tez sie pisze na wyjazd :)
Printable View
tez sie pisze na wyjazd :)
Ja się pisze jak co bilet kupie na miejscu pozdrawiam;)
7 ida do roboty na 14 a 8 mom wolne czyli byda a kej dokladnie robimy wspolny wjazd na SCP
jadę na SCP,proszę o zapisanie ;)
Zapisy zacznę dopiero za jakiś czas :)
Na chwilę obecną tak wygląda wstępna mapka imprezy...
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/06/182.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/06/183.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/06/184.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...52088805_n.jpg
Więcej informacji wkrótce :)
Mamy już podany cennik biletów, więc mogę pomału zacząć robić zapisy...
http://www.summercarsparty.pl/images...scp21013_3.jpg
Jak tylko dorwę organizatorkę na FB to dowiem się jak sprawa wygląda z pasażerami klubowymi :)
bawta sie dobrze - jo był kilka razy i ostatni raz to był mój ostatni...
lipa, pic na wode fotomontaż
impreza dla "lansiarzy" co to chcom być a sami nie wiedzą po co
jak pisałem wcześniej - robimy w tym samym czasie wypas grill na kopcu
za cene biletu zapewnione napoje bez % , kiełbasa , pieczywko itp
co kto lubi
:jester:
moja noga więcej na tym dziwnym SCP gościć nie będzie bo kończyło się to tak że kupowaliśmy bilety i spędzaliśmy czas w swoim towarzystwie bo "atrakcje" na SCP były nędzne
czyli po mojemu za cenę biletu lepiej zakupić prowiant i napoje i rozpałkę itp - i zrobić samemu godny piknik bez ograniczeń
- - - Updated - - -
no ale co kto lubi - każdy sam zdecyduje
a odpowiedni temat uruchomimy w sierpniu :-)
chociaż ci co byli na scp 2012 już dawno wiedzą że nie warto ...
Doloz daty i w sumie godziny cytatow ...
Potem doloz to co pisalem pozniej
...
( post 22.02. - ten dluzszy )
I jak skumasz to sam odgadniesz ze moim celem jest zebranie ludzi na antyscp grill bez biletow itp :cool: czyli podbijam temat w celu innym niz placenie za bilet na impreze dla nastolatkow :p
Po rozmowach z Honda Śląsk na temat SCP doszliśmy do wniosku, że w dniu imprezy postaramy się zorganizować spot wszystkich marek... taka konkurencja dla SCP
Wstępne rozmowy z innymi klubami odbędą się 04.07 na CĆ...
P4 czyli co? Ogarniasz temat SCP w tym roku czy nie? Bo już sam nie wiem.
Odpowiem Ci na to pytanie po 4 lipca, wtedy będę wiedział jakie zdanie na temat SCP mają inne kluby.
Jeżeli inne kluby zdecydują się wpaść na SCP, wtedy załatwię wjazd dla Nas.
Natomiast jeśli inne kluby odpuszczą wjazd na lotnisko wtedy Ci z AH co będą chcieli wjechać na SCP wjadą jako niezrzeszeni :)
A czemu jako niezrzeszeni ?
Monopol jakis masz ?
Przeciez ktos inny jak ma ochote to moze to zalatwiac.
No i tego ustosunkowania do innych klubow tez nie kumam ale w sumie wisi mi to :p ja decyzji w oparciu o inne kluby nie bede podejmowal :cool:
My organizujemy naszą biesiadę - będzie składka i każdy składkowicz przyjedzie na gotowe
jedyne czego będziemy wymagać to obecność :lol:
Dobra
Osoby chętne na udział w SCP 2013, proszone są o wysłanie prywatnej wiadomości do mnie.
W wiadomości zwrotnej podam numer konta, na który należy przelać pieniądze...
Ze względu na to, że wiem ile to jest załatwiania, biegania, dzwonienia. Rok temu obiecałem sobie, że jeżeli jeszcze raz będę organizować wyjazd klubowy na SCP to do każdego biletu będę doliczać symboliczne 2zł
(mam nadzieje, że nikt nie będzie miał z tym żadnego problemu)
To są jacyś chętni na przybycie na tegoroczny SCP?
Ze względu, że znajoma wróciła do organizacji to jestem w stanie dużo załatwić dla Nas jako klubu...
Ja chętny
ja tez tylko na ta chwile nie wiem jeszcze czy alfa czy z kims inny,m sie zabiore :P
Olejcie to przereklamowane SCP i wpadać w tym czasie na mega grill na kopcu który będzie organizowany ;-)
Przereklamowane SCP masz raz w roku a mega grilla na kopcu mozesz sobie robic co weekend
Obawiam się że tylko Top Gear Live na narodowym będzie w stanie przebić ostatniego grila na kopcu:D Chociaż i z tym nic pewnego...
No nie wiem nie wiem :D
Widać, ktoś na grill Kopcowy nie jeździ :-) ale niech mu będzie... na kopcu ZAWSZE było super, ostatni grill przebił wszystkie imprezy chyba :) na SCP byłem 3 razy i 3 razy narzekaliśmy :D
Ale jak ktoś lubi płacić za stanie w mega kolejkach.... to jego sprawa. :D
No i niech tak zostanie Lizany - kazdy przeciez sam sobie wybierze, zdecyduje i juz. Zaden problem przeciez.
:alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic:
Zostały tylko 2 tyg zapisów...
Cytat:
Witam Serdecznie,
Chciałabym Was serdecznie zaprosić na tegoroczną imprezę Summer Cars Party 2013r.
Impreza odbędzie się 7-8 września i pierwszy raz w historii będzie to impreza dwu dniowa.
Wśród głównych atrakcji przewidzieliśmy:
- Zlot klubów motoryzacyjnych z całej Polski z wyszczególnieniem naszego województwa i województw ościennych ;-)
- Pokaz najpiękniejszych i najdroższych samochodów świata w specjalnej strefie Dream Cars,
- Miasteczko Dakar: udział gwiazd Poland National Team w składzie – Przygoński, Czachor, Dąbrowski, Sonik, Kazberuk, Beaupre. Zawody off-road w czasie których swoje umiejętności zaprezentują bohaterowie rajdu, pokaz ratownictwa medycznego w wykonaniu grupy zabezpieczającej rajdy,
- Miasteczko otoMoto, w którym swoje umiejętności zaprezentują, m.in.: pionier polskiego stuntu- Hubert Raptowny, jedna z najszybszych Polek- Klaudia Podkalicka, oraz zdobywczyni Pucharu Polski w Motocrossie- Asia Miller,
- Próba bicia rekordu Guiness’a w ilości quadów zgromadzonych w jednym miejscu. Na czele parady wyruszy Rafał Sonik,
- Wrak Race, czyli ekstremalne wyścigi złomowanych samochodów,
- Pokazy driftu, stuntu oraz FMX w wykonaniu najlepszych zawodników w Polsce
- Monster Truck Show, w czasie którego 3 potężne maszyny pokażą, co znaczy prawdziwa destrukcja
- Koncerty największych gwiazd muzycznych, takich jak : Michael Mind Project, Robert M, Mirami i inni
- Akcja charytatywna fundacji "Mam Marzenie", w czasie której na dużej scenie spełnimy marzenia jej podopiecznych
- Eliminacje Wojny Północ – Południe, jednego z najpopularniejszych cykli zawodów tuningowych
- Wyścigi na 1/4 mili o tytuł najszybszego uczestnika Summer Cars Party w jednej z kilku przygotowanych kategorii
- Zawody Car Audio,
- Zloty motoryzacyjne: samochodowe i motocyklowe, w czasie których będzie można spotkać zarówno maszyny seryjne, jak i tuningowe
- Strefa Oldtimes, w której znajdziemy zabytki zarówno rodzimej, jak i zagranicznej motoryzacji
- Finał akcji prospołecznej "Wrzuć Bezpieczny Bieg”.
Wśród pozostałych atrakcji proponujemy:
- Wesołe miasteczko o pow. 4000m2
- 3 sceny na których wystąpią międzynarodowe gwiazdy
- Rekordowo wysokie bungee
- Akademia bezpiecznej jazdy
Katowice, Lotnisko Muchowiec, 07.09.-08.09.2013.
Wstęp na teren imprezy już od godziny 6:00 Startujemy o 11.:00.
Dla Wszystkich przybyłych klubów gwarantujemy wjazd specjalnie powstałymi bramkami, którymi będziecie wjeżdzać od rana
tylko Wy.
Wszystkie kluby będą umieszczone na trawie w centralnym punkcie lotniska, jako główna atrakcja dla wszystkich zwiedzających.
Do kazdego zakupionego biletu dla kierowcy – > smycz + pamiątkowa wlepka
Ciągnie wilka do lasu...;)
Mam zarezerwowane 10 miejsc,
Proszę o kontakt przez PW w celu zaklepania sobie miejsca.
Jest jeszcze opcja dołączenia?
A ja ,że tak się zapytam - Co z grilem na kopcu??? Bo nie moge wątku znalezć a tydzień do SCP został a miała być konkurencyjna impreza kopcowa . Ma być fajna pogoda więc ...ROBIMY CO:)? . Ja oczywiscie nikogo nie przeciwstawiam SCP bo dla mnie impreza różnych frakcji motoryzacyjnych to zawsze ciekawe doświadczenie ale poprostu nie mam siły na dwudniowy motłoch . Innym polecam!!!
Pewnie że możesz się załapać z tym że w sektorze będziesz stał chyba sam, bo nikt nie wyraził chęci udziału w SCP. Z tego co się orientuję mamy sektor zarezerwowany i tutaj podziękowanie dla P4. Tak czy siak ja na lotnisko jadę w sobotę z tym że nie wjeżdżam jako klubowicz Alfaholicy a po prostu wjadę Alfą na parking dla wszystkich.
Sektor mieliśmy zarezerwowany na 10 samochód (początkowo), ale związku z brakiem chętnych sektor przepadł.
To może nawet lepiej, bo jak by miał stać pusty to lepiej że go nie ma wcale.