W mojej wszystko zrobione a i tak w porównaniu z drugim moim autem Seatem wypadają słabo!
- - - Updated - - -
Ale to jest przecież Alfa!
- - - Updated - - -
Więc tak ma być.
Printable View
W mojej wszystko zrobione a i tak w porównaniu z drugim moim autem Seatem wypadają słabo!
- - - Updated - - -
Ale to jest przecież Alfa!
- - - Updated - - -
Więc tak ma być.
Kurde... u mnie przy pierwszej zjeździe po mieście też miałem problem z hamowaniem (przyzwyczajenia z samochodu ojca) i skończyło się to lekkim wjechaniem na pasy. Prawdopodobnie mam zaciski do regeneracji...
Kolego nie przejmuj sie ten typ tak ma,lepiej przyśpiesza niż hamuje!
ciekawe czy można jeszcze gdzieś kupić ?
czyli kiedy ma się ukazać? i gdzie? bo w Berlinie na pewno tego nie kupie
musze dać znać komuś z pl niech mi ogarnie... musze mieć tą gazatke
Dobrze że informujesz kiedy się ukaże też szukałam i nie mogłam znależć tego magazynu.
Nowy Top Gear ukazuje się w PL w najbliższą środę 13.02. Czekam z niecierpliwością :)
Tak jak piszą koledzy wyżej każdy Alfaholik powinien go mieć!
No to nic innego nie pozostało jak kupić. Lektura obowiązkowa, lecz będzie musiała na mnie poczekać tak jak moja 164... ale już nie długo :D
ANET... na pewno każdy kto ma 164 :)
Nie ważne czy ma dany model ale zawsze można przeczytać przecież o belli kolegi!
- - - Updated - - -
Jest to w pewnym sensie wyróżnienie dla marki! I dla właściciela który jest jednym z Nas!
Dyny MAM! 2 ostatnie szt zdobyłem - niebyło łatwo!!!
- - - Updated - - -
Niezły artykuł ale..... zakrótki :) -Gratuluje
:) Jest i artykuł. Oczywiście bardzo ogołocony z pierwotnej wersji. Norm redakcyjnych nie przeskoczy się. Najważniejsze jednak, że miło się czyta i ogląda:)
Mam zamówione jutro otrzymam czasopismo do rąk własnych!
Mam już magazyn w rękach i jestem rozczarowana w Classicauto był dużo dłuższy artykuł i Bellunia na okładce.
- - - Updated - - -
Nie postarali się!
- - - Updated - - -
Ale i tak gratuluję właścicielowi!
Jest jeszcze jeden miłośnik motoryzacji w Radomiu, który też ma kilka 164. Jak widać włoska dobra motoryzacja nie zaginie...
Może ktoś wrzucić skan?
Wrzuce skan ale za miesiąc jak ukaże się nowy numer. Wcześniej to byłoby trochę nie w porządku, a polubiłem się z redakcją Top Gear.
Kupiłem specjalnie dla 164 i troszkę z ciekawości. Auto znam z forum, marzenie. Gazeta, więcej nie kupie.
Nic ciekawego poza jednym artykułem o wyprawie na Antarktydę. I krótka wzmianka o powstaniu salonu Maserati w Polsce.
Jednak warto przekonać się samemu, a choć krótko opisana Alfa. Zachęca do zakupu.
TG już się dawno jakoś rozjechał.
Kupcie sobie Classicauto gdzie artykuł o 164 kolegi jest dużo obszerniejszy.
Który numer - Październikowy 2012?
Chyba już niedostępny.
Załącznik 86256 Pażdziernikowy
Kurde, nie mogłem nigdzie dostać gazetki, ehhh.. Jedynie mi teraz czekać, aż ktoś zeskanuje i sobie przeczytam. Tyle mi tylko pozostało.:unsure:
A, ok, właśnie nie za bardzo mogłem się połapać, o którą chodzi. W każdym razie dzięki za odpowiedź. :)
Ja natknąłem się na gazetkę kupując fajki w kiosku i przykuła moją uwagę śliczna alfa Wojtka na okładce, którą miałem okazję "dotknąć", od razu kupiłem :D
artykuł czytałem kilka razy
Mogłem kupić więcej egzemplarzy... Liczę na obszerniejszy artykuł oraz bardziej ekscytujące zdjęcia w Top Gear :)
Niestety w Top Gear był tylko wycinek tego co w Classicauto,ale lepszy rydz niż nic!