz odpalać eLearn to musisz mieć mieć pod tą samą literą dysku podmontowany ISO, w windowsie po prostu wchodzisz do ISO. jeśli w międzyczasie pozmieniał Ci windows przypisaną literę, to gdzieś tam w opcjach podmontowania da się zmienić/przypisać na stałe.
nic po makaroniarsku kolego, brak wiedzy po Twojej stronie jak korzystać z tej pirackiej kopii
Witam. Mam tą wersję elearna ale nie ma tam wersji Sportwagon do wyboru. Chyba że coś źle ustawiam... Może ktoś to potwierdzić?
Hej, może ktoś podrzucić działający link do eLearn (również poszukuję dla SW jak kolega wyżej). Ściągnąłem już 2 i brak Alfy 2.0 (ktoś wspominał, że potrzebny z 2009+)