Ojjjj, uważaj! Szybcy się wściekli! :evil:
Printable View
Ojjjj, uważaj! Szybcy się wściekli! :evil:
Chyba mam dobre wiadomosci. Poruszylem niebo i ziemie i na 90% bede na calym spocie. Nie chcialbm zapeszac chodz nie umialem utrzymac tego za zebami :D Jutro w poludnie potwierdze czy bede na calym spocie - bo czekam na meila od babki ze szkoly :) :) :)
no i to jest dobra wiadomosc, wiec jedziemy wszyscy razem z Grdz:)
My z Pauliną będziemy tak na 13 w Toruniu :)
Go-karty oboje, w sumie oboje na wszystkie atrakcje ;)
No i gra gitara :D
Super :) A Ty Mask - namówiłeś żonę na gokarty? Paulina, Tusia i Marta jadą więc nie będzie sama...
Niestety nie ma ciągoty do rajdowej jazdy i adrenaliny :P
- - - Updated - - -
Tak poza tym, mamy już czwartek, więc zaproponuję organizację naszego wyjazdu z Grudziądza:
12:20 - Zbiórka na parkingu w mniszku przy wylocie z CG.
12:30 - Wyjazd w kierunku Torunia
12:55 - Przyjazd do Stolna, spotkanie z ekipą świecką - jaka tam jest stacja benzynowa pierwsza z brzegu?
13:00 - Start do Torunia
13:30 - C.H. Kometa Toruń :]
Kto podąża tą ścieżką?
Parę pytań ode mnie:
Ktoś leci z Bdg? Semri chyba nie, z tego co pamiętam.
Gdzie się spotykamy, Torunia nie znam także dobrze by było mi wytłumaczyć :)
A odnośnie go-kartów-pewnie znów będę ostatni, więc nie kłóćcie się o to miejsce :D
Jeśli będziesz leciał od strony Bydgoszczy to musisz przelecieć trochę Torunia - kierując się na Gdańsk cały czas. Jak miniesz McD po lewej stronie to kawałek dalej po prawej będziesz miał centrum handlowe Kometa - Real, ul. Grudziądzka bodajże, obok jest Urząd Miasta chyba.
Dobra, to dam radę :)
Szalek, może mi się uda rzutem na taśmę, w sobotę wieczorem będę wiedział.
Jak będę, to na całości z gokartami, jak będzie miejsce.
Szałek - dojazd tak jak Mask wytłumaczył, nic dodać nić ująć
Semri - pisz, dzwoń i będziemy kombinować :)
* mój tel. w pierwszym poście
Ostatni update:
Wszystko zostaje bez zmian jak w pierwszym poście. Gokarty w formie "małego grand prix" w 2 grupach. !Każdy! w grupie jedzie 5 minut kwalifikacji i potem !każdy! jedzie 10 minutowy wyścig. Oprócz dwóch zwycięzców grupowych zostanie wyłoniony jeden the besciak, z najlepszym czasem okrążenia :)
1. ogromna prośba do semriego i mantisa ze świecia - dajcie znać jeśli wam się uda wpaść (zadzwonie na tor i powiem czy mamy dla was miejsce)
2. ogromna prośba - bądzmy o tej 13:30 w miejscu zbiórki. Dobrze by było gdybyśmy dotarli na gokarty te 10/15 minut przed 14:00
Ja niestety mimo wielu chęci ale z powodów finansowych/zmiany/poszukiwania pracy odpuszczam ten spot.Gdybym może prędzej wiedział o spocie to bym inaczej zaplanował ale tak tydzień przed to nie ruszę zwłaszcza że kase mam zamrożoną i poinwestowaną do przyszłego tygodnia.
Fucel mnie prosił, żebym napisał, że nadal ważą się losy jego przyjazdu. Zamiana w pracy mu nie wyszła, ale najprawdopodobniej zamieni się z kimś innym. Jutro będzie wiedział na 100%.
Spoko, radexona wypisujemy, na Fucla czekamy i trzymamy kciuki :) Tak samo za mantisa i semriego...
Kivi89 - daj znać czy będziesz sam czy z dziewczyną.
Już jestem, i z góry mogę ogłosić udaną walkę o możliwość bycia na spocie i przeprosić za zamieszanie mojej osoby. Było ciężko, ponieważ wcześniejsza zamiana była uzgodniona, a na ostatnią chwilę zostałem lekko mówiąc wykiwany, jedynie dzięki Fabianowi - który poświęcił się dla mnie mam możliwość bycia z Wami :) Natomiast i tak w niedzielę muszę iść do pracy, lecz na nockę co aż tak nie koliduje z wyjazdem, jedynie pizzę zjem w trybie pośpiesznym żeby wyjechać z Torunia chwilę przed 17 :)
Także śmiało możesz mnie Michał dopisać do listy - nie ma już obaw, że coś mi wyskoczy ! PIONA i Mask - czuj się zagrożony na pudle -
F U C E L NADCHODZI!!!! :D
PS. Aha, będę z koleżanką lecz ona jeździć gokartami nie chce... :)
Super, nie ma to jak dobre wiadomości :)
ekipo z Grudziadza czy godzina 12:20 jest aktualna na parkingu w Mniszku za swiatełkami?
Aktualne :)
Chyba, że nawali śniegu - wtedy trzeba będzie wyruszyć trochę szybciej.
Jakby co my będziemy ok 13:15 na miejscu spotkania także wyszukujcie zielonego punktu na parkingu :) Postaram się stanąć trochę dalej od wejścia w nieco luźniejszej części żebyśmy się spokojnie mogli zjechać do kupy :P
Sry, mnie nie będzie. Oddaje moje pierwsze miejsce w wyścigach :p
Do następnego.
Sempre, podaj adres miejsca zbiórki, tak na wszelki wypadek.
C.H. Kometa, ul. Grudziądzka 162:
http://www.chkometa.pl/kontakt/dojazd.html
(chociaż na ich mapce jest źle zaznaczony punkt :D To jest na rogu ulic Grudziądzkiej i Wielki Rów)
W razie czego masz chyba Adi nr tel do Sempre?
No pewnie, że mam :D Do Sempre, Semprowej i do połowy ich rodziny (żartowałem z tym ostatnim :P)
Te, Mask, ale my i tak jedziemy kolumną od Stolna spod BP,nie?
Ma ktoś z grudziądzan CB radio?
Szkoda, że zabraknie nam Semriego ale dzięki temu zwycięstwo Maska nie będzie tak jawnie nieuczciwe :P
Co do adresu - Mask mnie wyręczył :) Jadąc z kierunku "Gdańsk" napewno zauważycie po lewej stronie. Skręcacie na drugich światłach w Toruniu :) Z Bydzi Szałek będzie miał reala po prawej stronie - spokojnie jak nie skręcisz od razu w prawo to jest jeszcze jeden wjazd pod koniec wysokości parkingu.
Jedziemy kolumną, więc na pewno nie zabłądzimy, ja trochę znam Toruń, mam tam rodzinę +_-
CB Radio też postaram się ogarnąć :]
- - - Updated - - -
http://www.youtube.com/watch?v=6sJqTDaOrTg
Uuuu.... Sssssomebody stop me! :D :D :D
No to lecimyyyyyy:crazy_pilot:
Sssssmoking! :D