Jakieś 18 :D
Printable View
Masz listę to możesz sobie na bieżąco obserwować :)
https://docs.google.com/spreadsheet/...=1&output=html
poprosze na priv dane do przelewu bo nie mogłem wydrukowac tego malego komunikatu - szkoda , że nie idzie z automatu np na maila ,
Witam Wszystkich
Zamawiam sport i właśnie wychodzi przelew :)
pozdrawiam
UWAGA
Przypominamy że zapisy trwają do najbliższego piątku a termin wpłat mija w poniedziałek za tydzień
Jest już praktycznie oczywiste, że nie będzie zegarków style, więc możesz mi skasować 2szt przy nicku, żeby było mniejsze zamieszanie :)
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Tak szczerze to skoro termin wpłat mija w poniedziałek to chyba te 10 (40/50) osób juz nie zdąży dopłacić.. chyba że w poniedziałek w nocy mija :P
Czyli jakoś we wtorek planujesz złożyć zamówienie?
Sesja wychodząca jest zwykle ok 8, przychodząca ok południa, wszyscy zdążą jeszcze zrobić przelewy jeśli będą chcieli :)
ja się już doczekać nie mogę! :D
Ja również :)
Ja też.. ale to jeszcze kawał czasu więc chyba pójdę wkońcu kupić tą baterię do zegarka :P
Z realizacją się ciutek zejdzie..
Tak mi się coś kojarzy, że Timex mówił o 10-12 tyg, ale to chyba było jeszcze na etapie rozważania zrobienia również grawerunku przez Timex'a..
W każdym razie, z tego co się orientuję to Timex składa do kupy zegarki z "naszymi" tarczami w swojej fabryce, wszystkie zegarki trafią do (chyba można powiedzieć zaprzyjaźnionej) firmy reklamowej, która zajmie się ogarnięciem grawerunku i rozesłaniem "po ludziach"..
Więc właściwie nie należy zbyt sztywno traktować tych 12 tyg bo może się to wydłużyć o chociażby czas na doręczenie przez firmę kurierską..
Chyba, że coś źle zrozumiałem w czasie wcześniejszych rozmów.. wtedy prośba do flatbeet'a o sprostowanie, a jeśli nic nie przekręciłem to pozostaje mi tylko życzyć sobie i Wam cierpliwości ;)
jest dokładnie tak jak mówisz peter :) 12 tygodni na realizację z fabryki na filipinach a dalej ogarnięcie na miejscu więc to też pewnie z tydzień, trudno przewidywać ile to zejdzie dokładnie bo może będzie szybciej niż te 12 tygodni. tak czy siak trzeba sie uzbroić w cierpliwość :D
No spoko zamówiłem baterie do Edifice mojego :D więc już mogę czekać ;)
Najlepiej to zapomnieć o tych zegarkach, a jak już przyjdą, to będą miłą niespodzianką świąteczną ;)
Ta.. może i najlepiej.. ale weź i zapomnij :P
flatbeet cierpiałeś na brak czasu czy aż 9 osób, które się zapisały na sport nie wpłaciły..?
Daj w jakiejś wolnej chwili znać czy "ostatni" i "przedostatni" trafili w puste numery czy nie :)
Chyba czekamy na decyzje kolegi Papamek czy bierze model sport, czy rezygnuje... Oby szybko się wyjaśniło ;)
Jak się chyba to się urwie :P
Pewnie chodzi o to, ze że jest zaznaczony innym kolorem.. ja tam nie wiem.. wsio ryba..
Jak się wszystko wyjaśni to na pewno nas flatbeet poinformuje co i jak.. nie ma co się zastanawiać.. i tak przed nami "chwila" czekania..
kolega Papamek ostatni raz logował się 11 lutego i może nawet nie wiedzieć że poszło PW (jeśli poszło... )
Jeśli pisał się ma style to PW pójść musiało.
A skoro się nie logował od tak dawna to znaczy, że my za bardzo na zegarku nie zależy :P
Ale to już chyba nie nasz problem tylko organizatorów.. ze swojej strony mogę powiedzieć, że jakiś czas na ew zmianę modelu ze style na sport się należy, ale nie powinno go być jakoś dużo bo nie było tajemnicą ile osób potrzeba do realizacji i ile już się zapisało.
Wszystko było ładnie opisane i wyjaśnione, już od końca czasu minęło na tyle czasu, że mówiąc wprost... srać na to i zamawiać pewniaków i tyle. :)
Potwierdzam :PCytat:
zamawiać pewniaków i tyle.
Papamek to ostatnia osoba na którą czekam bo zamówiła ona Style i poszło do niej zapytanie czy sie decyduje na zamianę na Sport czy zwrot kasy. Do tej pory nie mam odpowiedzi, jak ktoś słusznie zauważył osoba ta od dawna nie weszła na forum więc w tym momencie pieniądze zostaną jej zwrócone a ja dziś oficjalnie składam zamówienie, łącznie na 44 szt.
Numerki ogarniemy na dniach, jak ktoś chce to może mi przygotować listę wolnych numerków :D osoby które wpłaciły są na liście zapisów i one dostają te numery jakie uprzednio zarezerwowały. Pozostała pula jest wolna do rozdysponowania w kolejności wpłat.
Skoro zamawiane jest 44 to pojawia się problem "ostatni" i rezerwowany 44 :( Zanim zaczniemy coś z tym robić, chciałbym wystapić z zapytaniem czy jest szansa zamówić 45 zegarków i ten jeden "wolny" byłby przeznaczony np na jakaś nagrode na zlocie? Nie wiem czy władze forum stać na coś takiego dlatego tylko nieśmiało pytam...
nie bardzo rozumiem też osoby które zapisaly się na liste a nie wpłaciły ????
Mamy ostatniego i przedostatniego na zapisach z tego co pamiętam. Wiec gdyby coś to by musiały być dwa.
Pomysł na rozwiązaniu problemu dałem w temacie z dyskusją.
Zrobimy inaczej - ja zamówię sobie jeszcze jedną sztukę i w ten sposób będzie 45, ten numer co prawda jest zarezerwowany na liście ale tylko pod Style więc tak na prawdę jest wolny, w tym momencie kwestia osoby która zarezerwowała numer ostatni jest rozwiązana :)
A przedostatni? Bo chyba też jest..
to może jeszcze przed-przed i przed-przed-przed ostatni? :P bez przesady. zapisy były na numery, jak ktoś sobie zażyczył numer ostatni nie wiedząc za w czasu co to będzie za numer to to jeszcze mogę zrozumieć. ale zabawa w wybieranie innych niesprecyzowanych numerów to już nie bardzo. to w końcu tylko numery. osoba która wybrała przed ostatni będzie wybierała z puli w kolejności wpłat. a jak sie komuś coś nie podoba to zaraz w ogóle zrobimy wszystko w kolejności wpłat i będzie najuczciwiej :P
"przedostatni" nie wpłacił... chyba że źle patrze - Alces1 - brak na liście wpłat
przedostatni i tak był zapisany po mnie czyli po nr 44. Jest więc drugi w kolejce do tego numeru. JA WYGRYWAM :)
Pisząc nie wiedziałem kto wpłacił, a kto nie ;)
Więc podsumowując.. skoro flatbeet się zdecydował wziąć zegarek to problem z ostatnim się rozwiązał :)
"zasiedziałem" się w pracy i dopiero wracam do domu :/
Więc za jakąś godzinę z haczykiem mogę wygrzebać wolne numery - chyba, że ktoś inny się nudzi ;)
ogarniam temat numerków... najwyżej sprawdzisz czy jest wszystko OK...
Jeśli możesz to wrzuć tu pełną listę i zostaw tylko puste pola tam gdzie mamy wolne numery, ja potem tą listę będe musiał przesłać dalej do producenta. Ogólnie to sie z tym nie pali, mamy na to ze 2 miesiące :D
dla przypomnienia lista rezerwacji numerków z postu #439 (link)
01. Izane (sport)
02. wheelerwasp02 (sport)
03. Wieri (style)
04. Matrixxus (sport)
05. ryoko (style)
06. Alfofil (sport x2) (drugi zegarek obojętnie z jakim numerem)
07. Aleks_K (style)
08. majkelpl (sport)
09. Mwowry (sport)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
12. ilith (sport)
13. peter_220 (style i sport)
14. dawido (sport) - jeśli będzie to 159
15. bikermarek (sport) - jeśli będzie to 155
16. dimasinho (style)
17. Tschoob (sport)
20. Italianovero (style) - jeśli będzie to 147
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
23. Kuski(style)
24. Matti (style)
27. Proxim@ar (sport)
28. Bedek007 (style)
30. czegevara (sport)
33. ManiutekS (sport)
44. martimi (sport) jeśli będzie to 166
45. Papamek (style)
68. kwasnykuba (sport)
77. Dżewo (sport)
78. danloo23 (sport) - chcesz taki numer mimo, że tyle wcześniejszych jest wolnych czy tylko się dopisałeś?
80. Dchedogi (Style) jeśli będzie to 166
przedostatni. Alces1 (sport)
ostatni. Jimmy (sport)Lista wg wpłat z wpisanymi numerami z rezerwacji
nr ilość nr poza zakresem flatbeet
/45
Izane 1 /45
Jimmy 45 /45
martimi 44 /45
andy1980
/45
wheelerwasp02 2 /45
Hundzflot7 10 /45
Avari
/45
majkelpl 8 /45
peter_220 13 /45
ilith 12 /45
BartekAR
/45
Tschoob 17 /45
czegevara 30 /45
PKania
/45
mwowry 9 /45
Walczus
/45
Andre56
/45
khropek
/45
rooonin
/45
saroo
/45
stopek
/45
kwasnykuba
/45 68 Proxim@ar 27 /45
Proxim@ar
/45
leonfr
/45
ryoko 5 /45
xsnailx
/45
MAŁY80
/45
Wesolatempra
/45
Enbeka 11 /45
skowron
/45
ALFOFIL 6 /45
ALFOFIL
/45
dzewo
/45 77 hevea
/45
hevea
/45
kucharz 74
/45
gacekszadek
/45
januszw
/45
dawido 14 /45
tomi_rulez
/45
mc007
/45
xweb
/45
mino
/45
Lista posortowana (proszę uzupełniać i kopiować całość)
01/45 Izane
02/45 wheelerwasp02
03/45
04/45
05/45 ryoko
06/45 ALFOFIL
07/45
08/45 majkelpl
09/45 mwowry
10/45 Hundzflot7
11/45 Enbeka
12/45 ilith
13/45 peter_220
14/45 dawido
15/45
16/45
17/45 Tschoob
18/45
19/45
20/45
21/45
22/45
23/45
24/45
25/45
26/45
27/45 Proxim@ar
28/45
29/45
30/45 czegevara
31/45
32/45
33/45
34/45
35/45
36/45
37/45
38/45
39/45
40/45
41/45
42/45
43/45
44/45 martimi
45/45 Jimmy
osoby bez numerów wg kolejnośći z listy wpłat (kopiować i wykreślać się po wybraniu numeru)
flatbeet
andy1980
Avari
BartekAR
PKania
Walczus
Andre56
khropek
rooonin
saroo
stopek
kwasnykuba
Proxim@ar
leonfr
xsnailx
MAŁY80
Wesolatempra
skowron
ALFOFIL
dzewo
hevea
hevea
kucharz 74
gacekszadek
januszw
tomi_rulez
mc007
xweb
mino
Wolne numery:
3, 4, 7, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43.
peter220 - zlookaj i potwierdz że jest OK ;)