no na pewno cięższa od plastikowej :D jak na moje szkoda dociążać dodatkowo auto
Printable View
no na pewno cięższa od plastikowej :D jak na moje szkoda dociążać dodatkowo auto
Więcej oszczędzisz chudnąc z 5kg :D A do tego to masa umieszczona bardzo nisko.
Ja tylko dodam, że z taką osłoną jazda i parkowanie staje się dość bezstresowe. W Warszawie na -40mm obowiązkowe :)
Ja w tym tygodniu zdejmę wymiary więc może niedługo temat ruszy dalej :)
Ma ktoś wymiary albo rysunek z wymiarami takiej osłony??
Nikt już nic w tym temacie niestety nie robi...
Podejrzewam, że wymiary są takie same jak plastikowej.
Wiem że są takie same ale ja nie mam takiej osłony w mojej AR a mam możliwość zrobić
Rozumiem. A na Allegro nie ma wymiarów podanych?
Właśnie nie ma:(
W przypadku GT mam plastikową z allegro i jest ujowa, w sensie bez żadnej potrzeby ma taką dziwną krawędź, bez niej miałbym tak luźno z 3/4 cm większy prześwit a tak na każdym progu zwalniającym słucham pięknego tarcia. Gje Te na małej glebie.
Jeżeli brać wymiary z tej plastikowej to bez sensu.
Tu jest do sprzedania za 350 zł http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=40592
No cóż... Jak się nie ma co się lubi ;) Poza tym ważne, że jest i to odpowiednich wymiarów. Taka forumowa osłona to już rzadkość, jeżeli chodzi o dostępność.
Moja też jest do sprzedania za 350, a używana była z 2-3 tygodnie i przy tej to wygląda jak nówka...
Mask a pasuje do AR 156 przed FL??
Pasuje
Fotki mojej osłony:
Załącznik 105966Załącznik 105965Załącznik 105967
Wersja najdroższa z duraluminium. Pasująca również do 2.4 JTDm 20V.
Posiada jak widać ślady zarysowań i zadrapań, ale to cholernie mocna konstrukcja, w żaden sposób nie zrobiło to na niej wrażenia.
Cena, tak jak pisałem 350 zł.
To nie ma wyglądać tylko chronić :)
A z jakiego powodu ją sprzedajesz?
Ja mam,osłonę od początku eksploatacji autka.Genialna rzecz.Już,kilka ładnych,razy,ratowała mi tyłek.