9-11:00 prichod do kartareny Ferrari
11:00 - Jazda promo 52km
12:00 - oficial start
vystig kartingovy, jazda technicna itd
17:30 vyglosene the best*
nagrody dle najlepsich
Załącznik 92216
121/235 to jest super
Printable View
9-11:00 prichod do kartareny Ferrari
11:00 - Jazda promo 52km
12:00 - oficial start
vystig kartingovy, jazda technicna itd
17:30 vyglosene the best*
nagrody dle najlepsich
Załącznik 92216
121/235 to jest super
OK Teraz rozumiem :)
Jak będzie fajna pogoda to przyjedziemy z żoną i 2 dzieci w sobotę
:) super
Ahoj Gionardi
W sobotę przybędą jeszcze dwie Alfy z czterema osobami na pokładzie z okolic Wrocławia.
Oczywiście możemy dołączyć się do większej grupy z okolic Wrocławia lub Nysy.
Pozdrav
Skąd jedziecie i w ilu?
Z Oławy na 2 auta
Też bym pojechał, właśnie się dowiedziałem :] ale bez noclegu i może bym w końcu odebrał ramki od Kolaś-ia :)
No dawaj, dawaj :P Daleko nie jest ;P
Tak jak Ci mówiłem w sobotę z rana gdzieś 8:30 wyjechać z OP. Jakby ktoś jeszcze jechał z okolic to dawać znać to się zgadamy :).
128/252 :cool:
Kurcze w tamtym roku nie mogłem :( a teraz mam auto w warsztacie na wymianę paru pierdół:( A to zaledwie 30 km ode mnie, można powiedzieć że po sąsiedzku i często tam latam po tych drogach :) być może wpadnę ale nie koniecznie moja Alfa:(
super do dis 131/258
133/262
Tylko, że tak powiem.. počasí na hovno :D
Może nie będzie tak źle jak meteorolodzy zapowiedają. Ja mam ciągle nadzieję, że przynajmniej padać nie będzie. Chyba taka pogoda lepsza od śniegu...:)
Jeszcze 2,3 dni temu pokazywali, że ma padać. Dzisiaj sprawdzałem to faktycznie ma być chłodniej, ale deszczu ma raczej nie być.. :)
Ja już postanowiłem, że jadę na 100 %, także jakby ktoś jeszcze jechał z okolic Opola to pisać tutaj lub na PW to się złączymy, bo widzę, że nikt tutaj z okolic oprócz prawdopodobnie pisula nie jedzie..
Ok 8:30 myślę wyjazd z OP, tak żeby tam być jakoś po 10 :).
padac nebendze - :cool: od 10:00 - ma i svietit :D
http://www.sat24.com/foreloop.aspx?type=1
ALFA: 133
ALFISTA: 262
Pogoda na jutro : do du..y.
Alfa przygotowana. Miała być dzisiaj wymieniona w niej uszczelka pod pokrywą wałków - świece z 4 cylindra pracują w kąpieli olejowej. Sprzedawca w sklepie, który rzekomo od 25 lat sprzedaje części do alf - niedoinformowany. Dał uszczelkę ze 156. Wymienić wymieni ale dopiero jutro, bo będzie miał tą właściwą. Wkurzony niepotrzebną robotą pojechałem drugim autem do NORAUTO po silikon. Naprawa prowizoryczna. Ale myślę, że wyprawę do CZECH wytrzyma. Wszystko się przeciw mnie sprzysięgło. Ale Zlotu na 99 % nie odpuszczę. Jak nic nie wyskoczy to przybędę. :)
Ja + 3 osoby również będę jakoś po 10 na 99,9% :) Chyba, że będzie trąba powietrzna ;P
Zaraz wyruszamy, wprawdzie żona nie chciała jechać (pogoda :)) ale za to biorę brata.
Szkoda ,że nie ma słońca
Dzenkuje ze byli ste - 123 Alf - to negroda doskonala - :):) v tom nie pienknym pocasi
Dziękujemy za wspaniałą organizację. Było naprawdę super. Do zobaczenia za rok.
Było super tylko szkoda że pogoda nie dopisała. Za rok ma być cieplej :)