Kup od kolegi wyżej - szał pod remizą jego 156 gwarantowany ;)
I ekonomicznie bo TS z gazem ;)
Printable View
Kup od kolegi wyżej - szał pod remizą jego 156 gwarantowany ;)
I ekonomicznie bo TS z gazem ;)
Gaz nieee ;p Wole już benzynke, czy tam dieselka :D
to przyjedz po moja,daleko nie masz
no nie da sie ukryc ;) sory ale dla mnie padaka jakich malo. i to zwiesniaczona po całej lini. ale ja sie nie znam
mattom wiesz co... albo już nic.
Pod remizo to jeszcze potrzeba dupno tuba i wielkaśny wzmak no i co by umcykumcyk robjyło:) Cie zdziwko dopadnie jak za tajle do car łaudio dosz wiyncyj jak za furmanka:)
Nie chodzi o elementy a o całość.
sory .. ale dokładanie wszystkiego co wpadnie w oko, dokładanie lusterek chromowanych jakies przyciemnianie szyb .. opuszczanie auta poprzez wkladanie dokładek od laguny czy chociazby te lexusy i oczywiscie hidzior + paski ledowe ( nie wiem czy juz sa ale w planach były) to dla mnie jest po prostu wiesniactwo i tyle.
poza tym wzorcowy srodek... ale ja sie nie znam .. jezdze tsem w gazie x2 i traktorem wiec no ...
nie nie wiem co .. zrobiłeś padake z auta i tyle.
mam nadzieje tylko ze spidera tak nie skrzywdzisz.
Bonzaj ma rację.
Lepiej odpuść Alfę i fikaj dalej skuterem bo z takim rozumowaniem będą musieli postawić kolejny CZARNY PUNKT przed zakrętem z którego wylecisz .
Źle nie życzę ,ale jak to powiedział ś.p. Colin McRae
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców"
heheh widzisz - tu jest twoja zabójcza kulturka ;)
pozdrawiam serdecznie ;)
- - - Updated - - -
swoją drogą fajnie tak w ciemno nic nie chciec ;)
Kup moją, chce zmienić bo mi wózek dla córki nie wchodzi:)
Peace and Lov :D
Cubus, do czerwca wezmę, trzeba zbierać hajs :D
Pamiętaj, że Twój TS, którego mi oferowałeś też z gazem ;) I - o ile mnie pamięć nie myli - do poprawek lakierniczych, podobnie jak 147 (chyba, że 147 od czasu, kiedy ostatni raz ją widziałem już zrobiona :))
- - - Updated - - -
A Ty Irek też przystopuj :) Burząc się w taki sposób też świadczy to o Tobie :)
Ogólnie wczoraj nie miałem ochoty na rozmowę i miałem gorszy dzień, ale jak zobaczyłem co za brednie wypisuje to mnie poniosło.
No ale każdy już widział to poprawię chociaż post heh.
Baruś ok - ale on nie jest przeznaczony do tjuningu czy innego - został uderzony i robiony nie miał byc. ( chyba dostałeś dokładne zdjęcia uszkodzeń i jasno kawe na ławe, że auto jest uderzone - więc po co to paplanie|?)
A 147 akurat była zrobiona już dawno dawno. I cieniowanie lakieru chyba nie nazywasz robotą lakierniczą ... ale ja sie nie znam.
Poza tym o ile widzisz nigdzie sie autami nie chwale - bo nei mam takiej potrzeby, gdyż każde jest w 100% optycznie seryjne ( z wyjatkiem felg)
Co do gazu - nie wiem na ile czytasz forum, ale akurat jestem bardzo przychylny LPG w TS - więc wypunktowałem to akurat jako atut.
Pokażcie te swoje fury mattom i schnnazzi , to oblukamy i skomentujemy:)
bonzaj nie o tym mowa - ktos pokazuje swoje auto na forum wiec niech sie liczy z ocenami - nawet negatywnymi.
ja aut nie pokazuje - nie mam takiej potrzeby i nie zamierzam poza tym co widać w sygnaturkach.
jest wiele ciekawszych aut, jak moje seryjne i niech tak pozostanie.
Ktoś wystawia swoje auto na tym forum - MUSI liczyć się z mało przychylnymi ocenami.
Ktoś kto wyraża własną opinię,również MUSI liczyć się z publicznym linczem.
Wielka szkoda,bo to forum miało w zamyśle integrować fanów marki, a nie stwarzać kolejne powody do nieuzasadnionych kłótni.
Wielbicielką AR 156 nie jestem, ale po przeglądnięciu tematu "by SCHNNAZZI" stwierdzam,że jego Alfa wygląda na zadbaną. Pierwsze wrażenie pozytywne (poza dokładką przedniego zderzaka).
Więc nie wiem ,gdzie problem ,Panie MATTOM?
I skąd ta sroga krytyka na oczach innych i w nieodpowiednim temacie?
Alfie użytkownika SCHNNAZZI daleko do remizowej fury na "blachy".
Resztę tematu potraktowałabym jako czystą prowokację. 19-latek -> Alfa -> i k..ewki pod remizą? Właściciel tematu tak na poważnie?
Chłopaku zapamiętaj : Nawet jeżeli kupisz Alfę Romeo tanio, to koszta utrzymania ,prędzej czy później i tak się o Twoją kieszeń upomną.